Dodaj do ulubionych

Mam talent !

25.02.13, 21:48
Ostatnio.. do spania.
Mogę razem z kurami.
Macie jakieś inne ?? wartościowsze ??
Obserwuj wątek
    • grzech_o_1 Re: Mam talent ! 25.02.13, 22:12
      Miałem kiedyś trzy talenty. Srebra. Ale się jakoś rozeszły.sad

A spanie teraz? O północy a wstawanie o ósmej.

Ps.
      Innych talentów nie posiadam. Chociaż, trochę do fantazjowania i opowiadania bajek.
      • m4-6 Re: Mam talent ! 25.02.13, 22:31
        Już nie bądźcie tacy skromni.... winkosobiście mam ostatnio talent do jedzenia/obżarstwa, czekam na wiosnę, bo wtedy to mija, no chyba, że nie daj Boże zostanie...a ememryturkie co nieco podwyższą tylko, a na podatek śmieciowy trzeba odłożyć.big_grin
        • grzech_o_1 Re: Mam talent ! 25.02.13, 23:00
          Nie co nieco Emcia. Nie siej defektyzma! Z grubej rury Rząd walnął!!!
          Aż 4 procent! smile
          Radujmy się!
          • zajbel Re: Mam talent ! 26.02.13, 08:49
            A ja posiadam talenta rozliczne, a co pochwale sie sama . Ostatnio nauczyłam się robic pisanki ze wstążek tzw karczochy i tak mi sie spodobały że machnęłam 7 i zabrakło mi szpilek więc przerzuciłam sie na takie pisane woskiem. Obzdjęciuje i pokażę
          • aga-kosa Re: Mam talent ! 26.02.13, 08:53
            Mnie nie przeraża co zrobię z podwyżką, to będzie jakieś 32 zł.Za jajo w zielonej skorupce płacę teraz 65 gr. To jest na pięć dni jedzenia. Kalorie mi się zgadzają nie mówiąc o wartości żółtek. Od znajomych dostałam prawdziwą siarę - to ją zamroziłam by na dłużej wystarczyło. Do tego kijki i spokojnie będę zaciskała pasa.
            A co do talentu; wzięło mnie na zapamiętywanie wszelkich tekstów;wesołych, smutnych, piosenek i prozy. Jest to znakomita gimnastyka tej części ciała co nad karkiem noszę. smile) aga
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka