twardycukierek 19.08.09, 08:06 ;) Kto go tak nauczył jeździć? Piękny klip, przypomniany mi przez Moon. Dzięki! Too much life running through my veins... [img]https://i7.photobucket.com/albums/y290/jasonl5460/wallpapers/FEEL-7.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mabiwy Re: Trzymaj wodze jak cowboy, Robbie Williams 19.08.09, 10:36 nie znam, nie widziałem, domowo przyjrzę się technice :). Odpowiedz Link Zgłoś
evva78 Re: Trzymaj wodze jak cowboy, Robbie Williams 19.08.09, 10:53 teraz ja dziękuje Wam za przypomnienie! Lubię, lubię a dawno nie słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Trzymaj wodze jak cowboy, Robbie Williams 19.08.09, 11:29 To od Moon ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
moonflour Re: Trzymaj wodze jak cowboy, Robbie Williams 20.08.09, 01:18 fajna fotka,Cukierek:) Bardzo lubię ten clip.Robbie w siodle oł je!:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Sexy ;D 20.08.09, 08:08 jedno wielkie nieporozumienie, te majteczki ;D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Strong 20.08.09, 11:24 'My breath smells of a thousand fags And when I'm drunk I dance like me dad I've started to dress a bit like him Early morning when I wake up I look like Kiss but without the make up And thats a good line to take it to The bridge' ;D my life is a mess Odpowiedz Link Zgłoś
moonflour Re: Strong 20.08.09, 14:36 Early morning when I wake up I look like Kiss but without the make up metafora Robbiego powala:D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Strong 20.08.09, 14:39 Taaa, pamiętam jak to pierwszy raz słyszałam! Nie znam nikogo, kto by nie parsknął śmiechem na ten tekst. Plus uwielbiam jego akcent jak nadaje, w tamtym klipie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
moonflour Re: Sexy ;D 20.08.09, 14:30 stary tekst mojego kolegi z pracy,o TAKICH modelach majteczek (chociaż to zdrobnienie powinnam dać w cudzym słowie raczej)"anty- gwałty" ;D Odpowiedz Link Zgłoś