Dodaj do ulubionych

Czego chcę?

14.03.16, 19:24
Moje " chcenie" pokrywa się z tym ,czego chce p. Żakowski i myślę podobnie

Oczekuję od polskiego rządu tylko tego, żeby się zachowywał jak na rząd Rzeczypospolitej Polskiej przystało. Czyli by ogłaszał, co ma ogłaszać, nie oszukiwał, nie kręcił, nie kłamał, nie wygadywał i nie robił głupstw. Żeby pomyślał, zanim powie, nie mądrzył się, jak nie ma pojęcia, by czasem pytał mądrzejszych, nie popełniał przestępstw, nie przypisywał sobie uprawnień, których nie ma. Żeby odnosił się do polskiego państwa z szacunkiem, żeby robił to, co do niego należy, i żeby nie niszczył wspólnego dorobku.

Cały tekst: wyborcza.pl/1,75968,19761819,jak-wrony.html#ixzz42u2eIyTs
Obserwuj wątek
    • estella50 Re: Czego chcę? 14.03.16, 19:29
      A ja sobie dodatkowo życzę, żeby polski rząd traktował mnie z szacunkiem, bez inwektyw i obrażania z powodu odmiennych poglądów. I żeby ten polski rząd wsłuchiwał się także z uwagą w opinie i oczekiwania opozycji.
      • iryska2604 Re: Czego chcę? 14.03.16, 19:47
        Coś mi sie wydaje ze od tej ekipy nie doczekamy zrozumienia.Przecież to jedynie słuszna na wzór tej co dawno odeszła.
        • dociek Re: Czego chcę? 14.03.16, 21:57
          Chcę być młodszy, zdrowy i bogaty... wink
          • iryska2604 Re: Czego chcę? 14.03.16, 22:26
            A tu niestety - chyba ci tylko i zostało...
            • anoagata Re: Czego chcę? 15.03.16, 15:44
              Dociek ! to co Ci tam dolega ??? ile masz lat ??? i ile Ci brakuje do bagactwa????
              Oczywiście nie musisz odpisywać !!!
              Pytanie było czysto retoryczne.
    • chochlik5 Re: Czego chcę? 15.03.16, 16:16
      Irysko, podpisuję pod Twoim tekstem . chochlik
      • aga-kosa Re: Czego chcę? 15.03.16, 17:26
        Dociek ma swoją wizytówkę ze zdjęciem i prócz ciszy lasu jeszcze COŚ lubi smile aga
        • estella50 Re: Czego chcę? 15.03.16, 17:36
          Nawet 3 COSIE!
          (niektóre z nich mi też nieobce, a nawet lubiane wink )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka