Dodaj do ulubionych

A co sie tam bać wirusa

02.07.20, 18:23
Cieszę się, że coraz mniej obawiamy się tego wirusa, tej epidemii. I to jest dobre podejście, bo on jest w odwrocie. Już teraz nie trzeba się go bać - mówił w środę premier Mateusz Morawiecki na spotkaniu z mieszkańcami Tomaszowa Lubelskiego.

Przypomnijmy: tylko w czwartek Ministerstwo Zdrowia poinformowało o 371 nowych zakażeniach, w środę o 382, we wtorek o 239, a w poniedziałek o 247.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,173952,26093472,morawiecki-przekonywal-ze-koronawirus-jest-w-odwrocie-wirusolog.html#s=BoxOpMT
Czy on sobie nie zdaje sprawy co on plecie? A moze trzeba połowę narodu wysłać na łono Abrahama, mniej pieniędzy bedzie trzeba
Obserwuj wątek
    • alfredka1 Re: A co sie tam bać wirusa 02.07.20, 20:36
      Ciemnota wierzy we wszystkie obietnice więc i w to uwierzy .... sad(
      • dociek Re: A co sie tam bać wirusa 05.07.20, 11:27
        img.joemonster.org/upload/rim/18420332f93769cPo_trupach_do_celu.mp4

A potem czwórkami do nieba szli podstarzali wyborcy Dudy...
        • iryska2604 Re: A co sie tam bać wirusa 05.07.20, 18:12
          Polityk nie musi być mądry? Ale sa chyba jakies granice?
        • taniarada Re: A co sie tam bać wirusa 06.07.20, 09:00
          dociek napisał:

>
          >
          > A potem czwórkami do nieba szli podstarzali wyborcy Dudy...
          >
          Fajno że młodzi tu piszą.Gdybyś się zbadał i cała reszta to masz w wirusa w sobie.Na ten czas nie umierasz .Ba nawet go nie zauważasz.Gdy kandydowała MKB to opozycja ryczała że pandemia i ludzie umierają .Teraz jest w porzo nie?Trochę wyrozumiałości ,a nie stękać na jedną opcję .
          • iryska2604 Re: A co sie tam bać wirusa 06.07.20, 10:27
            Taniarada ,najlepiej zmień forum,poszukaj takiego dla zwolennikow jedynie słusznej. Nie kasuje bez potrzeby postów ale mozesz mnie zdenerwować. To forum jest otwarte -ale prywatne i na dodatek moje .gdybys o tym nie wiedziała.
            • dociek Re: A co sie tam bać wirusa 08.07.20, 16:48
              youtu.be/ApLfbr89ssk?t=13

Wolę jednak wujka Dobra Rada.Taniarada mi zdecydowanie nie pasuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka