Dodaj do ulubionych

O waleniu w łeb

10.12.15, 21:14
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19326292,petru-kontra-pawlowicz-w-sejmie-prosze-nie-walic-sie-w-leb.html#Czolka3Img
Słowa Petru przejdą do historii. Mnie bardzo sie spodobały bo babsztyl cały czas wystawia powagę sejmu na pośmiewisko a ostatnio jej popisy to już nie pośmiewisko ale dno dna i 5 metrów mułu .
Obserwuj wątek
    • estella50 Re: O waleniu w łeb 10.12.15, 21:24
      Petru był dzisiaj u Moniki. Zamiast "łba" powinien użyć "głowa" - tak powiedział.
      A ja powiem, że bardzo dobrze, że mamy w Sejmie Nowoczesną. Kogo bym od nich nie słyszała, to mówi składnie i merytorycznie.
      Emanuje od nich pewność, mają pomysł na siebie i naszą obecną sytuację.
      Pawłowicz należy się nauczka w jej stylu!
    • wikul Re: O waleniu w łeb 10.12.15, 21:28
      zajbel napisała:

> wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19326292,petru-kontra-pawlowicz-w-sejmie-prosze-nie-walic-sie-w-leb.html#Czolka3Img
      > Słowa Petru przejdą do historii. Mnie bardzo sie spodobały bo babsztyl cały cz
      > as wystawia powagę sejmu na pośmiewisko a ostatnio jej popisy to już nie pośmie
      > wisko ale dno dna i 5 metrów mułu .

Świetnie podsumował a jednocześnie zneutralizował krzykaczy chwaląc Kaczyńskiego za spokój. Petru wyrasta na prawdziwego przywódcę.
      • anoagata Re: O waleniu w łeb 11.12.15, 10:02
        Ale żem się uśmiała na głos gdy to usłyszałam a Kaczyński gdy usłyszał o sobie to mu się wydymał jeden policzek,nie wiem czy to z humoru czy z nerwa.
        • iryska2604 Re: O waleniu w łeb 11.12.15, 10:07
          Już to gdzies wkleiłam - strasznie mi sie to podobało.
          • estella50 Re: O waleniu w łeb 11.12.15, 10:38
            iryska2604 napisała:

> Już to gdzies wkleiłam - strasznie mi sie to podobało.

Coś wkleiłaś, a u mnie są tylko dwie kreseczki. Ktoś wie, dlaczego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka