Dodaj do ulubionych

Reakcja Ziobry

22.09.17, 10:48
www.parlamentarny.pl/klik/nlt/parlamentarny_671_2ace851f76bda35ba8226f169c2b69c3.html?http://www.parlamentarny.pl/ludzie/krolikowski-broni-sie-po-publikacji-ws-vat-jestem-pionkiem,25685.html
Prof. Królikowski, który współpracuje z AD w projektowaniu nowych ustaw, uprzedził już rodzinę, że może być zatrzymany i współpracowników w swojej kancelarii adwokackiej, że może wejść PBŚ i zatrzymać akta klientów.
Kto będzie następnym przesłuchiwanym, może zatrzymanym i sądzonym?
Obserwuj wątek
    • jaga_22 Re: Reakcja Ziobry 22.09.17, 11:02
      Tego się nie spodziewałam.To już nie są żarty..
      Oglądam Orbana w Warszawie,a Szydło jaka zadowolona.
      • estella50 Re: Reakcja Ziobry 22.09.17, 11:21
        Ziobro jest super mściwym człowiekiem. Nie może uderzyć bezpośrednio w Dudę, to uderza w jego współpracownika. Wiele lat przecież nękał (łącznie z aresztowaniem) wybitnych lekarzy, prawników, wszystkich tych, którzy nie padali przed nim plackiem.
        No i właśnie ciekawe, kogo jeszcze będzie prześladował, bo na tym się nie skończy przecież.
        • czuk1 Re: Reakcja Ziobry 22.09.17, 11:31
          To się zaczyna...
          • ewa9717 Re: Reakcja Ziobry 22.09.17, 12:59
            E tam, nie wierzę, "poprawki" du*y będą jak najbardziej po myśli kurdupla żoliborskiego. Idę o zakład.
            • czuk1 Re: Reakcja Ziobry 22.09.17, 13:28
              To tak. Ale ja mam na myśli uruchomienie akcji ścigania ludzi za poglądy opozycyjne, szukanie haków, grzebanie w życiorysach i majątkach , i .... wykorzystywanie tego dostawiania ludzi przed sądami.
              • ewa9717 Re: Reakcja Ziobry 22.09.17, 13:50
                No ale to pisuar robi od zawsze, nawet zamachu na sądownictwo do tego nie potrzebował...
                • czuk1 Re: Reakcja Ziobry 22.09.17, 16:23
                  Czy przypadkiem nie jest wredną prowokacją - operacja bankowa, informacja o niej, nagonka i zagrożenie aresztem prof. Królikowskiego. Każdemu można zrobić taki numer. Np. mafia partyjna niewiele ryzykuje (bo mylnie przekazane pieniądze odzyska) przekazując od zaprzyjaźnionego menadżera na konto prof. okrągłe 1 mln zł. Wystarczy znać numer tego konta a o to nie trudno. Następnie robi się wielki szum śledztwo, przymknięcie prof. , zdyskredytowanie go w polityce do śmierci, by następnie odkryć, ustalić, że menadżer x pomyłkowo przekazał na niewłaściwe konto 1 mln zł. Pieniądze są zwracane. Cele przelewu, nadawcy i adresaci tych pieniędzy są chronieni tajemnicą bankową.
                  Efekt pełny ..... Prezydent nie może zatrudniać takiego doradcy bo ten " wmieszany jest w działania mafijne ". Operacja majstersztyk
                  jak z Orwella .
                  • estella50 Re: Reakcja Ziobry 22.09.17, 17:09
                    Nie sądzę, żeby to była prowokacja. Prof. Królikowski opowiadał o tym wręczającym depozyt, jako o bardzo zdenerwowanym przedsiębiorcy.
                    Bardziej do mnie przemawia teza o szykanowaniu inaczej myślących (także posiadających immunitet posłów i senatorów) po to, żeby inni dwa razy się zastanowili zanim pójdą na manifestację, zabiorą głos, skrytykują itp. Myślę, że mec. Królikowskiemu osobiście nic się nie stanie, ale może stracić klientów. I na pewno straci, skoro ich sprawy mogą stać się jawne dla służb i Ziobry.
                    Ostatnio mec. Bogucka - Skowrońska z Piły, dawna opozycjonistka i senator, starsza już i schorowana pani - została wezwana na przesłuchanie na godz. 8,3o w sprawie swojego udziału w zgromadzeniu broniącym sądy. Czy to nie jest szykana?
                    • iryska2604 Re: Reakcja Ziobry 22.09.17, 18:11
                      Jest - jak najbardziej. I tak w swiat idzie wieść że Prof. Królikowski to adwokat mafii. Taki nierozgarnięty "obatel" nie powtórzy? Nie powie -dobrze ze sie za nich wzięli? Ale jednocześnie uwazam ze to próba zastraszenia .Choć PAD tchnął w ludzi odrobinę nadziei tym swoim vetem to trzeba wszystkim pokazać ,ze to MY RZĄDZIMY. I nie podskakujcie. A proces Ziobry z lekarzami rusza znów pod koniec tego roku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka