Dodaj do ulubionych

Bunga bunga po polsku

25.05.12, 22:28
Władza to podobno jeden z najsilniejszych afrodyzjaków. Politycy korzystali z tego od zawsze, nie zawsze w dobrym stylu. Ostatnio w polskich księgarniach pojawiło się sporo książek opisujących niebezpieczne związki polityków, w tym „Stażystka” – opis romansu młodziutkiej autorki z JFK. Teraz Piotr Gadzinowski ogłosił, że pracuje nad dziełem „Sejm jak miłość”. Podobno szalenie kontrowersyjną fantazją o seks-politykach. Czy przed przystąpieniem do pisania wrócił do wzorcowej lektury gatunku, czyli „Erotycznych immunitetów” Anastazji P.? Przypominamy największą skandalistkę rodzimej sceny politycznej lat 90.
natemat.pl/15581,bunga-bunga-po-polsku-tropem-anastazji-p
Nie wiem czy teraz to będzie kogos interesować. Jak na dzisiejsze czasy za mało pikanterii.
Obserwuj wątek
    • anoagata Re: Bunga bunga po polsku 26.05.12, 10:27
      Ja tradycyjnie; bara bara ryki tiki tak !!!!
      • aga-kosa Re: Bunga bunga po polsku 26.05.12, 12:41
        Znałam pewnego leśniczego - mówiłyśmy o nim : erotoman opowiadacz.
        Kiedyś z koleżankami chciałyśmy go sprawdzić. Nawiał. wink aga
        • pia.ed Re: Bunga bunga po polsku 26.05.12, 15:44
          Za moich czasow mowilo sie o takim gawedziarz seksualny ...
          To byl najczesciej pan w srednim wieku,
          ktory mogl juz tylko mowic ... wink
          • iryska2604 Re: Bunga bunga po polsku 26.05.12, 20:43
            Ja pracowałam w kopalni a tam mówiono bardziej niecenzuralnie - je...k teoretyk. Jak sie patrzy czasem na mównicę w sejmie to od razu sie cisnie takie okreslenie. To widac , słychać i czuc.
            • anoagata Re: Bunga bunga po polsku 26.05.12, 21:21
              Irysko ,ja z Mazur i Twoich kopalnianych nie zrozumiałam,możesz m i całymy zdaniem napisać !!!
              • iryska2604 Re: Bunga bunga po polsku 26.05.12, 21:24
                Nie mogę!, Nie bujaj ze nie znasz tego powiedzonka...
            • www.piotr.26 Re: Bunga bunga po polsku 26.05.12, 21:42
              Jryska-pisze w koalni mylisz pojecia w"W"pod pod ziemia,biuro tez znm.....napisz inteligencja biurowa......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka