cieplajaknoc 19.08.08, 07:21 kiedy myślisz, że myślisz, to pomyśl , że to wcale nie jest takie pewne Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaga_22 Re: Myślenie 19.08.08, 08:41 Bardzo mądre powiedzenie. Widzę,że miałaś Natalio trola na głowie,bo u mnie się nie wyświetlił. Odpowiedz Link
ba-7 Re: Myślenie 19.08.08, 08:48 Czasem to nawet dobrze, że tylko myślą, że myślą, bo nie daj Boże poznać te potworki myślenia rzeczywistego. Odpowiedz Link
cieplajaknoc Re: Myślenie 19.08.08, 09:44 jaga_22 napisała: > Bardzo mądre powiedzenie. > Widzę,że miałaś Natalio trola na głowie,bo u mnie się nie wyświetlił. > a ja nie wiem kiedy się wyświetla Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Myślenie 19.08.08, 10:24 mogę cie zapewnić ze nic ciekawego nie wymyslił-widac proces myslowy nie zachodzi w jego (jej) mozgownicy.Chyba brak szarych komorek.Coż zrobic-taka praca nie sprzyja rozwojowi. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Myślenie 19.08.08, 10:36 Natalko my trole wywalamy i dlatego ich nie widzimy. Tam gdzie wpisujesz tekst w rameczce,po prawej od góry są ustawienia,obok wyloguj się. Wejdż w ustawienia i kliknij u góry w "przyjaciele" Następna strona - u góry po prawej "nieprzyjaciele" Wpisujesz w rameczkę nick trola ,klikasz dodaj a pod spodem masz napis -nie pokazuj wątków i postów nieprzyjaciół. z lewej obok napisu jest krateczka,kliknij w nią ,zaznaczy się my to nazywamy ptaszkiem. Po prawej masz zapisz i kliknij w to Zrób tak ze wszystkimi trolami po kolei. Nicki troli ----------- oponentka, gacienawacie edytka-1 ewelina-33 kurvik Już ich nie pamiętam wszystkich,ale się zorientujesz kto brużdzi.To było spokojne kulturalne forum do czasu. Jak ich wywalisz nie zobaczysz ich na swoim forum. Odpowiedz Link
oponentka Re: Myślenie 19.08.08, 10:38 ... jak ich wywalisz - zostaną same zera... acha !!! Odpowiedz Link
cieplajaknoc Re: Myślenie 19.08.08, 14:54 nie myślę, osoby które mówią o kimś "zero" sa chyba mniejsze niż zero? Pamiętajmy...... nigdy nie osadzajmy innych, żeby samemu nie być osądzonym. A tak w ogóle dlaczego nie mozna tej grupy zamknąć? Odpowiedz Link
oponentka Re: Myślenie 19.08.08, 15:23 robaczku świętojański ... bo mnie się wydaje, że jestem ... motylkiem. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Myślenie 19.08.08, 16:52 Natalio, zamknąć nie ma kto,bo adminka wyjechała,tylko tak,jak Ci podałam,żeby się nie denerwować. Odpowiedz Link
izydor.net Re: Myślenie 19.08.08, 17:06 A kysz ty jago siło nieczysta!!!!!!!!!!!!!!!! włoż sobie jeszcze korek w doopę!!!!!!!!!!! na głowę śmigło i udawaj helikopter Odpowiedz Link
cieplajaknoc Re: Myślenie 19.08.08, 19:11 oponentka napisała: > robaczku świętojański ... > bo mnie się wydaje, że jestem ... motylkiem. motylem byłąm, ale utyłam Odpowiedz Link
izydor.net Re: Myślenie 19.08.08, 19:36 oooo! irys się wydostał z tego k.....dołka!!!! Odpowiedz Link
cieplajaknoc Re: Myślenie 19.08.08, 19:45 iryska2604 napisała: > ...chyba ćmą Daj ci Boże choć troszeczkę tej ćmy będziesz miałą branie jak talalala Odpowiedz Link
izydor.net Re: Myślenie 19.08.08, 20:02 robaczku świętojański poczytaj sobie na tych forach))))))) poprzednie posty i nie wkurzaj się..... )) tu tak kończą milutkie kobietki ))))harpie im żyć nie dają... Zobaczysz ile irys wykurzył gwiazdeczek.... ))motylku złoty nie odfruń nam jak to zrobiły inne.. jak pójdziesz to tu zostaną te Ćmy Odpowiedz Link