ewa553 20.02.09, 10:11 gdzie jestes? Dzwonilas na skypie, ale mnie nie bylo((( Teraz ja Cie zlapac nie moge.... Zostaw mi przynajmniej wiadomosc kiedy bedziesz znowu, bo ja dzis duzo skacze po domu i okolicy. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia.ed Re: PIA!!!! 20.02.09, 15:10 Jestem na necie kiedy sie swieci Skype! NIGDY GO NIE WYLACZAM, MIMO ZE DO MNIE NIKT NIE DZWONI ... Wczoraj jednak dostalam wiadomosc z Wroclawia, ze bedzie rozmowa, i chcialam sprawdzic z Toba dzialanie mikrofonu. Bylam w domu przed poludniem, tylko ze po zadzwonieniu do Ciebie wylaczylam komputer. Mikrofon przed chwila sprawdzilam i dziala! Jesli zadzwonisz, to szybko sie podlacze, sluchawki z mikrofonem polozylam na podladze, a teraz mam wlaczony tylko glosnik. Narazie, pa Pia Jedyny czas, ktory jest dla mnie "swiety", to godz. 17 35 do 18 35 kiedy patrze na Mode na sukces. Odpowiedz Link
ewa553 Re: PIA!!!! 20.02.09, 18:48 widzisz, a ja myslalam ze cos sie stalo i pilnie mnie potrzebujesz))) Odpowiedz Link
pia.ed Ewa 21.02.09, 19:18 Chyba przed godzina 19 00 przypadkowo nacisnelam na Skype do Ciebie ... a mialam rozmawiac ze znajoma z Wroclawia ktora do mnie zadzwonila Udalo mi sie szybko podlaczyc sluchawki z mikrofonem! A gdybym chciala do kogos napisac na Skype - zamiast dzwonic - to jak to sie robi? Chodzi mi o rozmowe "pisana", tak jak na GG. Kiedys, zanim udalo mi sie podlaczyc mikrofon, to pisalam i jakos mi to wychodzilo. Teraz nie wiem jak zaczac. Pozdrawiam Pia Odpowiedz Link
ewa553 Re: Ewa 21.02.09, 19:56 no wlasnie, pisalysmy najpierw, zanim rozmawialysmy. Masz na pewno zaka opcje "napisz wiadomosc", albo cos w tym rodzaju. wiec jesli masz kursor na danej osobie, to poszukaj takiej opcji , nacisnij i okienko do pisania samo Ci sie otworzy. Mnie tu nie bylo, jestem wlasciwie chora - w nocy bylo u mnie nawet pogotowie. Mam zapalenie nerwu ktory nazywa sie superspinatus, biegnie od kregoslupa przez staw barkowy do koca reki. Cholernie bolesne to zapalenie, niemalze po scianie chodzilam z bolu. Tak wiec leze dzisiaj glownie bez ruchu na kanapie i tylko od czasu do czasu tu wpadam. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
jagodajna Re: Ewa 21.02.09, 19:57 Na górze w Skypie - pasek- wchodzisz w czat i piszesz, jak ta osoba wejdzie na skypa, to dostanie powiadomienie, że pisałaś Odpowiedz Link
maria73 Re: Ewa 21.02.09, 21:02 pozwólcie że się wtrącę..... osoba do której napisałaś na czacie dostanie powiadomienie i odczyta informacje w momencie kiedy obie bedziecie na Skypie w tym samym czasie ! Odpowiedz Link
ewa553 Re: Ewa 21.02.09, 22:18 Mario, ja napisalam teraz do Pia wiadomosc, choc ma wylaczony comp. Jak wejdzie jutro, to jej sie ta wiadomosc pokaze. Jagodko, u kazdego uklad jest w Skypie inny. Ja mialam do tej pory duze pole do pisania po lewej stronie. W miedzyczasie wgrala mi sie nowa wersja skypa i teraz jest to male pole na dole po prawej. A Ty masz jak piszesz, na gorze. Dlatego dosc trudno komus wytlumaczyc gdzie i co. Odpowiedz Link
pia.ed Napisalam ... na czacie 21.02.09, 23:53 Jedyna mozliwosc odpisania Ewie byla kiedy weszlam na CZAT. Zobaczylam jej wiadomosc i moglam odpisac. Wlasnie przypomnialam sobie, ze pisalam na Skypie tylko wtedy, kiedy KTOS INNY do mnie napisal, i otworzyl w ten sposob wlasciwe pole. Ja nigdy sama nie rozpoczynalam pisania, stad moja niewiedza. Moje pole do pisania jest po lewej stronie, widocznie mam stara wersje Skypa. Odpowiedz Link