m_y_q 11.06.21, 22:21 Pani Małgosia Szablowska z Wrocławia prowadzi dom tymczasowy dla zwierząt Za Moimi Drzwiami. Aktualnie ma kocią rodzinę Maliniaków, od imienia kociej mamy Malinki. Dzieci mają owocowe imiona. Uwielbiam to, co się dzieje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa9717 Re: Za Moimi Drzwiami 12.06.21, 17:32 A to zerknijcie na blog. Gosianka już tam bardzo rzadko pisze, nie ma po prostu czasu. Ale otwórzcie zakładki Pokój przemian (jest kilka roczników). Ta kobieta sama uratowała więcej zwierząt niż niejedna instytucja do tego powołana. I wszystkim znalazła domy! Naprawdę warto poczytać! zamoimidrzwiami.blogspot.com/ Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Za Moimi Drzwiami 12.06.21, 18:31 Tęskno mi za kotami ale przy psach które mam obecnie -nie da rady. A kiedyś miałam kotków mnóstwo , a i nakrapiana Zuzia im matkowała... Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Za Moimi Drzwiami 12.06.21, 20:34 Jaka wdzięczność w oczkach kociej Mamy ........ Odpowiedz Link
m_y_q Re: Za Moimi Drzwiami 13.06.21, 02:25 youtube.com/user/ZaMoimiDrzwiami Podaję link na YT, bo nie każdy ma FB, gdzie jest znacznie więcej filmików. Odpowiedz Link
m_y_q Re: Za Moimi Drzwiami 14.06.21, 00:47 Tu filmik z ostatnich chwil pobytu dziczka Tadziczka Za Moimi Drzwiami. 😀 Dzika Tadzika ostatnie chwile Za Moimi Drzwiami Odpowiedz Link
tina666 Re: Za Moimi Drzwiami 31.12.22, 17:10 Cenię panią Szablowską za wszystko co zrobiła jako dom tymczasowy ale ostatnimi czasy stała się bardzo fanatyczna i blokuje każdego kto mówi prawdę - cenzura pełną gębą Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Za Moimi Drzwiami 01.01.23, 18:37 Niesamowity jest ten Tadzik ! Żywe serbro. Tak bym chciała znać jego losy. Ja mam " tylko" 3 psy... Odpowiedz Link