iryska2604 18.05.16, 20:42 studioopinii.pl/jacek-parol-jaroslaw-niedointernowany/ Nie bedę komentowac, to trzeba przeczytać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
estella50 Re: Polecam - warto 18.05.16, 21:19 Faktycznie, wokół Kaczyńskiego nie ma żadnych legend Solidarności, nikogo z jej przywódców. Bujak, Frasyniuk, Borusewicz i inni są przeciwko temu co prezes wyrabia. Za to przy Kaczyńskim są funkcjonariusze, aparatczycy i zwykłe łobuzy. Znamienne to bardzo! Odpowiedz Link
anoagata Re: Polecam - warto 18.05.16, 21:25 Ha ha ha przed chwilą usłyszałam w TV że Kaczyński ma 3 kilometry do internetu ale sie uśmiałam !! Odpowiedz Link
estella50 Re: Polecam - warto 18.05.16, 21:37 To jak on funkcjonuje?! To on w ogóle nie wie, co się dzieje. Dnie spędza w Sejmie, albo na Nowogrodzkiej. Wszędzie jest wożony. Nie prowadzi życia normalnego człowieka. Nic nie kupuje, nie załatwia w urzędach. Nie rozmawia praktycznie z nikim, kto nie jest z jego partii. Nie czyta zagranicznej prasy, nie wyjeżdża za granicę. A więc jego rzeczywistość jest tylko taka, jaką jemu przedstawiają podwładni. On żyje w jakimś matriksie! Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Polecam - warto 18.05.16, 21:54 On ma wlasną teorię polityczną, moralną ... i raczej to on "ustawia" podwładnych . Taki guru, co to opiera się na słabych , żądnych stanowisk i pieniędzy. A ponadto na pewno na wielu z nich ma haki lub haczyki. Ponadto ma własną i tylko Jego teorię na temat rządzenia ludżmi ... Czy to jest normalne i zdrowe ??? to zadanie dla fachowców i na pewno kiedyś dowiemy się .. ..to ja Alfredka, zona Romana - Wodnika co też czystą wodę leje ) Odpowiedz Link