Dodaj do ulubionych

sześćdziesiąt lat to piękny wiek

28.04.07, 20:25
to początek drugiej młodości wink
Obserwuj wątek
    • www.alutka.pl Re: sześćdziesiąt lat to piękny wiek 28.04.07, 20:26
      sześćdziesiąt mieć lat to nie grzech,
      trzeba tylko się śmiać wink
      • ira.mak Re: sześćdziesiąt lat to piękny wiek 28.04.07, 23:03
        pewnie tak -ale gdyby mozna było cofnąć o troszkę czas albo go poprostu
        przystopować zeby nie przybywało tych lat-to wcale bym sie nie pogniewała.
        • maria73 Re: sześćdziesiąt lat to piękny wiek 28.04.07, 23:44
          kocham swoją sześćdziesiątkę + !!
          może ktoś pokocha mnie ???
          za to że jestem
          a nie za to jaka jestem??
          • www.alutka.pl Re: sześćdziesiąt lat to piękny wiek 29.04.07, 10:18
            Witajcie dziewczyny wink
            Ira.mak ma rację. Przydałoby się trochę mniej.
            Ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma wink)
            • ira.mak Re: sześćdziesiąt lat to piękny wiek 29.04.07, 11:09
              Mario-co sie odwlecze...itd.Moja teściowa znalazła miłość swojego życia w wieku
              72 lat.Wyszła wtedy za mąż i sa bardzo szczęsliwi.Ale jak sie z poczatku mój mąż
              bulwersował diabli wiedziec czemu.Musiałam mu zdrowo natrzec uszu
              • maria73 Re: sześćdziesiąt lat to piękny wiek 29.04.07, 11:49
                wink)))))
    • ewa553 Re: sześćdziesiąt lat to piękny wiek 29.04.07, 16:28
      mlodsza? I moze jeszcze do pracy isc? Nie miec czasu na tyle pieknych rzeczy
      ktorymi sie teraz zajmuje? Never!!! Beze mniesmile))))
      Bardzo mi sie podobalo jak Curd Jurgens spiewal:
      "Sechzig Jahre und kein bisschen weiser" czyli: szescdziesiat lati ani odroinke
      madrzejszysmile)))) To byla ladna piosenka.
      • del.wa.57 Re: sześćdziesiąt lat to piękny wiek 29.04.07, 20:26
        A czy to ważne ile mamy lat? znam młode staruszki i bardzo młode duchem 70-
        ciolatki.Ewa masz rację,zadnej pracy wiecej i rannego wstawania basta!!
        smile)
        • www.alutka.pl Re: sześćdziesiąt lat to piękny wiek 01.05.07, 08:56
          kurczę, ani trochę nie czuję się staruszką, co ja robię na emeryturze ?!?!?!
          • jaga_22 Re: sześćdziesiąt lat to piękny wiek 01.05.07, 09:31
            Kiedyś myślałam,że człowiek stary,bo tak przecież młodzi myślą o nas
            to ma inne myśli.
            A guzik prawda.Tyle,że nie wszystko nam przystoi pokazywać na zewnątrz
            aby się nie ośmieszyć.
            Wewnątrz mamy takie same pragnienia,pokusy,czujemy się młodo góra 40 lat.
            Problem jest wtedy gdy z latami przybywa nam nieproszonych chorób.

• www.alutka.pl Re: sześćdziesiąt lat to piękny wiek 01.05.07, 09:47
              To prawda, tylko przed młodszymi musimy uważać, bo oni nas już nie uważają...
              A my młodzi jesteśmy nadal, albo nawet dopiero wink
              • ira.mak Re: sześćdziesiąt lat to piękny wiek 01.05.07, 18:30
                A co ty się młodszymi przejmujesz? To już ich problem,oni to maja przed sobą
                ,na razie cwaniakują ale ich to tez nie minie.a swoją drogą pomyślcie tylko że
                kiedyś kobiety w naszym wieku to były już niemal "zmurszałe" matrony,zgrzybiałe
                staruszki..a ja czasem jak trafie z ktoryms z synów na koncert jakiejs kapeli
                rockowej to zdarza mi sie z lekka podrygiwać.
                • del.wa.57 Re: sześćdziesiąt lat to piękny wiek 02.05.07, 16:36
                  Jak słysze dobra muzykę a szczególnie perkusję to mam ochote walić w pokrywki
                  jak kiedys z synem to robiłam a nogi same skaczą do tancasmile))))
                  • adria231 Re: sześćdziesiąt lat to piękny wiek 18.05.07, 06:07
                    I tak trzymać dziewczyny.Gdyby mi jakaś wrózka zaproponowała,że zabierze mi 40
                    lat i będę znów młoda -nie zgodziłabym się na to.Ja dopiero teraz żyję pełnią
                    życia. Nawet założyłam sobie stronę internetową.Podkreślam - sama ją zrobiłam.
                    www.panihelenka.republika.pl/
                    • jaga_22 Re: sześćdziesiąt lat to piękny wiek 18.05.07, 10:15
                      Moje uznanie Helenka,dawno u nas nie byłaś.
                      • kendo Re: sześćdziesiąt lat to piękny wiek 18.05.07, 10:16
                        o!! to swietnie adriio,gratuluje zamozaparcia,ciekawa Twa stronka.
                        • ewa553 hallo adria! 18.05.07, 14:55
                          ciekawe zycie prowadzilas i prowadzisz. Milo sie Twoja stronke czyta/oglada.
                          Nie wiem czy cos zle zrobilam, czy tez nie masz takiej opcji: chcac obejrzec
                          zdjecie malutkie w wiekszym formacie, kliknelam na nie. Niestety, ni9e
                          powieksza sie.
                          • jaga_22 Re: hallo adria! 18.05.07, 15:59
                            U mnie się powiększa,mam dużo do obejrzenia.Obejrzę w wolnej chwili.
                            • anka125 O czym Wy mówicie?????!!!!!!! 18.05.07, 23:16
                              A ja nie chcę i nie mogę pogodzić się ze swoją starością.Niestety.
                              Nie te lata,nie ten czas... jak mówią słowa piosenki A jeszcze dwadzieścia lat
                              temu była wiosna...
                              • maria73 Re: O czym Wy mówicie?????!!!!!!! 19.05.07, 07:37
                                Aniu -
                                ale jest piosenka:
                                " już szron na głowie,
                                już nie to zdrowie,
                                a w sercu ciągle maj!!"
                                i tego się trzymaj wink
                    • www.alutka.pl Re: sześćdziesiąt lat to piękny wiek 19.05.07, 11:28
                      Adria bardzo fajną stronkę zrobiłaś. Pełne uznanie smile))))))))
                      • ira.mak Re: sześćdziesiąt lat to piękny wiek 24.05.07, 23:56
                        moje gratulacje-stronka bardzo fajna.Przyznam sie że też miałam ochotę założyć
                        stronkę -jakoś tak to sie rozmyło...Ale to nie znaczy że tego nie zrobię.W końcu
                        teraz wreszcie jest dużo czasu,nigdzie nie muszę pędzić-mogę wreszcie spokojnie
                        siedzieć na tarasie i podziwiać rozrzutność matki-natury w operowaniu
                        barwą,formą...obserwować zmieniające się kształty obłoków lub zastanawiać się
                        ile w końcu zieleń ma odcieni(najwiecej z wszystkich kolorów)Wsłuchać się w
                        siebie,wreszcie się wyciszyć.W końcu to nasze pokolenie prało pieluchy z tetry i
                        wystawało w kolejkach.Prowadziłyśmy dom i pracowałysmy-nalezy nam sie teraz
                        wszystko co najlepsze.A to zależy od nas czy to znajdziemy.Na pewno nie ułatwi
                        nam życia zamartwianie sie że mamy po tyle lat.Mamy-no i co z tego?Metryki i tak
                        nie można zmienić.Pewnie że czasem przyjdzie myśl że tak mało czasu zostało
                        -ale nie mamy na to wpływu i nie ma co sobie tym głowy zaprzątać.Choć czasem
                        trudno...
    • ewa553 Re: sześćdziesiąt lat to piękny wiek 19.05.07, 10:40
      anka, starosc????Boj sie Boga,,Dziewczyno. Zycie jest piekne takze wnaszym
      wieku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka