Dodaj do ulubionych

MAM JUŻ WYNIKI BADAŃ MOŻECIE ZERKNĄĆ

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 13:43
Odebrałam dzis wyniki badań męża
BADANIE WYNIK JEDN. MIN MAX NORMA
czas upłynnienia 30 min 20 30 ~~
ilość nasieia 0,5 ml 2 8 L
barwa mleczna
lepkość prawidłowa
stopień zmętnienia prawidłowy
pH 8,0 7,5 8,0 ~~
ilość plemników 125 mln/ml 20
plemniki ruchliwe 95 % 50
plemniki nieruchliwe 5 % 10 30 L
leukocyty 4-5
erytrocyty pojedyńcze
komórki nabłonkowe pojedyńcze
plemniki z prawidłową budową 95 %
plemniki ze zmianami w głowce 3 %
plemniki ze zmianami w witce 2 %
plemniki żyworuchliwe 80 %

wyglądają mniejwięcej tak Czy to są dobre wyniki? Czy mąż będzie musiał brać
jakieś leki?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kama Re: MAM JUŻ WYNIKI BADAŃ MOŻECIE ZERKNĄĆ IP: 80.72.34.* 16.07.04, 14:06
      Nie napisałaś tylko ,czy ten ruch to postępowy,czy nie, bo jeśli tak , to
      oprócz ilości, która jest i tak głęboko w normie , to reszta chyba ponad normę.
      Tylko pogratulować !!!
      • Gość: Ada Re: MAM JUŻ WYNIKI BADAŃ MOŻECIE ZERKNĄĆ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 14:15
        niewiem czy ruch jst postępowy czy nie ? na wynikach nic nie pisało ? skąd mam
        to wiedzieć?
        • Gość: Kama Re: MAM JUŻ WYNIKI BADAŃ MOŻECIE ZERKNĄĆ IP: 80.72.34.* 16.07.04, 14:50
          Określa się to ruchem A,B i chyba nawet C.
          Ważne aby część plemników biegła do przodu ,bo te ruszające się tylko w miejscu
          nie dojdą do celu.
          • Gość: Ada Re: MAM JUŻ WYNIKI BADAŃ MOŻECIE ZERKNĄĆ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 15:10
            hmmm ale ja na wyniku nie mam żadnych literek sad przestudiowałam i nigdzie nie
            ma żadnego A B czy C czy jeszcze innych sad(
            • Gość: Kama. Re: MAM JUŻ WYNIKI BADAŃ MOŻECIE ZERKNĄĆ IP: 80.72.34.* 16.07.04, 15:17
              Ado, to może zadzwoń do laboratorium, w którym robiłaś badanie i się dowiedz
              żeby się nie denerwować. Ale masz takie wyniki (tzn.Twój mąż), że myśle ze
              wszystko będzie super.
              Pzdr. Kama.
            • Gość: Adzienia Re: MAM JUŻ WYNIKI BADAŃ MOŻECIE ZERKNĄĆ IP: *.bs / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 15:19
              A gdzie robiłaś te badania- ja na Polnej dostaję znacznie mniej informacji- a u
              Ciebie prawdopodobnie te żyworuchliwe są A- niezły wynik!!!
              • Gość: Adzienia Re: MAM JUŻ WYNIKI BADAŃ MOŻECIE ZERKNĄĆ IP: *.bs / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 15:20
                Sorry- na Polnej zncza w Poznaniu smile))
    • Gość: kuleczek Re: MAM JUŻ WYNIKI BADAŃ MOŻECIE ZERKNĄĆ IP: *.chello.pl 05.08.04, 15:45
      zastanawiam sie dlaczego glownie kobiety zamartwiaja sie o swoja plodnosc?
      martwia sie, licza dni, robia testy? dlaczego tak malo jest mezczyzn, ktorzy
      pisza bo martwia sie zdrowiem i zajsciem w ciaze swojej zony czy partnerki.
      MEZCZYZNI ZAINTERESUJCIE SIE ZYWIEJ PROBLEMAMI SWOICH KOBIET!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka