20.06.15, 20:37
Pisałem o niej, że to zuch kobieta. Każdy by się już poddał jakby mu zostawiono takie bagno jak zostawił ten ryszawy zbieg.
Ewa Kopacz wezwała w sobotę szefa PiS Jarosława Kaczyńskiego na debatę poświęconą zmianom dla Polski. Zapewniła, że jest też gotowa rozmawiać z kandydatką PiS na premiera Beatą Szydło, albo z obydwojgiem.
www.bankier.pl/wiadomosc/Kopacz-wezwala-Kaczynskiego-na-debate-3364289.html
Obserwuj wątek
    • iryska2604 Re: Brawo Ewa 20.06.15, 21:09
      Amityr, prosiłam, miarkuj się. On sobie nie zasłuzył. Zazdrościsz mu chyba.
      • anoagata Re: Brawo Ewa 21.06.15, 09:52
        iryska2604 napisała:

> Amityr, prosiłam, miarkuj się. On sobie nie zasłuzył. Zazdrościsz mu chyba.

Amityr też jest szefem i aby się trochę 'podbudować' musi komuś przyłożyć.
        • amityr Re: Brawo Ewa 21.06.15, 10:28
          Nie mogę, bo mam rację. Nie napisze i nie napisałem nigdzie , że potępiam Tuska za całokształt. Tusk przegiął u mnie pałę w momencie zamiecenia afery hazardowej pod dywan. Od tego momentu szumowiny w PO nabrały chęci do bandytyzmu a partia i nie tylko poszła w dół. Ostatni rok jego rządów to max porażka. Czego on nie naobiecywał żeby był spokój w kraju , żeby się dorwać do stanowiska "przewodniczącego" Teraz są efekty i nie wiem czy PiS nie osiągnie sukcesu. Powiem więcej, że nie podobało mi się jak premier Kopacz mało krzyżem nie padła przed papieżem Franciszkiem, biedny musiał swoją rękę wyrywać. To to już chyba takie po-pisowe przyzwyczajenia.
          • jagodajna Re: Brawo Ewa 21.06.15, 12:04
            http://i60.tinypic.com/1zegjs5.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka