iryska2604 26.02.09, 21:51 Kto wie - moze nie daj Boze chora? Edytko,odezwij sie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anoagata Re: Nie widzę EDYTY.. 26.02.09, 22:09 a ja nie widzę nie tylko Edyty i jeszcze .... to jest chyba strajk emerytów. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Nie widzę EDYTY.. 26.02.09, 23:10 Ja w kazdym razie NIE strajkuję - odwrotnie - dwoję sie i troję! Odpowiedz Link
anoagata Re: Nie widzę EDYTY.. 26.02.09, 23:45 No ja też jako że jestem w dole jak pisałam to sie nawet nie troję a czworzę. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Nie widzę EDYTY.. 27.02.09, 00:24 A ja jestem do tej pory,ale już idę spać. Odpowiedz Link
ditai-lutek Re: Nie widzę EDYTY.. 27.02.09, 16:19 Jestem kochane Dziewczyny. Mój władca właśnie wychodzi z zapalenia oskrzeli, a ja chyba wchodzę. Wcale mi to nie na rękę i biorę "przeciw" co się da, żeby się to choróbsko nie rozwinęło. Dziękuje Wam za troskę. Edyta PS. Dbajcie o siebie, unikajcie większych skupisk ludzi. Mąż poszedł do lekarza tylko po recepty na leki nadciśnieniowe, w poczekalni było około 30 osób kaszlących, a on czekał na swoją kolejkę i stało się. Nigdy przedtem nie chorował. Odpowiedz Link
cortyzol Re: Jaga_22 27.02.09, 19:30 Jaga ,jeśli wolno spytać ,czemu dałaś dyla od emerytów? Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Edytko 27.02.09, 22:12 Cieszę się ,że sie odezwałas- i nie daj sie wirusom! Odpowiedz Link
jaga_22 Re:Cortyzol 27.02.09, 22:22 Przeczytaj post icotobedzie.Najechała adminka,a ja i tak uważam,że dała się nabrać.Jak przeczytasz co napisała,to zrozumiesz. Odpowiedz Link
pia.ed Re:Cortyzol 28.02.09, 17:09 Jaga, dla ulatwienia podawaj zawsze link, w tym przypadku do postu, bo ja nie z tych co sie boja klikac w niebieskie! A na ten akurat post nie zwrocilam uwagi, choc czasem zagladam na Emerytow. jaga_22 napisała: > Przeczytaj post icotobedzie.Najechała adminka,a ja i tak uważam,że dała się nabrać.Jak przeczytasz co napisała,to zrozumiesz. Odpowiedz Link
lakrima1 Re:Cortyzol 28.02.09, 17:46 Kto jest niebieski ? Cortyzol, czy Jaga_22 ? Bo się pogubiłam. To może forum policjantów. Odpowiedz Link
super222 Re: niebieski 28.02.09, 17:59 Widzisz lakrima1 musisz się jeszcze dużo uczyć. Każdemu to się wydaje, że jak już trafi na FEiR to może sobie pisać, dogryzać obmyślać różne, różniaste porównania. A tu = nie, oj nie. Trzeba się poznać, Wiedzieć kto jest kto. Bo nie zawsze białe jest białe, czarne jest czarne, a niebieskie jest niebieskie. -------- Wyjaśniam więc: jestem na forum prawie analfabetką i dlatego boję się klikać w linki, które są niebieskie (dzięki polnaro). Dlatego mój nick - super222 informuje, że nic prawie nie znaczę. Podobie jak: superprzebój, superprogram, supergwiazda (np. Cichopek), super... itd. itd. bo w dzisiejszych czasach wszystko jest albo SUPER, albo DNO. --------- Tak ci to wszystko wyjaśniłam, bo od perwszego postu czuję, że i ty będziesz SUPERGWIAZDĄ na tym forum. Odpowiedz Link
lakrima1 Re: niebieski 28.02.09, 18:43 Anoagato,to jak jest ? Sądzisz tak ,czy siak? Pytam o ten "trójkąt"? Odpowiedz Link
lakrima1 Re: niebieski 28.02.09, 18:41 Czy Ty Super 222 też należysz do "trójkąta" na FEiR . To jakaś sekcja ,czy co? Odpowiedz Link