Dodaj do ulubionych

Zemsta prezesa

30.09.15, 19:21
Anna Krupka dostała od prezesa "jedynkę" w Kielcach. Daje jej to niemal pewne miejsce w Sejmie. Ale dawny "aniołek Kaczyńskiego" już długo była blisko prezesa. W PiS nazywa się ją makijażystką prezesa, bo kilka lat temu to właśnie ona przygotowywała prezesa do występów przed kamerami.

natemat.pl/156371,makijazystka-kaczynskiego-na-listach-pis-anna-kupka-to-dawny-aniolek
No i z aniołka moze nam wyrosnąć jakaś Kempa albo Wróbel.
Obserwuj wątek
    • wirujacypunkt Re: Zemsta prezesa 30.09.15, 20:24
      Jeżeli wyrośnie, to mamy zapewniony stały cyrk.
      Tylko, że te dwie panie chyba będzie trudno przebić.
      • anoagata Re: Zemsta prezesa 01.10.15, 11:35
        Niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego PiS gada czytaj rozmawia dodatkowo ręcyma.
        Ja nie mam rozdwojonej jażni i nie wiem na co mam sie skupić na ręcach czy słowach ?
        • estella50 Re: Zemsta prezesa 01.10.15, 12:54
          Z tego, co pamiętam z nauk, to po prostu rodzice nie zwracali na nich uwagi, kiedy byli dziećmi. Olewali ich, kiedy o coś prosili, czegoś chcieli, kiedy chcieli o czymś opowiedzieć.
          No to co takie dziecko mogło zrobić, żeby mama czy tata ich wysłuchali? Może podnosić głos, może do przekazu dołączyć wyrazistą mimikę, a w końcu dołożyć gestykulację!
          Kiedy to piszę, to widzę prezesa i wszystko mi się zgadza! I mimika i gestykulacja. A tata go nie lubił, niestety!
          • anoagata Re: Zemsta prezesa 01.10.15, 13:16
            Estello tak sie zastanawiam czy te gestykulacje /gadanie ręcami/ to od prezesa wyszlo czy od 'doradców..szeroko pojętych 'może masz rację ze od prezesa.
            Trzęsie łapami Ziobro i Szydlo tez już trzęsie,no i inni też już się trzęsą.
            • anoagata Re: Zemsta prezesa 01.10.15, 13:21
              Co do nie lubienia syna przez ojca też czytałam publikacje i może to jest zemsta.. jak w tytule wątku ??
              • jaga_22 Re: Zemsta prezesa 01.10.15, 13:39
                Co jest? co otworzę kanał to Szydło,a ja dostaję ciarki od jej głosu.
                Plecie na okrągło to samo i wmawia ludziom dyrdymały.
                • iryska2604 Re: Zemsta prezesa 01.10.15, 16:48
                  Taka ci ona i mądra inaczej. A co do machania lapkami to ich teraz uczą mistrzowie wizerunku,ponoć w ten sposób przekazuje sie emocje. Ja, tak jak anoagata nie lubię jak ktoś do mnie przemawia "tymi ręcyma".
                  • jaga_22 Re: Zemsta prezesa 01.10.15, 16:55
                    Też nie lubię machających.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka