super222 01.12.09, 14:23 www.youtube.com/watch?v=9urKCqrzUGM Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia.ed Re: Adminko Witaj! 01.12.09, 15:07 A co, chcialas obudzic adminke? Moze nie warto, bo wiadomo ze "Stary niedzwiedz mocno spi, jak sie zbudzi bedzie zly!" Odpowiedz Link
super222 Re: Adminko Witaj! 01.12.09, 18:19 pia.ed napisała: A co, chciałaś obudzić adminkę? Może nie warto, bo wiadomo, że Stary niedźwiedź mocno śpi, jak się zbudzi bedzie zly" ---- Szanowna pia.ed: u nas - w Polsce - dzwony biją przy okazji Ważnych Wydarzeń. Za takie wydarzenie uznałam powrót właścicielki tego forum... pewnie jesteś zdziwiona, że znalazłam dzwon w jutubeczku. Dzwon nie rani uczuć religijnych, bo stoi w szczerym polu. Tak jak ludność tamtejsza starała się *rozbujać dzwon*, tak niech admince uda się *rozbujać* forum. Nie wiem, czy dość jasno. Gdybyś miała jakieś wątpliwości - napisz, odpowiem. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Adminko Witaj! 01.12.09, 22:54 Kiedy wchodze na Forum, to moja uwaga skupia sie wylacznie na tematach, a nie na osobach, stad nie zauwazylam braku Adminki i nie zauwazylam powrotu Odpowiedz Link
wadera5 Re: pia.ed 02.12.09, 10:08 Też mi się tak wydaje. Nawet nie odpowiada na korespondencję. Zero zainteresowania forum. Każdy robi jakieś błędy.Chciałam usunąć wątek i nikogo to nie interesi.Napiszę do Forum.Nie może tak być żeby administrator nie działał. Odpowiedz Link
maria73 Re: pia.ed 02.12.09, 12:13 Szanowna Wadero.... nie wprowadzaj forumowiczów w błąd. Zadnej korespondencji od Ciebie nie dostałam !!! Gdyby było inaczej z pewnością otrzymała byś odpowiedż. Może raczej uważniej przeczytaj to co napisała pia-ed. Forum to miejsce gdzie wymienia się opinie, poglądy, zawiera znajomości. Chyba ,że uważasz je za miejsce sprawdzania obecności. Gdzie każdy musi być i coś napisać bez względu na to czy ma coś do powiedzenia czy nie.!! Uważasz że miałaś coś istotnego do powiedzenia zaczynając wątek ""post" w dniu 26.11.2009 ?? I to w takiej formie i z taką klasą??? Przypominam Ci jeszcze,że jest to forum prywatne..... I to tyle w tym temacie. Miłego klikania. Odpowiedz Link
wadera5 Re:maria73 02.12.09, 18:35 Pragnę jednak Cię poinformować ,że na adres administratora wysłałam już dewa posty tj. na maria173 figurującego w prawym rogu tej strony i jeden na maria73 jako poczta gazety.pl Nikogo nie wprowadzam w błąd bo nie mam powodów. Chodziło mi o zdjęcie wątku,napisałam więc dodatkowo do administracji Forum. Odpowiedz Link
maria73 Re:maria73 02.12.09, 19:06 Faktycznie na adres maria73 mail wpłynął wczoraj wieczorem. Z tym,że wcześniej - 30-go usunęłam z wymienionego przez Ciebie wątku posty które moim zdaniem winny być usunięte. W samym temacie nie widzę nic co naruszało by regulamin więc... Niech zostanie. Pocztę ostatni raz przeglądałam 29-go stąd moje niedopatrzenie.Przepraszam. Odpowiedz Link
super222 R:wadero5 02.12.09, 19:46 Przyzwoitość forumowa nakazuje, żebyś otworzyła swój wątek w celu wyjaśnienia wątpliwości. Zejdź z mojego tematu. Odpowiedz Link
wadera5 Re: R:wadero5 02.12.09, 19:59 Przepraszam.Ale mogę to samo powiedzieć o Tobie na innym forum. Odpowiedz Link