iryska2604 28.06.13, 22:13 Jest tu trochę dobrych rad - dobrze czasem wiedzieć co i jak www.tipy.pl/porady_6,komputery.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chris.w2 Re: Problemy z komputerem? 28.06.13, 23:10 iryska2604 napisała: > Jest tu trochę dobrych rad... ...zgadza się, są też porady dla pań, jak np.: Jak poderwać faceta?, najbardziej spodobało mnie się: "Spraw, aby poczuł się jak król" Odpowiedz Link
pia.ed Re: Problemy z komputerem? 29.06.13, 00:29 chris.w2 napisał: ... są też porady dla pań, jak np.: Jak poderwać faceta? > najbardziej spodobało mnie się: "Spraw, aby poczuł się jak król" Cos mi fantazja szwankuje ... Przychodzi mi na myśl powiedzenie o miejscu, gdzie król na piechotę chodzi ... nic więcej. Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Problemy z komputerem? 29.06.13, 13:30 na podglądzie jest a później ucieka Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Problemy z komputerem? 29.06.13, 14:23 Ja naciskam lewy alt i 3-kę z małej klawiaturki.☺♥ Odpowiedz Link
m4-6 Re: Problemy z komputerem? 29.06.13, 15:17 Filarku naumawiałaś się z niebieskim z pierwszego postu? Ja też chcę, ja też ♥♥♥♥♥♥, jeszcze mam szansę? ♠♠♠ Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Problemy z komputerem? 29.06.13, 16:12 No pięknie. Ale oprócz serduszek jest mnóstwo przydatnych porad.Przejrzałam wszystkie.Ta strona to www.tipy.pl i faktycznie - o podrywaniu facetów też coś jest.Są porady prawie z kazdej dziedziny, nawet sposób na usuwanie siuśków kota czy psa,(raczej zapachu) Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Problemy z komputerem? 29.06.13, 18:19 Jak wpisuję to jest serduszko, na podglądzie też, a po wysłaniu nie ma Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Problemy z komputerem? 29.06.13, 18:52 A to dziwne Filarku dlaczego tak,ale zbytnio nie kombinujcie,bo sobie odwrócicie obraz do góry nogami,tak ja ja kiedyś. ♣☻ Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Problemy z komputerem? 29.06.13, 19:28 Musi mi czegoś brakować , bo czemu ucieka ???a jak zrobiłas te następne ? Odpowiedz Link
m4-6 Re: Problemy z komputerem? 29.06.13, 20:10 he, he...☼ ☼ ☼ ☼ ☼ a słoneczka tez można zrobić Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Problemy z komputerem? 29.06.13, 21:01 ♫ ♫♫ ♦♦♦ Naciskam alt ,klikam 14 i puszczam alt,wychodzi nutka Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Problemy z komputerem? 29.06.13, 21:04 ♫ ♫♫♫--tez sobie zaśpiewałam! Ale zabawa... Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Problemy z komputerem? 29.06.13, 21:08 ☼☼☼☼ Alt nacisnąć , wystukać 4x 9 i puścić ( klawiaturka numerycza) Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Problemy z komputerem? 30.06.13, 09:19 wow nutka wyszla, ale serduszko i słonko nie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Problemy z komputerem? 30.06.13, 12:08 Filarku,jak wyszła nutka,to musi wyjść i reszta. ☼☼☼ Naciskasz lewy alt i dalej trzymając wystukujesz 4 razy 9 in puszczasz. Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Problemy z komputerem? 30.06.13, 15:34 Wszystko tak jest jak piszesz ♫, przy wpisywaniu jest, w podgladzie też jest a po wysłaniu nie ma teraz między pismem wkleiłam słoneczko, serduszko, i dwa piki. zobaczymy co będzie Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Problemy z komputerem? 02.07.13, 10:13 Robię tak samo, tylko nutki działają ♫ Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Problemy z komputerem? 02.07.13, 15:07 no tak, a dużego dawno nie włączałam, muszę spróbować Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Problemy z komputerem? 02.07.13, 15:07 a jeżeli laptop to co mam zrobić, robilam jak w instrukcji Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Problemy z komputerem? 02.07.13, 16:40 Nie mam laptopa,ale jeszcze raz przeczytaj. Włącz klawiaturę numeryczną. Zrobisz to naciskając klawisz 'Num Lock' na górze klawiatury, zazwyczaj po jej prawej stronie. Zresztą, na pewno wiesz. Jeśli masz laptopa, znajdź najpierw klawisz funkcyjny 'fn', ulokowany zazwyczaj po lewej dolnej części klawiatury. Wtedy odnajdź klawisz 'Num Lock'. Trzymając klawisz 'fn' naciśnij 'Num Lock'. Gotowe. Klawiatura numeryczna będzie odgrywała dużą rolę w tworzeniu serduszka, a dokładnie jedna jej cyfra. 2 Trzymając 'Alt', naciśnij '3' na klawiaturze numerycznej. Puść 'Alt'. Serduszko ♥ gotowe! Jeśli masz laptopa, który klawiaturę numeryczną ma w innym miejscu, wciśnij literę 'L', która zazwyczaj kryje pod sobą cyfrę '3'. 3 Pamiętaj, że zawsze warto mieć włączoną klawiaturę numeryczną. Nie wyłączaj więc klawisza 'Num Lock'. Jeśli zaś korzystasz z laptopa, powinieneś wyłączyć 'Num Lock', aby móc normalnie korzystać z klawiatury. Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Problemy z komputerem? 02.07.13, 16:55 no i nie ma nie będę sobie już głowy zawracała dlaczego nie ma ♫ Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Problemy z komputerem? 13.07.13, 22:00 Rozszyfrowalam dlaczego mi nie wchodzilo. Wina przeglądarki z Google Chrom nie da sie wklejać, z każdej innej tak . Nie dawalo mi to spokoju i doszlam Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Problemy z komputerem? 13.07.13, 22:12 Uparta jesteś,ale całkowicie rozumiem Ciebie Filarku. Odpowiedz Link