www.alutka.pl 28.04.07, 20:25 to początek drugiej młodości Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
www.alutka.pl Re: sześćdziesiąt lat to piękny wiek 28.04.07, 20:26 sześćdziesiąt mieć lat to nie grzech, trzeba tylko się śmiać Odpowiedz Link
ira.mak Re: sześćdziesiąt lat to piękny wiek 28.04.07, 23:03 pewnie tak -ale gdyby mozna było cofnąć o troszkę czas albo go poprostu przystopować zeby nie przybywało tych lat-to wcale bym sie nie pogniewała. Odpowiedz Link
maria73 Re: sześćdziesiąt lat to piękny wiek 28.04.07, 23:44 kocham swoją sześćdziesiątkę + !! może ktoś pokocha mnie ??? za to że jestem a nie za to jaka jestem?? Odpowiedz Link
www.alutka.pl Re: sześćdziesiąt lat to piękny wiek 29.04.07, 10:18 Witajcie dziewczyny Ira.mak ma rację. Przydałoby się trochę mniej. Ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma ) Odpowiedz Link
ira.mak Re: sześćdziesiąt lat to piękny wiek 29.04.07, 11:09 Mario-co sie odwlecze...itd.Moja teściowa znalazła miłość swojego życia w wieku 72 lat.Wyszła wtedy za mąż i sa bardzo szczęsliwi.Ale jak sie z poczatku mój mąż bulwersował diabli wiedziec czemu.Musiałam mu zdrowo natrzec uszu Odpowiedz Link
ewa553 Re: sześćdziesiąt lat to piękny wiek 29.04.07, 16:28 mlodsza? I moze jeszcze do pracy isc? Nie miec czasu na tyle pieknych rzeczy ktorymi sie teraz zajmuje? Never!!! Beze mnie)))) Bardzo mi sie podobalo jak Curd Jurgens spiewal: "Sechzig Jahre und kein bisschen weiser" czyli: szescdziesiat lati ani odroinke madrzejszy)))) To byla ladna piosenka. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: sześćdziesiąt lat to piękny wiek 29.04.07, 20:26 A czy to ważne ile mamy lat? znam młode staruszki i bardzo młode duchem 70- ciolatki.Ewa masz rację,zadnej pracy wiecej i rannego wstawania basta!! ) Odpowiedz Link
www.alutka.pl Re: sześćdziesiąt lat to piękny wiek 01.05.07, 08:56 kurczę, ani trochę nie czuję się staruszką, co ja robię na emeryturze ?!?!?! Odpowiedz Link
jaga_22 Re: sześćdziesiąt lat to piękny wiek 01.05.07, 09:31 Kiedyś myślałam,że człowiek stary,bo tak przecież młodzi myślą o nas to ma inne myśli. A guzik prawda.Tyle,że nie wszystko nam przystoi pokazywać na zewnątrz aby się nie ośmieszyć. Wewnątrz mamy takie same pragnienia,pokusy,czujemy się młodo góra 40 lat. Problem jest wtedy gdy z latami przybywa nam nieproszonych chorób. Odpowiedz Link
www.alutka.pl Re: sześćdziesiąt lat to piękny wiek 01.05.07, 09:47 To prawda, tylko przed młodszymi musimy uważać, bo oni nas już nie uważają... A my młodzi jesteśmy nadal, albo nawet dopiero Odpowiedz Link
ira.mak Re: sześćdziesiąt lat to piękny wiek 01.05.07, 18:30 A co ty się młodszymi przejmujesz? To już ich problem,oni to maja przed sobą ,na razie cwaniakują ale ich to tez nie minie.a swoją drogą pomyślcie tylko że kiedyś kobiety w naszym wieku to były już niemal "zmurszałe" matrony,zgrzybiałe staruszki..a ja czasem jak trafie z ktoryms z synów na koncert jakiejs kapeli rockowej to zdarza mi sie z lekka podrygiwać. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: sześćdziesiąt lat to piękny wiek 02.05.07, 16:36 Jak słysze dobra muzykę a szczególnie perkusję to mam ochote walić w pokrywki jak kiedys z synem to robiłam a nogi same skaczą do tanca)))) Odpowiedz Link
adria231 Re: sześćdziesiąt lat to piękny wiek 18.05.07, 06:07 I tak trzymać dziewczyny.Gdyby mi jakaś wrózka zaproponowała,że zabierze mi 40 lat i będę znów młoda -nie zgodziłabym się na to.Ja dopiero teraz żyję pełnią życia. Nawet założyłam sobie stronę internetową.Podkreślam - sama ją zrobiłam. www.panihelenka.republika.pl/ Odpowiedz Link
jaga_22 Re: sześćdziesiąt lat to piękny wiek 18.05.07, 10:15 Moje uznanie Helenka,dawno u nas nie byłaś. Odpowiedz Link
kendo Re: sześćdziesiąt lat to piękny wiek 18.05.07, 10:16 o!! to swietnie adriio,gratuluje zamozaparcia,ciekawa Twa stronka. Odpowiedz Link
ewa553 hallo adria! 18.05.07, 14:55 ciekawe zycie prowadzilas i prowadzisz. Milo sie Twoja stronke czyta/oglada. Nie wiem czy cos zle zrobilam, czy tez nie masz takiej opcji: chcac obejrzec zdjecie malutkie w wiekszym formacie, kliknelam na nie. Niestety, ni9e powieksza sie. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: hallo adria! 18.05.07, 15:59 U mnie się powiększa,mam dużo do obejrzenia.Obejrzę w wolnej chwili. Odpowiedz Link
anka125 O czym Wy mówicie?????!!!!!!! 18.05.07, 23:16 A ja nie chcę i nie mogę pogodzić się ze swoją starością.Niestety. Nie te lata,nie ten czas... jak mówią słowa piosenki A jeszcze dwadzieścia lat temu była wiosna... Odpowiedz Link
maria73 Re: O czym Wy mówicie?????!!!!!!! 19.05.07, 07:37 Aniu - ale jest piosenka: " już szron na głowie, już nie to zdrowie, a w sercu ciągle maj!!" i tego się trzymaj Odpowiedz Link
www.alutka.pl Re: sześćdziesiąt lat to piękny wiek 19.05.07, 11:28 Adria bardzo fajną stronkę zrobiłaś. Pełne uznanie )))))))) Odpowiedz Link
ira.mak Re: sześćdziesiąt lat to piękny wiek 24.05.07, 23:56 moje gratulacje-stronka bardzo fajna.Przyznam sie że też miałam ochotę założyć stronkę -jakoś tak to sie rozmyło...Ale to nie znaczy że tego nie zrobię.W końcu teraz wreszcie jest dużo czasu,nigdzie nie muszę pędzić-mogę wreszcie spokojnie siedzieć na tarasie i podziwiać rozrzutność matki-natury w operowaniu barwą,formą...obserwować zmieniające się kształty obłoków lub zastanawiać się ile w końcu zieleń ma odcieni(najwiecej z wszystkich kolorów)Wsłuchać się w siebie,wreszcie się wyciszyć.W końcu to nasze pokolenie prało pieluchy z tetry i wystawało w kolejkach.Prowadziłyśmy dom i pracowałysmy-nalezy nam sie teraz wszystko co najlepsze.A to zależy od nas czy to znajdziemy.Na pewno nie ułatwi nam życia zamartwianie sie że mamy po tyle lat.Mamy-no i co z tego?Metryki i tak nie można zmienić.Pewnie że czasem przyjdzie myśl że tak mało czasu zostało -ale nie mamy na to wpływu i nie ma co sobie tym głowy zaprzątać.Choć czasem trudno... Odpowiedz Link
ewa553 Re: sześćdziesiąt lat to piękny wiek 19.05.07, 10:40 anka, starosc????Boj sie Boga,,Dziewczyno. Zycie jest piekne takze wnaszym wieku Odpowiedz Link