Dodaj do ulubionych

W kwestii formalnej

24.06.18, 13:34
Skopiowałam fragment z innego postu bo tresć ma sie tak do tematu jak kwiatek do kozucha i wklejam go tu. Przepraszam z góry za to małe pranie brudów ale chcę wreszcie przestać udowadniać ze nie jestem wielbłądem i dlaczego ponownie postanowiłam zamknąć drzwi super.222. Ta kobieta musi jątrzyć i nie przestanie - co nią powoduje nie mam pojęcia. Mam wszystkie przydatne mi materiały kiedy i dlaczego przejełam to forum, w archiwum poczty mam również korespondencję z naszymi władzami - pytano mnie czy chcę figurować jako własciciel forum. Nie czułam i nie czuję takiej potrzeby,załozyła forum Maria i niech tak zostanie.Piećdziesiątki założyła poduszeczka a od lat całych prowadzi je natlaa i nikt sie nie czepia. No dość - ale musiałam to z siebie zrzucić a tu jest wpis superki co mnie tak ruszył. Zbrzydło jej chyba rozmawiać ze sobą i tylko z czukiem więc wpadła i nawrzucała trochę błota.

Aguś , tamto jej forum to juz historia. Teraz ma forum "Jak ten czas leci..." I teraz kazdy sobie rzepkę skrobie - ona sobie i sagi sobie. Dyskutuje- a zresztą zobacz sama , tłoku tam nie ma. Ona po prostu nie moze przeboleć że Maria oddała to forum mnie a nie jej choc tak bardzo sie starała. To wszystko jest w starych postach . W pocztowym archiwum mam jeszcze listy od Marii w których poprosiła mnie o przejecie i poprowadzenia dalej tego forum. Widzę że natura sie nie zmienia - trzeba będzie znów drzwi zamknąć.
Obserwuj wątek
    • estella50 Re: W kwestii formalnej 24.06.18, 13:45
      Irysko, każdy chyba wie, jak było i jak jest. Należało mieć nadzieję, że będzie normalna dyskusja, ale niestety - jest obrażanie, nie tylko Ciebie, ale nas wszystkich tu piszących. Dobrze, że drzwi dla niej zamknięte.
      • jaga_22 Re: W kwestii formalnej 24.06.18, 14:04
        Dać bana na zawsze.Na poprawę nie ma co liczyć.Żyje po to aby komuś zaleźć w skórę.
        To jej poprawia humor.https://www.sherv.net/cm/emoticons/swearing/fool.gif
        • alfredka1 Re: W kwestii formalnej 24.06.18, 15:48
          Nie można tak się przejmować Irysko . Wszędzie znajdziemy ludzi dobrych i złych , mądrych i tych nie całkiem ..
          Tych złych to mi nawet żal …. chcieliby zaistnieć ale … złą drogę wybrali , zaplątali się ..
          Bądźmy tu jak najdłużej i jak dotąd zgodni i ...szanujący się wzajemnie .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka