Dodaj do ulubionych

Gapuchya, materialy pomocnicze

29.07.09, 09:42
z zycia klasy robotniczej.
Zdaje sie ze juz tu to rzucalem, ale perel polskiego internetu nigdy za duzo:

nnk.art.pl/bujnos/przesuwnice/index.html
Obserwuj wątek
    • gapuchna Re: Gapuchya, materialy pomocnicze 29.07.09, 09:49
      Bez tych słów, ale wnioski z mojej pracy mam ciut podobne :DDDD
      • szwagier_z_niemodlina Re: Gapuchya, materialy pomocnicze 29.07.09, 09:53
        Ba, ale ty sie bodaj trudniej wyciskaniem sokow z kamienia za pomoca nakladania
        kaganca, czyli czyms co rzadko kiedy jest skuteczne z wyjatkiem tychn
        nielicznych przypadkow szczesliwych, gdy prawie zbedne jest :-)
        To i nie dziwota ze podobne.
        Ale to graficznie ladne. Uchwycona ta roslinnosc ruderalna.
        • gapuchna Re: Gapuchya, materialy pomocnicze 29.07.09, 10:10
          Kagańca nie kładę, szpicruty czasem używam :DDDDDD
          • szwagier_z_niemodlina Re: Gapuchya, materialy pomocnicze 29.07.09, 10:12
            Jak zwal, tak zwal :-) Jako majster wiem co to za ciezki kawal chleba :-)
            • gapuchna Re: Gapuchya, materialy pomocnicze 29.07.09, 10:27
              Ooooo, tyś jest taki majster, jak ja majstrowa? Serio?
              • szwagier_z_niemodlina Re: Gapuchya, materialy pomocnicze 29.07.09, 10:37
                Znaczy, bywa ze na budowie ktos do przyuczenia przychodzi, w tem sensie. Tak
                zebym przed banda mlodocianych stawal i im pokazywal jak sie beton leje, to nie :-)
                • gapuchna Re: Gapuchya, materialy pomocnicze 29.07.09, 11:12
                  Czaasem są i dorośli :))) Tacy wiesz, dojrzali :DDDD
                  • szwagier_z_niemodlina Re: Gapuchya, materialy pomocnicze 29.07.09, 11:17
                    Tak dojrzali ze zaraz spadna i beda gnic na ziemi? :-)
                    • gapuchna Re: Gapuchya, materialy pomocnicze 29.07.09, 22:14
                      Niiiiiiiiieeeeee, że tak powiem owoc lekko zielonkawy jeszcze, ale jędrny i
                      świeży :)))) Można od biedy chrupać :))) Nie że każdy egzemplarz, ale jakiś jest
                      do odsortowania :)))
                      • szwagier_z_niemodlina Re: Gapuchya, materialy pomocnicze 30.07.09, 08:41
                        Soki wyciskac? A co lepsze na eksport?
                        • gapuchna Re: Gapuchya, materialy pomocnicze 30.07.09, 09:33
                          Jeszcze nie wyciskałam - prokuratora się boję :))))
                          • szwagier_z_niemodlina Re: Gapuchya, materialy pomocnicze 30.07.09, 12:55
                            Hmm:-))

Tak sobie uswiadomilem ze niespostrzezenie skonczyl sie ten czas ze moje
                            rowiesnice wolaly starszych. To musialo byc chyba wtedy jak pilkarze zaczeli
                            mlodsi :-)
                            • gapuchna Re: Gapuchya, materialy pomocnicze 30.07.09, 13:56
                              Ale ja wolę trochę starszych:) Sa rozsądniejsi i bardziej chyba wyważeni :)

Młodszy ode mnie dał mi nieźle popalić :|
                              • szwagier_z_niemodlina Re: Gapuchya, materialy pomocnicze 30.07.09, 14:04
                                Widze to troche inaczej :-) Raz ze wiek nie ma znaczenia. Jak ktos jest cholera
                                to jest cholera i tyle. Dwa, ze z uplywem lat wszelkie cechy nabieraja konotacji
                                negatywnych. Np. elokwentni mlodzi ludzie staja sie starymi nudziarzami :-)

Ale coz zycie, Gapuchnisso Gapuchnidewna, jak zyc, co robic, odwieczne pytania
                                dreczace rosyjska dusze, przez co umyslom francuskim czy holenderskim na glebie
                                duchowosci ona patrzy :-):-DDD
    • funny_game Re: Gapuchya, materialy pomocnicze 29.07.09, 10:47
      Qrczę, przeczytałam "Giertycha materiały pomocnicze"...
      • szwagier_z_niemodlina Re: Gapuchya, materialy pomocnicze 29.07.09, 10:52
        Giertycha jako imie zenskie? Brzmi tak praslowiansko :-))

PS. Ja bym sie troche bal takich literowek w czytaniu. Jesli Gapuszek ma papiery
        wiedzmy pionowego startu, to moze byc krucho. Typowa wiedzma pionowego startu
        moze ostrzeliwac 16 celow naraz, inteligentnym pociskami. Strach troche :-))
      • twardycukierek Ouppps... 29.07.09, 11:15
        Giertych zamiast Gapuchny??? To ja się owijam w prześcieradło i czołgam na
        najbliższy cmentarz.
        ;=
        • szwagier_z_niemodlina Re: Ouppps... 29.07.09, 11:17
          Ja rozumiem ze gorsza moneta wypiera lepsza, ale czy to od razu oznacza ze mamy
          sobie tluczniem drogowy placic?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka