Dodaj do ulubionych

Problemy z komputerem?

28.06.13, 22:13
Jest tu trochę dobrych rad - dobrze czasem wiedzieć co i jak

www.tipy.pl/porady_6,komputery.html
Obserwuj wątek
    • chris.w2 Re: Problemy z komputerem? 28.06.13, 23:10
      iryska2604 napisała:
      > Jest tu trochę dobrych rad...

...zgadza się, są też porady dla pań, jak np.: Jak poderwać faceta?,

najbardziej spodobało mnie się: "Spraw, aby poczuł się jak król"
      • pia.ed Re: Problemy z komputerem? 29.06.13, 00:29
        chris.w2 napisał:
        ... są też porady dla pań, jak np.: Jak poderwać faceta?
        > najbardziej spodobało mnie się: "Spraw, aby poczuł się jak król"

Cos mi fantazja szwankuje ... Przychodzi mi na myśl powiedzenie o miejscu,
        gdzie król na piechotę chodzi
        ... nic więcej.
        • dwa-filary Re: Problemy z komputerem? 29.06.13, 13:28
           no i naumiałam się smile
          • dwa-filary Re: Problemy z komputerem? 29.06.13, 13:29
            wow serduszko uciekło sad
            • dwa-filary Re: Problemy z komputerem? 29.06.13, 13:30

• dwa-filary Re: Problemy z komputerem? 29.06.13, 13:30
                na podglądzie jest a później ucieka
                • jaga_22 Re: Problemy z komputerem? 29.06.13, 13:43
                  A moje? ☺ ♥
                  • dwa-filary Re: Problemy z komputerem? 29.06.13, 14:00
                    Twoje jest
                    • jaga_22 Re: Problemy z komputerem? 29.06.13, 14:23
                      Ja naciskam lewy alt i 3-kę z małej klawiaturki.☺♥
                      • m4-6 Re: Problemy z komputerem? 29.06.13, 15:17
                        Filarku naumawiałaś się z niebieskim z pierwszego postu? Ja też chcę, ja też ♥♥♥♥♥♥, jeszcze mam szansę?big_grinbig_grin ♠♠♠
                        • iryska2604 Re: Problemy z komputerem? 29.06.13, 16:12
                          No pięknie. Ale oprócz serduszek jest mnóstwo przydatnych porad.Przejrzałam wszystkie.Ta strona to
                          www.tipy.pl
                          i faktycznie - o podrywaniu facetów też coś jest.Są porady prawie z kazdej dziedziny, nawet sposób na usuwanie siuśków kota czy psa,(raczej zapachu)
                          • dwa-filary Re: Problemy z komputerem? 29.06.13, 18:19
                            Jak wpisuję to jest serduszko, na podglądzie też, a po wysłaniu nie ma sad 
                            • jaga_22 Re: Problemy z komputerem? 29.06.13, 18:52
                              A to dziwne Filarku dlaczego tak,ale zbytnio nie kombinujcie,bo sobie odwrócicie obraz do góry nogami,tak ja ja kiedyś.wink ♣☻
                              • dwa-filary Re: Problemy z komputerem? 29.06.13, 19:27

• dwa-filary Re: Problemy z komputerem? 29.06.13, 19:28
                                  Musi mi czegoś brakować  , bo czemu ucieka ???a jak zrobiłas te następne ?
                                  • m4-6 Re: Problemy z komputerem? 29.06.13, 20:10
                                    he, he...☼ ☼ ☼ ☼ ☼ a słoneczka tez można zrobićsmile
                                    • m4-6 Re: Problemy z komputerem? 29.06.13, 20:17
                                      I nutki też ♪♪♪♪
                                      • jaga_22 Re: Problemy z komputerem? 29.06.13, 21:01
                                        ♫ ♫♫ ♦♦♦
                                        Naciskam alt ,klikam 14 i puszczam alt,wychodzi nutka
                                        • iryska2604 Re: Problemy z komputerem? 29.06.13, 21:04
                                          ♫ ♫♫♫--tez sobie zaśpiewałam! Ale zabawa...
                                        • jaga_22 Re: Problemy z komputerem? 29.06.13, 21:08
                                           ☼☼☼☼
                                          Alt nacisnąć , wystukać 4x 9 i puścić ( klawiaturka numerycza)
                                          • dwa-filary Re: Problemy z komputerem? 30.06.13, 09:18
                                             ostatnia próba♫
                                            • dwa-filary Re: Problemy z komputerem? 30.06.13, 09:19
                                              wow nutka wyszla, ale serduszko i słonko nie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                                              • jaga_22 Re: Problemy z komputerem? 30.06.13, 12:08
                                                Filarku,jak wyszła nutka,to musi wyjść i reszta.
                                                ☼☼☼
                                                Naciskasz lewy alt i dalej trzymając wystukujesz 4 razy 9 in puszczasz.
                                                • dwa-filary Re: Problemy z komputerem? 30.06.13, 15:34
                                                   Wszystko  tak jest jak piszesz ♫, przy wpisywaniu jest, w podgladzie też jest a po wysłaniu nie ma teraz między pismem wkleiłam słoneczko, serduszko, i dwa piki. zobaczymy co będzie
                                                  • anoagata Re: Problemy z komputerem? 30.06.13, 21:57
                                                    ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
                                                  • anoagata Re: Problemy z komputerem? 30.06.13, 21:58
                                                    ☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼
                                                  • dwa-filary Re: Problemy z komputerem? 02.07.13, 10:13
                                                     Robię tak samo, tylko nutki działają ♫
                                                  • jaga_22 Re: Problemy z komputerem? 02.07.13, 11:16
                                                    Filarku,a może Ty masz laptopa?
                                                  • dwa-filary Re: Problemy z komputerem? 02.07.13, 15:07
                                                    no tak, a dużego dawno nie włączałam, muszę spróbować
                                                  • dwa-filary Re: Problemy z komputerem? 02.07.13, 15:07
                                                    a jeżeli laptop to co mam zrobić, robilam jak w instrukcjismile
                                                  • jaga_22 Re: Problemy z komputerem? 02.07.13, 16:40
                                                    Nie mam laptopa,ale jeszcze raz przeczytaj.

Włącz klawiaturę numeryczną. Zrobisz to naciskając klawisz 'Num Lock' na górze klawiatury, zazwyczaj po jej prawej stronie. Zresztą, na pewno wiesz. Jeśli masz laptopa, znajdź najpierw klawisz funkcyjny 'fn', ulokowany zazwyczaj po lewej dolnej części klawiatury. Wtedy odnajdź klawisz 'Num Lock'. Trzymając klawisz 'fn' naciśnij 'Num Lock'. Gotowe. Klawiatura numeryczna będzie odgrywała dużą rolę w tworzeniu serduszka, a dokładnie jedna jej cyfra.
                                                    2
                                                    Trzymając 'Alt', naciśnij '3' na klawiaturze numerycznej. Puść 'Alt'. Serduszko ♥ gotowe! Jeśli masz laptopa, który klawiaturę numeryczną ma w innym miejscu, wciśnij literę 'L', która zazwyczaj kryje pod sobą cyfrę '3'.
                                                    3
                                                    Pamiętaj, że zawsze warto mieć włączoną klawiaturę numeryczną. Nie wyłączaj więc klawisza 'Num Lock'. Jeśli zaś korzystasz z laptopa, powinieneś wyłączyć 'Num Lock', aby móc normalnie korzystać z klawiatury.
                                                  • dwa-filary Re: Problemy z komputerem? 02.07.13, 16:53
                                                    Ostatnia próba na kompusiu 
                                                  • dwa-filary Re: Problemy z komputerem? 02.07.13, 16:55
                                                    no i nie ma nie będę sobie już głowy zawracała dlaczego nie ma ♫
    • dwa-filary Re: Problemy z komputerem? 13.07.13, 22:00
      Rozszyfrowalam dlaczego mi nie wchodzilo. Wina przeglądarki z Google Chrom nie da sie wklejać, z każdej innej tak smile. Nie dawalo mi to spokoju i doszlam smile
      • jaga_22 Re: Problemy z komputerem? 13.07.13, 22:12
        Uparta jesteś,ale całkowicie rozumiem Ciebie Filarku.big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka