Dodaj do ulubionych

Ustawki sejmowe

17.06.16, 20:03
Dlaczego Mariusz Kamiński ma dosyć Polski, który z posłów poprowadzi statek kosmiczny oraz czemu Jarosław Kaczyński, kradnąc księżyc, nie zachwycił się kosmosem ? tego wszystkiego dowiecie się z najnowszego odcinka Ustawek Sejmowych!

polska.newsweek.pl/ustawki-sejmowe-jak-usunac-polske-z-europy-,film,387449.html
Zabawne to -pośmiałam się.
Obserwuj wątek
    • engine8 Re: Ustawki sejmowe 17.06.16, 20:41
      Jednak to co slychac i ruch ust mowiacych sie nie zgadza i na odleglosc widac ze to tania podroba.
      Ale ludzie ogladaja takie madre rzeczy a przy tym sa reklamy wiec pieniadze sie zarabia....
      • iryska2604 Re: Ustawki sejmowe 17.06.16, 21:06
        Czy ty zawsze musisz być w poprzek? Wiadomo z góry było ze to parodia. Wolę to obejrzeć niz programy np.Pośpieszalskiego. Siedzisz tam za wielką wodą i zgrywasz sie na znawcę naszych realiów. Ja juz wolę siedzieć na swoim kawałku podłogi....
        • engine8 Re: Ustawki sejmowe 18.06.16, 06:00
          Nie bede w poprzek jak zobacze komentzrze ktore mnei do tego nie prowokuja.
          Nie zgrywam sie na znawce Waszych realiow ale raczej na to ze tracicie czas na takie rzeczy.
          Zamiast ogladanie jakichs tam Pospieszalskich proponuje np spacerek albo robotki na drutach smile
          • zgred.polarny Re: Ustawki sejmowe 18.06.16, 06:56
            engine8 napisał(a):
            > Nie bede w poprzek jak zobacze ... Zamiast ogladanie jakichs tam Pospieszalskich proponuje np spacerek albo robotki na drutach smile

O ja pier...ę!
            Maszynku, jakiś ty mądrysmile Mądrzejszy nawet od Antosiabig_grin
            • estella50 Re: Ustawki sejmowe 18.06.16, 10:22
              engine - jaki by temat nie był tu na Forum poruszany, to ty nie odnosisz się do tego tematu/problemu, tylko oceniasz nasze intencje, opisujesz czego chcemy, co lubimy, jacy jesteśmy. W dodatku pejoratywnie.
              Ad meritum proszę, a nie ad personam!
              Skupiając się na ocenianiu innych (do czego nie masz podstaw: wiedzy ani prawa) wystawiasz świadectwo sobie.
              • iryska2604 Re: Ustawki sejmowe 18.06.16, 16:19
                Zobaczymy. Zawsze mozna podziękować takiemu za towarzystwo.
                • engine8 Re: Ustawki sejmowe 18.06.16, 21:05
                  Grozisz? No to sobie ulzyj i wykop mnie - w koncu jestes adminem i mozesz to zrobic jesli Ci co maja odmienne zdanie nie su tu mile widziani...
              • engine8 Re: Ustawki sejmowe 18.06.16, 20:30
                i nigdy nie zastanawials sie dlaczego tak sie odnosze?

• estella50 Re: Ustawki sejmowe 18.06.16, 20:58
                  engine8 napisał(a):

> i nigdy nie zastanawials sie dlaczego tak sie odnosze?

Szczerze? Nie!
                  Wprawdzie pisujesz tu czasami jednak - bez obrazy - do zastanawiania się mam wiele innych powodów obecnych w moim życiu.

>
                  • engine8 Re: Ustawki sejmowe 18.06.16, 21:06
                    No wiec mamy zrodlo problemu?
                    • iryska2604 Re: Ustawki sejmowe 18.06.16, 21:28
                      Tu nie chodzi o inne zdanie - kazdy ma prawo do własnego postrzegania świata ale jest róznica.Jeśli ktoś ma odmienne zdanie powinien równiez przedstawic argumenty.Ty niestety tego nie robisz.U ciebie jest nie... i juz.A nie ma obowiazku pisania akurat na tym forum, moze sobie znajdziesz przyjaźniejsze i ludzi o podobnych poglądach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka