twardycukierek 08.08.09, 09:25 Nie wiem, czy tu jeszcze zerkniesz przed wyjazdem. Wspaniałego pobytu tam... i do miłego! :))))) [img]https://i76.photobucket.com/albums/j37/Mariakrystyna/Polandimages/mazury3.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: Mabiwy! Pięknego, słonecznego... 08.08.09, 10:07 Podbijam dla Ciebie i... spadam! :* :) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Mabiwy! Pięknego, słonecznego... 08.08.09, 15:07 dzięki :), ale w lesie zaszyję się dopiero od jutra. Dzisiaj czeka mnie jeszcze Masa Powstańcza :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Mabiwy! Pięknego, słonecznego... 08.08.09, 20:13 Acha :) od 17... to opowiedz jak było i jak długo jechałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Mabiwy! Pięknego, słonecznego... 08.08.09, 23:02 było prawie tak jak powinno być ;) Ludka jak mrówków. W dobrych nastrojach, życzliwych wielce, zmotywowanych wielce do tego pedałowania :) Tylko tempo zabójcze :D. Tak ca 5km/h :D. 21 km jechaliśmy 2,5 godziny. Katorga :D. Tyle, że znajomych sporo, więc pogaduchy swobodnie można było uskuteczniać :). Na "mecie" dostałem bukiet różyczek od Pani - uczestniczki powstania, i jakoś tak miękko w podrobie się zrobiło :) Łącznie przejechałem ponad 40 kilosków, te z i do domu już we własnym tempie :D Na starcie, dostałem masową koszulkę,jechałem w niej.Masa tych koszulek w tej Masie było. Fajny widok :) Ciekawa grafika przód: [IMG]http://i29.tinypic.com/2hwhaub.jpg[/IMG] tył: [IMG]http://i32.tinypic.com/28iz4uh.jpg[/IMG] Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Mabiwy! Pięknego, słonecznego... 08.08.09, 23:17 :)) dzięki. Znam ten nadruk, jak dla mnie bardzo lata 50, a lubię. Noooo, to się narozmawialiście :DD a to nie katorga, jak miło. A jaki kolor mają te róże? Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Mabiwy! Pięknego, słonecznego... 08.08.09, 23:44 jechać tak wolno, to męczące okropieństwo. Tym bardziej, że i postojów kilka było ;),a to gadulenie takie rwane było, bo zasięg się zmieniał ;) takie: [IMG]http://i28.tinypic.com/nwyn0h.jpg[/IMG] Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Mabiwy! Pięknego, słonecznego... 08.08.09, 23:49 Tak, wiem... zgadzam się :) też nie lubię i nie lubię powoli chodzić. No i czekać! Ale kto to lubi? Piękne: złamany róż, lekko łososiowy? O, jeden płatek już spadł... Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Mabiwy! Pięknego, słonecznego... 09.08.09, 00:09 to tak, jak ja :D. Wyjątkowo we wszystkim pełna zgoda :D Spacerowy zdecydowanie nie jestem. Promenady nie dla mnie :D właśnie taki łososiowe, były w pączkach. Wodzie się rozszalały się, dosłownie rozwijały się w oczach. I pachną! Słodko :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Mabiwy! Pięknego, słonecznego... 09.08.09, 00:12 Ojej, już nie tak wyjątkowo znowu! Coś się skrzętnie ode mnie dystansujesz aby przypadkiem się nie zgodzić ;DDD Promenady? A w życiu! :D Tak szybko? Dlatego już spadają płatki. Słodko, tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Mabiwy! Pięknego, słonecznego... 09.08.09, 00:30 jak się zgadzam, to się zgadzam. Przecież ;D dobrej nocy i łagodnego, pogodnego tygodnia - każdemu szpilkowemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Mabiwy! Pięknego, słonecznego... 09.08.09, 00:32 ;P Odpocznij, odetchnij... i zmęcz się! :D Ale fizycznie. Wspaniałej pogody i masy śmiechu. Dobranoc i dziękuję Ci :))) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Mabiwy! Pięknego, słonecznego... 14.08.09, 16:36 Ech, czas ;/ To już tydzień balangi masz... Odpowiedz Link Zgłoś
stukam_kopytkami Re: Mabiwy! Pięknego, słonecznego... 15.08.09, 10:14 mabiwy napisał: > właśnie taki łososiowe, były w pączkach. Wodzie się rozszalały się, > dosłownie rozwijały się w oczach. I pachną! Słodko :D Zdziwiło mnie, że mężczyzna umie określić , ze to kolor łososiowy? (Nie lubię tego słowa, ale powiem ) Woow :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Mabiwy! Pięknego, słonecznego... 17.08.09, 01:08 kopytko.. nie daj się nabrać. Nieumiejętność rozróżniania nie tylko barw ale i ich odcieni, jest w mojej płci z wygody mocno przesadzona ;) ja i nie tylko rozpoznm na przykład lapis lazuli, karmazyn, purpurę, ochrę,pomarańcz, morelę i róż. Chyba,że milleniusz się trafi, co to mówi, że On - na pewmo , nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Mabiwy! Pięknego, słonecznego... 15.08.09, 11:03 Dobrej drogi, dziś czy jutro... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Mabiwy! Pięknego, słonecznego... 16.08.09, 20:12 No, już? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Witaj! :))) 17.08.09, 00:47 cześć :) Było tak, jak miało być. Cudnie!! Jestem tu i znów spadnę :) w inne miejsce, okoliczności i w całkiem innym towarzystwie .. tak też ma być.. jak już sobie pracusię grzecznie ustawię :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Witaj! :))) 17.08.09, 00:48 To dobrze! Cieszę się :)))) Ale trochę z nami pobędziesz przed następną wyprawą? Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Witaj! :))) 17.08.09, 00:56 :) masz umiejętność, cenną , doceniam !:) zajrzę, pewnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Witaj! :))) 17.08.09, 01:14 taka pamięć to przekleństwo :) Serio tak myślę :) Ale masz rzadką umiejętność sprawiania, że ludzie czują się wyjątkowi. Serio! Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Witaj! :))) 17.08.09, 01:17 Jeśli są to powinni się takimi czuć :) To pewnie 'skrzywienie zawodowe' :) Ale szczere, zawsze szczere... Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Witaj! :))) 17.08.09, 01:30 mhym.. dobrze Ci to idzie.. i niech tak pozostanie :) poprzyglądm się z boku Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Witaj! :))) 17.08.09, 01:33 Tak, to jest w linii. Ty zawsze 'z boku' i aby przypadkiem nie 'z'. Kilka razy dałeś temu wyraz, bardzo lubisz podkreślać, że nie chcesz być gdzie indziej, tylko z boku. Proszę Cię, mnie dwa razy powtarazć nie trzeba :)) Bądź jaki chcesz, przecież tu nie ma żadnego przymusu... Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Witaj! :))) 17.08.09, 01:39 nie, nie zwasze. Zawsze wtedy, kiedy tak jest. Jestem, nie przymuszam się. Nie był bym. chyba , że Cię to wkurza . Nie muszę tu być. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Witaj! :))) 17.08.09, 01:45 Kiedy jak jest? Tu nie ma mowy o przymuszaniu się... Taaaak, odwracanie moich słów nic nie da, coś dokłanie przeciwnego napisałam: bądź tu, bądź jaki chcesz. Czego nie rozumiem, a chcę zrozumieć, to: po co raz po raz podkreślasz, że jesteś 'tylko z boku'. Bo wiesz tak jak i ja, że wiele razy tak napisałeś. Kiedyś miałeś nawet na to termin: nie jestem tu 'rezydentem'. A żadnych rezydentów tu nigdy nie było i nie ma. Jesteś tu, jesteś bardzo mile widziany, więc po co to? Odpowiedz Link Zgłoś