kochanica-francuza 25.05.08, 20:09 co złego było w moim poście o Macieju w szpilkach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zastępca szeryfa Re: Drodzy Admini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 20:19 Wypadki chodzą poludziach.Ktoś włożył Ci knebel w usta.Moja rada-zredaguj to ponownie i przemyśl każde słowo.Może przejdzie.Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Drodzy Admini 25.05.08, 20:20 Gość portalu: zastępca szeryfa napisał(a): > Wypadki chodzą poludziach.Ktoś włożył Ci knebel w usta.Moja rada-zredaguj to > ponownie i przemyśl każde słowo.Może przejdzie.Powodzenia. Najpierw niech mi wyjaśnią. Wiem, że wyjaśnia się na priva, maila wysłałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zastępca szeryfa Re: Drodzy Admini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 20:23 Odpowiedź będzie lakoniczna i zbywająca.Wiem coś o tym bo kiedyś też wylądowałem na ośle i do dziś noszę w sercu urazę do administracji. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Drodzy Admini 25.05.08, 20:53 pewnie ze zgłoszenia. Ponieważ nie znalazłam trafniejszego określenia na to, co może zrobić wysoki facet na tak wysokich szpilkach, to uwolniłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Drodzy Admini 25.05.08, 20:56 A tera się przyznać któren jeden z drugim podkablował! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Drodzy Admini 25.05.08, 21:05 33qq napisał: > A tera się przyznać któren jeden z drugim podkablował! Maciej we własnej osobie, acz incognito? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Drodzy Admini 25.05.08, 21:05 kropka napisała: > pewnie ze zgłoszenia. Ponieważ nie znalazłam trafniejszego określenia na to, co > może zrobić wysoki facet na tak wysokich szpilkach, to uwolniłam :) Mnie chodziło o to, że skoro w tej pracy trzeba nosić buty na płaskim, to zapewne nie bez powodu - a za powód uznałam domniemaną śliskość podłoża w sklepie i na jego zapleczu. Odpowiedz Link Zgłoś