maria73 21.10.05, 20:55 pusto wszędzie..... czyżbyście słuchali polemik kandydatów na najwyzszy urząd??? Panowie przelewaja z pustego w próżne moim zdaniem. Niestety Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malwina52 Re: słuchacie?????? 21.10.05, 21:02 ogladam na Polsacie komedie " A kto to mowi" i zasmiewam sie z madrosci malca )) ale zaciekawilas mnie tym gestem, czyzbym go nie znala)) Odpowiedz Link
maria73 Re: słuchacie?????? 21.10.05, 21:07 znasz znasz -po zakonczeniu walki na arenie Cezar wstawał i- na ogół -kierując kciuk ku dołowi przesądzał o losie walczących... Ja słucham jednym uchem i prawdę powiedziawszy mam dość. Wybrałaś lepszy wariant na ten wieczór. Odpowiedz Link
malwina52 Re: słuchacie?????? 21.10.05, 21:18 znam, nie skojarzylam a dosc politykowania powiedzialam po I turze Odpowiedz Link
maria73 Re: słuchacie?????? 21.10.05, 21:35 idę spać bo cosik mi smutno!!! dzisiaj to ".... jedyne co warto , to upic się warto...." ale i to na smutno jak sie o tym wszystkim pomyśli Odpowiedz Link