anoagata 25.02.13, 21:48 Ostatnio.. do spania. Mogę razem z kurami. Macie jakieś inne ?? wartościowsze ?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzech_o_1 Re: Mam talent ! 25.02.13, 22:12 Miałem kiedyś trzy talenty. Srebra. Ale się jakoś rozeszły. A spanie teraz? O północy a wstawanie o ósmej. Ps. Innych talentów nie posiadam. Chociaż, trochę do fantazjowania i opowiadania bajek. Odpowiedz Link
m4-6 Re: Mam talent ! 25.02.13, 22:31 Już nie bądźcie tacy skromni.... osobiście mam ostatnio talent do jedzenia/obżarstwa, czekam na wiosnę, bo wtedy to mija, no chyba, że nie daj Boże zostanie...a ememryturkie co nieco podwyższą tylko, a na podatek śmieciowy trzeba odłożyć. Odpowiedz Link
grzech_o_1 Re: Mam talent ! 25.02.13, 23:00 Nie co nieco Emcia. Nie siej defektyzma! Z grubej rury Rząd walnął!!! Aż 4 procent! Radujmy się! Odpowiedz Link
zajbel Re: Mam talent ! 26.02.13, 08:49 A ja posiadam talenta rozliczne, a co pochwale sie sama . Ostatnio nauczyłam się robic pisanki ze wstążek tzw karczochy i tak mi sie spodobały że machnęłam 7 i zabrakło mi szpilek więc przerzuciłam sie na takie pisane woskiem. Obzdjęciuje i pokażę Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Mam talent ! 26.02.13, 08:53 Mnie nie przeraża co zrobię z podwyżką, to będzie jakieś 32 zł.Za jajo w zielonej skorupce płacę teraz 65 gr. To jest na pięć dni jedzenia. Kalorie mi się zgadzają nie mówiąc o wartości żółtek. Od znajomych dostałam prawdziwą siarę - to ją zamroziłam by na dłużej wystarczyło. Do tego kijki i spokojnie będę zaciskała pasa. A co do talentu; wzięło mnie na zapamiętywanie wszelkich tekstów;wesołych, smutnych, piosenek i prozy. Jest to znakomita gimnastyka tej części ciała co nad karkiem noszę. ) aga Odpowiedz Link