Dodaj do ulubionych

Macierewicz ŻĄDA

10.08.13, 19:32
Jeżeli sprawa nie zostanie dopilnowana, to trotyl może się zamienić na pastę do zębów lub pastę do butów, co nam wielokrotnie już zapowiadano i co zresztą zrobiono z poprzednimi próbkami - powiedział dziś Antoni Macierewicz. Szef zespołu parlamentarnego, który bada przyczyny katastrofy smoleńskiej, zwróci się do prokuratury wojskowej z pytaniami dotyczącym próbek pobranych z wraku TU-154M.
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14419323,Macierewicz_zada_informacji_od_prokuratury___Inaczej.html#BoxWiadTxt
Już mi nie tyle chodzi o jego żadania choć w zasadzie kim jest by żądać - ale przyjrzyjcie się jego minie! Toż to mina człowieka który już rządzi!!!
Obserwuj wątek
    • jaga_22 Re: Macierewicz ŻĄDA 10.08.13, 19:37
      Ma zostać wiceprezesem,to musi jakoś wygląd dopasować do warunków,
      • marguy Re: Macierewicz ŻĄDA 10.08.13, 20:11
        A ja zadam aby ten kraj w koncu przestal byc wodzony za nos przez psychopatow ktorych miejsce jest w azylu.
        • ewa9717 Re: Macierewicz ŻĄDA 10.08.13, 20:24
          Ba...
        • anoagata Re: Macierewicz ŻĄDA 10.08.13, 22:31
          marguy napisała:

> A ja zadam aby ten kraj w koncu przestal byc wodzony za nos przez psychopatow k
          > torych miejsce jest w azylu.

Wygląda na to że Twoje żądania są w mniejszości.
    • waga_1949 Re: Macierewicz ŻĄDA 11.08.13, 04:53
      Co by to było, jak tacy ludzie zaczęliby rządzić? Dokąd by tę naszą nieszczęsną Polskę doprowadzili? Strach się bać. Oszołomy zawsze mnie przerażają.
      • iryska2604 Re: Macierewicz ŻĄDA 11.08.13, 18:20
        No wiesz, jest demokracja. Jak prezes zdoła przekonać jeszcze trochę naiwnych to kto wie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka