anoagata 01.01.13, 21:41 Obejrzałam dziś wywiad z 'babką' najbogatszą Polką w Szwecji,czy znasz taką ????? Nazwiska Ci nie napiszę,bo nie znam.Ciekawe to było. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaga_22 Re: Pia.ed ! 01.01.13, 22:03 Pewnie,że zna.to z lipca zdjęcie www.plotek.pl/plotek/1,78649,12186512,NAJBOGATSZA_Polka_w_Szwecji_zawitala_na_Karuzele_Cooltury.html Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Pia.ed ! 01.01.13, 22:07 I jeszcze to www.tvp.pl/styl-zycia/magazyny-sniadaniowe/pytanie-na-sniadanie/wideo/najbogatsza-polka-w-szwecji/3887744 Odpowiedz Link
pia.ed Re: Pia.ed ! 03.01.13, 13:02 Nie mogę tego obejrzeć, bo żądają bym zainstalowała najnowsza wersje Silverlight. Sciagnelam ten plik i zapisałam, ale wiem ze powinno być tez "Idz dalej" a czegoś takiego brakuje, no i link dalej się nie otwiera. jaga_22 napisała: > www.tvp.pl/styl-zycia/magazyny-sniadaniowe/pytanie-na-sniadanie/wideo/najbogatsza-polka-w-szwecji/3887744 Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Pia.ed ! 03.01.13, 13:55 Może lepiej nie instaluj? www.dobreprogramy.pl/Silverlight,Program,Windows,17716.html Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Pia.ed ! 03.01.13, 22:23 Znalazłam stronę z kamerami online. Są male ale zawsze... pl.world-webcams.net/ Odpowiedz Link
pia.ed Zainstalowalam Silverlight 04.01.13, 11:39 Przypomnialo mi sie, ze jak instalowalam inny program, to trzeba bylo najpierw zapisac , a potem kliknąć w zapisany link . Wtedy dopiero pokazało sie Idz dalej. Program obejrzałam. Nie wiem dlaczego dziennikarz tak przyczepił się do tego, DLACZEGO p.Iwona wzięła odział w programie Tajny milioner ... To jest program, który jest kopia amerykańskiego, a potem angielskiego programu na ten temat, a Szwecja po kilku latach kupiła licencje do niego ... Wystąpili w nim znani i nieznani szwedzcy milionerzy, a p. Iwona była już znana z programu Kobiety sukcesu i dużo się o niej mówiło i pisało. PS. Przy okazji obejrzałam program o molestowaniu 11-letniej dziewczynki w rodzinie zastępczej, Piekło w rodzinie. www.tvp.pl/styl-zycia/magazyny-sniadaniowe/pytanie-na-sniadanie/wideo/pieklo-w-rodzinie/9613066 Odpowiedz Link
amityr Re: Zainstalowalam Silverlight 04.01.13, 16:55 Powiedz pia.ed czy Polska to nie Amber Gold? Odpowiedz Link
pia.ed Jestescie fankami? 05.01.13, 11:08 Klub fanow Wonna I de Jong na FB. www.facebook.com/Wonna.Official Odpowiedz Link
anoagata Re: Jestescie fankami? 05.01.13, 11:27 pia.ed napisała: > Klub fanow Wonna I de Jong na FB. > > > www.facebook.com/Wonna.Official Super !! komentarze po polsku są pozytywne.Synowa to Japonka. Zadziwiające ile to narodowości w jednej małej rodzinie. Odpowiedz Link
chris.w2 Re: Jestescie fankami? 05.01.13, 12:34 anoagata napisała: > ...Zadziwiające ile to narodowości w jednej małej rodzinie Przykład mojej znajomej: Urodziła się w Szwajcarii, jej matka jest Niemką, ojciec Węgrem. Młodość spędziła w Austrii, teraz mieszka w Kanadzie. Gdzie jest jej ojczyzna? Odpowiedz Link
pia.ed Znalazlam cos jeszcze ciekawszego ... 09.01.13, 23:10 Pamiętałam , ze pisałam o Wonna I de Jong kiedy pierwszy raz zobaczyłam ja w szwedzkiej telewizji, tylko dotąd nie pamiętam gdzie. Jednak przeglądając moje Ulubione watki , natknęłam się na artykuł i dyskusje na temat jej życia ... które było naprawdę niestandardowe. Niektóre wpisy sa bardzo złośliwe i nieprawdziwe , ale wiele z nich daje prawdziwy obraz tej osoby. Czytajac wpisy zrozumialam, dlaczego nigdy przedtem o tej osobie nie slyszalam. Teraz juz wiem: Wonna I de Jong nie chwalila sie swoim zyciem, ani swoimi sukcesami... Dopiero kiedy poproszono ja o wywiad w szwedzkiej telewizji, gdzie miala byc przykladem kobiety sukcesu nie tylko dla Szwedek, ale także dla cudzoziemek które w Szwecji muszą zaczynać od zera, stala sie slawna w jeden dzien Rozpisywala sie o niej prasa ... zaczely sie wywiady, propozycja wystapienia w "Tajnym milionerze " forum.gazeta.pl/forum/w,933,122423441,122423441,Miliard_w_rozumie.html Klub fanow Wonna I de Jong na FB. > www.facebook.com/Wonna.Official Odpowiedz Link
anoagata Re: Pia.ed ! 01.01.13, 22:11 Dziś ją oglądając wyglądała trochę korzystniej niż na tych zdjęciach. Ale jestem w szoku,ze ma 52 lata,wyczytałam z komentarzy. Kalkulowałam ile może mieć lat ,bo powiedziała ze matka ją urodziła już w podeszłym 'niby ' wieku a matka ma 93 lata. Ja jej dawałam tak -70 a nie pasowało do 93 lat matki. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Pia.ed ! 02.01.13, 11:08 anoagata napisała: Kalkulowałam ile może mieć lat ,bo powiedziała ze matka ją urodziła już w podeszłym 'niby ' wieku a matka ma 93 lata. Ja jej dawałam tak -70 a nie pasowało do 93 lat matki. Matka urodziła Iwonę w wieku 41 lat ... pewnie byla ostatnim dzieckiem. Niz w tym dziwnego nie ma ... Moje znajome urodzily dzieci majac 45 lat, a czytalam o pewnej Szwedce ktora urodziła pierwsze dziecko kiedy myślała, ze weszła już w okres przekwitania. Miala wtedy 49 lat. Iwona kilka lat temu stala sie bardzo znana w Szwecji. Nagrano serie wywiadów w serii "Kobiety sukcesu" i ona byla jedna z nich. Potem byly inne wywiady, pisano o niej w prasie. Brala udział w serii Tajny milioner kiedy incognito zamieszkała w dzielnicy podmiejskiej i tam spotykała ludzi i organizacje, którym potrzeba było pomocy. Pisano o niej wczesniej w zwiazku z jej zakupami nieruchomosci, ale nigdy nie myslalam ze to Polka bo ma nazwisko po swoim holenderskim drugim mężu. www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110114/REG40/241744809 Odpowiedz Link
anoagata Re: Pia.ed ! 02.01.13, 13:02 Pia.ed,gdy dowiedziałam się z artykułu ile ta dama ma lat to sama mogę odjąć 93-52=41. Słuchając wywiadu tego nie wiedziałam. Napisz skąd ta pudernica w takim wieku dorobiła się takiej kasy? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Pia.ed ! 02.01.13, 11:59 stara pudernica. Forsa jej juz nie pomoze. Brrrrrr...... Odpowiedz Link
julinka601 Re: Pia.ed ! 01.01.13, 22:09 Okropnie staro wygląda jak na 52 lata! Nie pomagają jej miliardy, a może zafałszowała metrykę? Odpowiedz Link
polnaro Re: Pia.ed ! 02.01.13, 13:13 Fakt, buzia na 60+, tez podejrzewam, że sobie troszkę 'odcięła' . Zorro, ja Ci dam pudernicę starą......, chłopy, chłopy.... Wczoraj właśnie, jak przystało na pierwszy dzień roku, obgadałyśmy krytycznie kilku po-sylwestrowych panów i .... niech żyją stare pudernice, bo fajniejsze niż łyse, brzuchate koszały-opały okupujące kanapy przed telewizorami, albo podsuszone, znerwicowane patyczaki biegające jakby im posolono " ", za każdą atrakcyjną 'puderniczką' . Nie wspomnę, że sztucznie krochmaleni za długo, sypią się i rujnują do reszty naszą, już ledwie żywą, służbę zdrowia. Odpowiedz Link
julinka601 Re: Pia.ed ! 02.01.13, 13:43 Polnaro! super to ujęłaś. Faceci brzydko się starzeją . Albo zapuszczeni, zrezygnowani i w pretensjach do całego świata albo demonstrujący jakieś ostatnie żałosne podrygi jak stare koguty. Malo jest starszych panów "szytych na miarę", natomiast kobitki bardziej dbają o siebie i lepiej wpasowują się w swój pesel. Odpowiedz Link
amityr Re: Pia.ed ! 02.01.13, 17:22 Fe. Zdaje się ,że osoby krytykujące tą Pani nie oglądały i nie słuchały przeprowadzonego z nią wywiadu. Wystarczyło kliknąć i posłuchać i dopiero zabierać głos. Odpowiedz Link
pia.ed Aby sie wiecej dowiedziec ... 02.01.13, 22:39 Wystarczy wpisać w google Wonna I de Jong .... Przed chwila znalazłam reportaż Miliard w rozumie ale kliknęłam w jakiś klawisz i cala moja odpowiedz uciekła Odpowiedz Link
pia.ed Re: Aby sie wiecej dowiedziec ... 03.01.13, 10:37 Po pozytywnych reportazach o właścicielce osiedla dziennikarze oczywiscie zaczeli szukac sensacji, a jeden z mieszkancow, mowiacy ledwo po szwedzku, pokazal jakie problemy ma w swoim mieszkaniu, przypuszczam ze 3 czy 4-pokojowym. W kuchni z kranu kapie woda i trzeba zmienic uszczelke, a w lazience w umywalce kran wydaje dziwne dzwieki. Jedna klepka w parkiecie sie rusza ... www.expressen.se/nyheter/expressen-avslojar/wonna-i-de-jong-folk-maste-ocksa-skarpa-sig/ Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Aby sie wiecej dowiedziec ... 03.01.13, 11:01 I po co dałam linka?,chyba tylko Amityr obejrzał. Nie każdy jest fotogeniczny. Po reklamie. - "Pytanie na śniadanie" www.tvp.pl/styl-zycia/magazyny-sniadaniowe/pytanie-na-sniadanie/wideo/najbogatsza-polka-w-szwecji/3887744 Multimilionerka Wonna I de Jong (Iwona Koziatek) nazywana jest w Szwecji Królową Nieruchomości. Pochodzi z Przasnysza. De Jong mieszka w 800-metrowej willi w Djursholm (bogate przedmieścia Sztokholmu).Jej majątek jest wyceniany na 430 mln zł. Do Szwecji przyjechała pod koniec lat siedemdziesiątych. Początkowo mieszkała w ubogiej imigranckiej dzielnicy Rinkeby w Sztokholmie. W naszym studio opowiada o swojej drodze do sukcesu i roli w nowym reality show. Odpowiedz Link
anoagata Re: Aby sie wiecej dowiedziec ... 03.01.13, 11:59 Jaguś zdjęcia w Twoim poprzednim artykule są z czarnymi jej włosami a to jakoś chyba postarza.W wywiadzie który oglądałam w TV z A. Młynarską miała włosy ciemny blond. Opowiadała dużo o swoim wczesnym dorosłym życiu /ciężkim/ o chorobie jedynego syna,który ma tą chorobę ukrytą do dziś,być może dlatego to wszystko ją trochę zniszczyło. Widziałam jej skład butów /szpilek/ można by obdzielić kilkanaście sklepów z dobrym zaopatrzeniem.Ja podziwiam takich ludzi. Pia.. ten dziennikarzyna co to napisał o cieknącym kranie jest po prostu dupkiem. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Aby sie wiecej dowiedziec ... 03.01.13, 12:15 Na filmiku ten Arab pokazywal w jak zlym stanie jest jego mieszkanie Wydaje mi sie, ze od czasu kiedy p. Iwona stala sie znana w Szwecji, to zaczęto szukać argumentów jakby ja trochę obsmarować ... Ona sama nie owija g.... w bawełnę i skwitowała to stwierdzeniem, ze jej po prostu wszyscy zazdroszczą sukcesu, bo jako cudzoziemka zrobiła karierę w Szwecji ... Odpowiedz Link