Dodaj do ulubionych

Wiadomość od agi

09.12.17, 15:28
aga-kosa 09.12.17, 10:37
Dzień dobry,
korzystając z konta mamy i na jej prośbę chcę przekazać informacje...

5 grudnia, po 16, w drodze na wykład o Powstaniu Wielkopolskim, mama uległa wypadkowi.
Przechodziła przez przejście dla pieszych (z kijkami i w kamizelce odblaskowej, w bardzo dobrze oświetlonym miejscu), kiedy uderzył w nią samochód osobowy...
Komentarz mamy do wypadku: poleciał na mnie taki młody w dobrym aucie i mnie puknął smile

Rozbita głowa (8 szwów i wygolone włosy), pęknięty mostek, złamana miednica oraz wstrząśnienie mózgu.
Mama leży w szpitalu, później czeka ją co najmniej kilka tygodni na łóżku ortopedycznym.
Na razie najmocniej dokuczają jej zawroty głowy i podwójne widzenie, na szczęście ustąpiły już wymioty.

Żeby złagodzić smutny wydźwięk tego posta napiszę jeszcze, że zawsze wiedziałam, że mam stukniętą matkę, a teraz będę miała na to papiery big_grin

Pozdrawiam,
Idalia, córka agi-kosy
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Przekazuję wiadomość - popatrzcie jak to jest,człowiek się nigdy nie spodziewa co go czeka. Aguniu, kuruj się ,niech ci sie wszystko zrasta jak powinno i wracaj szybko do nas. Pozdrawiamy i życzymy szybkiego powrotu do zdrowia. Podziękowania dla córki która dała nam znać co sie z Tobą dzieje. Ze ma geny po tobie to widać.
Obserwuj wątek
    • anoagata Re: Wiadomość od agi 09.12.17, 15:44

Czego tu więcej smutku czy radości ??? No chyba radości.
      Aguś a co tam mostek włosy czy miednica chwalić to że na Ciebie poleciał młody i to nie złomem ale dobrym autem.
      Ważne że żyjesz i masz super córkę pozdrawiam was obie.Boooożeszszsz tyy móój .
      • jaga_22 Re: Wiadomość od agi 09.12.17, 19:24
        Trzymaj się Aguś,sama w potrzebie,a myślisz o innych..
        Dziekuję Tobie i Córce http://s17.rimg.info/33f25d9630342a5e22df273917837136.gif
        • alfredka1 Re: Wiadomość od agi 09.12.17, 19:42
          Agusiu , Mama jest , Mama żyje !!!smile))
          myślami jesteśmy przy Was.
          • alfredka1 Re: Wiadomość od agi 09.12.17, 19:43
            To było do Idalki ...
            Uściski serdeczne ślemy ...
            • wirujacypunkt Re: Wiadomość od agi 09.12.17, 20:35
              Zdrowia życzę i wysyłam mnóstwo dobrych myśli.
              • ewa9717 Re: Wiadomość od agi 09.12.17, 21:57
                O rany, Ago stuknięta czy walnięta - zdrowiej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • margit49 Re: Wiadomość od agi 09.12.17, 23:43
                  zdrowiej dziewczyno! i niech poczucie humoru Cię nie opuszcza.Obie - Ty i córka,jesteście niesamowite smile
                  • xy.5 Re: Wiadomość od agi 10.12.17, 10:33
                    Powrotu do zdrowia szybkiego na ile to możliwe,pozdrowienia dla mamy i córki.
                    • iryska2604 Re: Wiadomość od agi 10.12.17, 15:15
                      Właśnie przed chwilą do mnie zadzwoniła i wiecie? Ona naprawdę jest niesamowita - mimo tylu urazów tryska humorem! Stwierdziła że właściwie to powinna dziękować że przeżyła. Fakt. Prosiła aby wam podziękować za dobre słowa i dobrą energię . Będę z nią w kontakcie i przekażę wam co i jak.
                      • voxave Re: Wiadomość od agi 10.12.17, 15:26
                        Wszystko bedzie dobrze,wszystko bedzie.....pozdrawiam i cieszę michę, że żyje .smile
                        • dociek Re: Wiadomość od agi 10.12.17, 17:43
                          Dobrze że żyje i myśli, a za czas jakiś wyruszy w drogę ponownie. Pomyślności.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka