Dodaj do ulubionych

Kocham mężczyzn :))))

04.08.09, 18:36
no bo jak ich nie kochać?
www.youtube.com/watch?v=UW1toLy_FMQ&feature=related
--
Obserwuj wątek
    • morelka_1 Re: Kocham mężczyzn :)))) 04.08.09, 18:53
      www.youtube.com/watch?v=puVmKfCwb4M&feature=fvw--
    • twardycukierek Re: Kocham mężczyzn :)))) 04.08.09, 20:01
      Goooooooood Mooooorning, Iraq!! ;D

Zabawa w chaosie...
      • gapuchna Re: Kocham mężczyzn :)))) 04.08.09, 21:26
        Moreluniu kochana - brak mi naszych twórczych, męskich "rozmów"!!!

Wracaj na forumy :)))))

A a "numę" to ci dziękuję, szalałam kiedys w jej takty.... lalallalla....
        • gapuchna Re: Kocham mężczyzn :)))) 04.08.09, 21:40
          www.youtube.com/watch?v=yXe75cqAMNk&NR=1

ale fajny tłuścioszek :)
          • flisy Re: Kocham mężczyzn :)))) 04.08.09, 21:43
            To straszne :)
            • gapuchna Re: Kocham mężczyzn :)))) 04.08.09, 21:43
              Flisy, więcej wyrozumiałości dla ludzi!
              :)))))
              • flisy Re: Kocham mężczyzn :)))) 04.08.09, 21:45
                Cyba że o wyrozumiałość tylko chodzi to OK :)
          • gapuchna Re: Kocham mężczyzn :)))) 04.08.09, 21:43
            ... to też dobre! :)

www.youtube.com/watch?v=JLURgcbtMEQ&feature=PlayList&p=5C22AD4E186D249A&index=3
            • szwagier_z_niemodlina Jakos nie mam poczucia humoru jak idzie o Irak 04.08.09, 21:53
              Ogladalem na youtube spoty Amnesty International i jakies takie napuszenie we
              mnie zostalo. Nic wyluzowac nie umiem, widze ten water boarding i te worki na
              glowach, nawet po dobrym jedzeniu nie przechodzi, kurde, co z tym zrobic?
              Starosc nie radosc, qrtsheh :-(
              • gapuchna Re: Jakos nie mam poczucia humoru jak idzie o Ira 04.08.09, 21:55
                Tatuńciu, rzucam ci się na szyję i majtam nózkami :))))

odpuść sobie ten Irak, co?
                :)))))
                • szwagier_z_niemodlina Re: Jakos nie mam poczucia humoru jak idzie o Ira 05.08.09, 08:30
                  Nie moge, dziecinko. Prawdziwym mezczyznom nie przechodza tak latwo
                  fundamentalistyczne skurcze. To metroseksualni zmieniaja poglady jak kolor farby
                  do wlosow :-)
              • lupus76 Re: Jakos nie mam poczucia humoru jak idzie o Ira 05.08.09, 09:10
                Też tak mam i raczej twierdzę, że właśnie cząstka dziecka we mnie protestuje na
                takie dictum, nie zramolenie.
                • szwagier_z_niemodlina Re: Jakos nie mam poczucia humoru jak idzie o Ira 05.08.09, 09:13
                  Czesc, Wilku. To nie zawsze latwo odroznic :-)
                  • lupus76 Re: Jakos nie mam poczucia humoru jak idzie o Ira 05.08.09, 09:35
                    Ech pamiętam, że Szmajdzińskiemu na konwencji wcisnąłem zina, w którym z
                    kolegami jechaliśmy po tej interwencji, jak po łysej kobyle.
                    Później nawet znaleźliśmy notkę z tego zdarzenia w "Trybunie" :D
                    • szwagier_z_niemodlina Re: Jakos nie mam poczucia humoru jak idzie o Ira 05.08.09, 09:53
                      Tak, tak. Polska lewica prorepublikanska_US, interweniujaca w Iraku. Bez
                      Wielkiego Brata nie idzie, jakby to nie bylo takie smutne to bym sie ze smiechu
                      nie pozbieral. Jakby mi kto to powiedzial ongi we Wrocku nas Gasplatzu, jakesmy
                      przy wspoludziale ZOMO Belfast robili to bym pomyslal ze sie upalil :-))

A ze Goryszewski tez kazal swieciec bojowe helikoptery to insza inszosc :-)
    • mabiwy Re: Kocham mężczyzn :)))) 04.08.09, 22:59
      nie otwieram strony, bo i po co, skoro sam manifest w tytule wątku bardzo mi się
      podoba i przy tym zostaję ;)
      • twardycukierek Re: Kocham mężczyzn :)))) 05.08.09, 14:02
        Wygoda ;)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka