szwagier_z_niemodlina 29.07.09, 09:42 z zycia klasy robotniczej. Zdaje sie ze juz tu to rzucalem, ale perel polskiego internetu nigdy za duzo: nnk.art.pl/bujnos/przesuwnice/index.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gapuchna Re: Gapuchya, materialy pomocnicze 29.07.09, 09:49 Bez tych słów, ale wnioski z mojej pracy mam ciut podobne :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Gapuchya, materialy pomocnicze 29.07.09, 09:53 Ba, ale ty sie bodaj trudniej wyciskaniem sokow z kamienia za pomoca nakladania kaganca, czyli czyms co rzadko kiedy jest skuteczne z wyjatkiem tychn nielicznych przypadkow szczesliwych, gdy prawie zbedne jest :-) To i nie dziwota ze podobne. Ale to graficznie ladne. Uchwycona ta roslinnosc ruderalna. Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Gapuchya, materialy pomocnicze 29.07.09, 10:10 Kagańca nie kładę, szpicruty czasem używam :DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Gapuchya, materialy pomocnicze 29.07.09, 10:12 Jak zwal, tak zwal :-) Jako majster wiem co to za ciezki kawal chleba :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Gapuchya, materialy pomocnicze 29.07.09, 10:27 Ooooo, tyś jest taki majster, jak ja majstrowa? Serio? Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Gapuchya, materialy pomocnicze 29.07.09, 10:37 Znaczy, bywa ze na budowie ktos do przyuczenia przychodzi, w tem sensie. Tak zebym przed banda mlodocianych stawal i im pokazywal jak sie beton leje, to nie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Gapuchya, materialy pomocnicze 29.07.09, 11:12 Czaasem są i dorośli :))) Tacy wiesz, dojrzali :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Gapuchya, materialy pomocnicze 29.07.09, 11:17 Tak dojrzali ze zaraz spadna i beda gnic na ziemi? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Gapuchya, materialy pomocnicze 29.07.09, 22:14 Niiiiiiiiieeeeee, że tak powiem owoc lekko zielonkawy jeszcze, ale jędrny i świeży :)))) Można od biedy chrupać :))) Nie że każdy egzemplarz, ale jakiś jest do odsortowania :))) Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Gapuchya, materialy pomocnicze 30.07.09, 08:41 Soki wyciskac? A co lepsze na eksport? Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Gapuchya, materialy pomocnicze 30.07.09, 09:33 Jeszcze nie wyciskałam - prokuratora się boję :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Gapuchya, materialy pomocnicze 30.07.09, 12:55 Hmm:-)) Tak sobie uswiadomilem ze niespostrzezenie skonczyl sie ten czas ze moje rowiesnice wolaly starszych. To musialo byc chyba wtedy jak pilkarze zaczeli mlodsi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Gapuchya, materialy pomocnicze 30.07.09, 13:56 Ale ja wolę trochę starszych:) Sa rozsądniejsi i bardziej chyba wyważeni :) Młodszy ode mnie dał mi nieźle popalić :| Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Gapuchya, materialy pomocnicze 30.07.09, 14:04 Widze to troche inaczej :-) Raz ze wiek nie ma znaczenia. Jak ktos jest cholera to jest cholera i tyle. Dwa, ze z uplywem lat wszelkie cechy nabieraja konotacji negatywnych. Np. elokwentni mlodzi ludzie staja sie starymi nudziarzami :-) Ale coz zycie, Gapuchnisso Gapuchnidewna, jak zyc, co robic, odwieczne pytania dreczace rosyjska dusze, przez co umyslom francuskim czy holenderskim na glebie duchowosci ona patrzy :-):-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Gapuchya, materialy pomocnicze 29.07.09, 10:47 Qrczę, przeczytałam "Giertycha materiały pomocnicze"... Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Gapuchya, materialy pomocnicze 29.07.09, 10:52 Giertycha jako imie zenskie? Brzmi tak praslowiansko :-)) PS. Ja bym sie troche bal takich literowek w czytaniu. Jesli Gapuszek ma papiery wiedzmy pionowego startu, to moze byc krucho. Typowa wiedzma pionowego startu moze ostrzeliwac 16 celow naraz, inteligentnym pociskami. Strach troche :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Ouppps... 29.07.09, 11:15 Giertych zamiast Gapuchny??? To ja się owijam w prześcieradło i czołgam na najbliższy cmentarz. ;= Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Ouppps... 29.07.09, 11:17 Ja rozumiem ze gorsza moneta wypiera lepsza, ale czy to od razu oznacza ze mamy sobie tluczniem drogowy placic? Odpowiedz Link Zgłoś