aga-kosa 07.03.17, 13:40 "Leda 16" nie męcz się z pisaniem na TYM forum - jeśli chcesz obrażać kogokolwiek. aga Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iryska2604 Re: "Leda 16" 07.03.17, 19:54 No i juz więcej nie napisze. I pomyslec ze ona mi poleciła zmienic forum... Odpowiedz Link
car_fox Re: "Leda 16" 07.03.17, 23:59 Wiecie w czym jest problem na tym forum? W jego nazwie. Oczywiscie kazdy ma prawo zrobic sobie prywatne forum i kontrolowac jak tylko chce. Rzecz w tym ze nazwa tego forum wcale tego nie sugeruje ze forum jest prywatne wiec ludzie ktorzy sa "+/- 60" zakladaja ze jest takie jak wszykie inne - tzn kazdy moze pisac, reguly sa ale wcale sie nie trzeba zgadzac z "wlascicielami " bo za tkich nikt sie nie uwaza, czy andministratorami - czesto nawet nei wiadomo kto nim jest ...za krytyka i kontrowersyjne wpisy sa wrecz pozadane bo ta przyciaga ludzi i robi dyskusje szersze i ciekawsze. A nawet za gorace polemiki nikt nikogo nie wywala. Wywala sie ludzi jedynie w bardzo skrajnych przypadkach kiedy naprawde kogos osobiscie i systemtycznie obrazaja a tego tu jeszcze nie widzialem. Tu jak widac wystrczy kilka wpsow ktore sie "lokalnym" nie podobaja i dostaje sie bana. No wiec ludzi tu nie zdjac sobie sprawy ze to zupelnie inne forum..Wchodza i pisza tak ja to robi sie na innych w pelni publicznych forach... Oczywiscie ze jak ktos zaklada prywatne to moze sobie zostrzyc kryteria jak chce ale powinno to byc wszem i wobec wiadome - a tutaj nie jest. No wiec stwarza to nieprzyjemne sytuacje dla Was - bo traktujecie odwiedzajacych jak Swiadkow Jehowy a ci wchodzacy nie zdaja sobie sprawy ze wkraczaja jak do czyjegos prywatnego mieszkania a nie na publiczne forum Gazety. I podejrzewam gdyby to forum mial prywatna nazwe byloby inaczej... W sumie nie wiem dlaczego tak nie jest skoro jest was to mniej chyba niz 10 osob i co troche ktos sie Wam tu "wkrochmala" i robi niepozadane zamiesznie - glownie dlatego ze sie z "tubylcami" nie zgadza albo pisze kontrowersyjne czy niepozadane rzeczy czesto uwazane ze to personalne obelgi czy obrazanie.. A co z tym zrobicie to juz od Was zalezy - ja sie "wypisuje" zgodnie z Waszym zdaniem....i zycze powodzenia. Odpowiedz Link