ma_ra 31.10.03, 21:32 Mój sąsiad otwarcie twierdzi, że otruje mi psa. Czy jest to groźba karalna, a jeśli tak to z jakich paragrafów? Z góry dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edi Re: groz´ba otrucia psa IP: 128.187.28.* 01.11.03, 03:14 jezeli w obronie wlasnej i jako atak wyprzedzajacy to ma racje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: groz´ba otrucia psa IP: 128.187.28.* 01.11.03, 03:16 powinien tez otruc wlascicielke. trzeba byc kretynem, albo niedopieszczona stara panna zeby trzymac zwierze w niewoli i to w miescie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: groz´ba otrucia psa IP: *.man.polbox.pl 01.11.03, 14:16 skad wiesz, ze 1. ta Pani mieszka w miescie 2. z gory zakladasz, ze mieszka w bloku/kamienicy a nie domu/willi z 3 ha ogrodem 3. sasiad nie jest takim wlasnie debilem jak Ty? 4. autorka watku jest stara panna? nie pozdrawiam Cie Edi bo i po co? kobieta Cie Edi rzucila? coś taki Edi zgorzkniały, skad tyle jadu, jakas frustracja? Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camel Re: groz´ba otrucia psa IP: *.medienzentrum.zub / 195.170.108.* 03.11.03, 10:54 napisz co to za piec i gdzie mieszkasz (miasto / wies itd). mze facet ma racje, moze ty.. a moze pies jest niebezpieczny.. camel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sted Polacy - IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.03, 10:18 naród psiarzy. Nie umieją ze soba sie porozumieć wiec męczą zwierzęta i wydaje im się, ze mają przyjaciół. A czy pani kupy po swoim psie zbiera jak na spacerze się wysra? Bo ja na przyklad nie zycze sobie, aby na trawnikach lezaly kupy Pani psa. sted Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Polacy - IP: *.man.polbox.pl 01.11.03, 14:20 kolejny frustrat? sted, dlaczego z pogarda wyrazasz sie o wlasnym narodzie... chyba, że nie jesteś Polakiem, a gościemw Polsce, tym bardziej to nieeleganckie z Twojej strony mówić o nas z ironią.... a poza tym typowo polskie jest to, co napisałeś.... narzekaj, miej wszystkim za złe... Ola Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Proszę o więcej informacji. 01.11.03, 13:26 Będę mógł coś powiedzieć, jeżeli będę znał więcej szczegółów. Chodzi o to: 1. Dlaczego chce otruć psa 2. W jaki sposób groził 3. Czy ma ku temu powód 4. Czy usiłował konflikt rozwiązać inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minimum estetyki Re: Proszę o więcej informacji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 14:56 Jakby nie było gdyby ktoś otruł mojego psa to bym go zajebał. Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Proszę o więcej informacji. 01.11.03, 22:08 Chyba na ten temat cos sensownego mozna sie dowiedziec na forum Zwierzeta. Venus Odpowiedz Link Zgłoś