eurytka 02.06.10, 07:42 W nocy ulicą płynęła rzeka, teraz leje i wodę widzę wszędzie, Studzienka już nie przyjmuje, woda stoi w zakolach i zagłębieniach. Nie mieszkam na terenie zalewowym. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna12.3 Re: znowu leje 02.06.10, 08:20 U nas tylko siąpi, jest szaro i buro. Ale cieszę się tym, co mam, jak widzę ogrom nieszczęść w innych częściach Polski. Odpowiedz Link
eurytka Re: znowu leje 02.06.10, 10:08 W moim ogródeczku woda stoi gleba już nie przyjmuje. Odpowiedz Link
pia.ed Re: znowu leje 02.06.10, 12:07 To pewnie ten deszcz ktory przez Baltyk przedostal sie do Polski, bo u mnie dzis pelnia lata i zaraz wybieam sie na plaze Odpowiedz Link
eurytka Re: znowu leje 02.06.10, 19:01 Byłam z psem na spacerku, widziałam małe korytka nowych strumyków na trawnikach. Wczoraj z lenistwa, bo nie chciało mi sie rozpuszczać, kapnęłam florovitem pod każdą większą roślinę, nocą deszcz podlał, nawóz się rozpuścił i wszedł głęboko. To jest ta dobra strona. Odpowiedz Link