Dodaj do ulubionych

Sprawa smoleńska na wokandzie

27.01.16, 17:31
Prezes PiS marzy, żeby zobaczyć polityków PO w kajdankach. Ale powinien pamiętać, że sądy, na których wokandzie stanie sprawa smoleńska, będą też badały odpowiedzialność urzędników prezydenta Kaczyńskiego, którzy współorganizowali tę tragiczną wizytę w Katyniu.
Rafał Grupiński (PO) opowiadał mi kiedyś, że do dziś trzyma zaproszenie na tamten lot, w którym ówcześni urzędnicy Lecha Kaczyńskiego napisali: „wizyta jest organizowana przez Kancelarię Prezydenta”.

dabrowska.blog.polityka.pl/2016/01/27/jednak-bedzie-proces-urzednikow-za-katastrofe-smolenska/?nocheck=1
No właśnie - organizowana przez Kancelarię Prezydenta i jak to wygląda w tym świetle?
Obserwuj wątek
    • jaga_22 Re: Sprawa smoleńska na wokandzie 27.01.16, 17:40
      Myślę,że to dobrze.Nareszcie będzie wiadomo kto zawinił
      i przestaną strzępić języki.
    • ewa9717 Re: Sprawa smoleńska na wokandzie 27.01.16, 17:43
      Po prostu pis ma swoje światło wink
      • estella50 Re: Sprawa smoleńska na wokandzie 27.01.16, 18:19
        Wiadomo było, że zaczną się komisje, śledztwa, sądy. Ciekawe, kogo pierwszego zaaresztują!
        Pamiętam wywiad, którego kiedyś udzielił min. Arabski nt organizacji tego lotu. Mówił, że nie było szans na włączenie się w jego organizację kancelarii premiera. I ja to sobie wyobrażam.
        Ale dobrze, że R.Grupiński nie poleciał, ale zachował zaproszenie z tym tekstem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka