wiktoria53 Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 07:05 Witam wszystkich w lipcu.Wojtek dokonał wczoraj remanentu: policzył butelki, słoiczki, lody........wszystko się zgadza. Więc niezly zapasik na lipiec jest.Witam wszystkie Haliny (pewno postawią szampana )solenizantki i życzę Wam dużzo zdrowia, pogody ducha i spełnienia marzeń Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 08:06 Wojtek przezorny!!!Długo wczoraj siedziałam i tuż przed nosem zamknął mi Gawiarenkę,wywieszając kartkę, REMANENT. Dobrze Wiktorio ,że otworzyłaś i ,że stan się zgadza)))Więc nikt nam się nie podkradł do zapasów))Więc zaczynamy lipiec.... Halinkom, jeśli takowe są Wszystkiego najlepszego,życzę!!! Odpowiedz Link
maladanka Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 08:33 OOOO,otwarte! Zawsze Ga otwierała,hm?Pewno wyjechała na wakacje? Ale dawno się nie odezwała. Reniu - list z wyjasnieniem wysłałam. No to łykam kawę i robie dziś 1000 pierogów z czarnymi jagodami! Dzień sie skrócił czy co? Na wszystko brak czasu.Wam też tak? Czy to emerytom inaczej leci? Zwierzaczki moje sliczne - już dobrze,dobrze...nacieszylismy sie sobą. No to kłusuję ...pa! Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 08:41 Jak fajnie, prawie prosto z łóza do gawiarenki, bez żadnych objazdów.....super.. GDZIE JEST GA, to jej Gawiarenka i co?...........Kawy, kawy, kawy.............. fatalnie spałam, co zdarza mi sie raz na rok...............Danuśka, pierogów i tak braknie, choćbyś nie wiem ile zrobiła, taka juz ich uroda )))))))))) Wypusciłyście kundle???...idę z kawą pod brzózki.......a WY? Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 10:10 Ja oddałam już krew,całą strzykawę ,popiję kawę i pędzę do fryzjera,krótko dziś spałam,to może "strzelę" i 2 kawusie.Bo zasnę na fotelu...)) Uwielbiam bywać na takich przyjemnych zabiegach ,zamykam oczy... I niech się dzieje co chce)) A co do pierogów anusiu jak robisz takie ilości to zrób,jakieś 1100..)) Ja się piszę na 50...a widzę ,że Natla też ma chęć, więc podrzuć jej tą drugą piędziesiątkę )) A co tam niech sobie dziewczyna poje..)) Pomogłabym Ci, bo lubię nie tylko jeść ale i robić pierogi... Trzeba było wcześniej dać znać, to zmieniłabym plany na dziś...Co 4 ręce to nie dwie))) Odpowiedz Link
krista57 Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 11:40 Witajcie pierogowe dziewczyny ! Równiez lubię robić i jesc pierogi,kleję a potem zamrażam surowe. Klikam jeszcze dzis poniewaz mam farbę na głowie.....rany wpadłam w nałóg....codziennie muszę tu do Was zaglądać....jak jak miłe moje wytrzymam bez Was/ bez Augusta i Wojtka również/.Przez trzy tygodnie całkiem wypadnę z rytuału kawka-komputer,sniadanie-komputer,piwko-komputer itp. Nie wiedziałam,ze juz są jagody ? Nie ma na naszym rynku. Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 12:51 Jestem ,ale mam fryz))Widzicie,no wprost nie ta sama...Prawda.)) Kristo u mnie rzucik na włosy będzie za miesiąc,sama nie eksperymentuję.. Bo to mają być pasemka...Dziewczyny i walę w Polskę !!! Dziś energia mnie wprost rozsadza...pierogi zrobione,fryzjer załatwiony ,analizy i zakupy również...))) Lecę wrzucę na "ruszt",brokulka z wody...I pędzę do okien... Może jest ktoś chętny do pomocy???? Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005-Danusiu!!! 01.07.05, 12:55 No i mi się wypsło)) Chciałam ślicznie podziękować ))))))))))) Buziaki dla córuchny)))) Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 13:06 Danuśka! Gdzie te pierogi!!!............których tak nie lubię robić, a lubię wsuwać )))))))))))) Odpowiedz Link
yoanna Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 14:39 Też bym coś zjadła...,a pierogów nie widać... Juz mam slinotok...noo...)) Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 16:06 Rany, Maleństwo!!! To chyba brak Kristy di lepienia tak opóźnia....... Ja po basenie cem jesć!!!!!!!!! Dajesz te pierogi???????????????????????? Odpowiedz Link
tofika Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 17:03 hm... jesli tyle glodnych.. to moze na chlodniczek zapraszam z mlodymi ziemniakami- -to bedzie taki lekki podwieczorek ,chyba,ze, jak znamy Danusie ..wpadnie i doniesie , wiec bedzie 2 potrawy do wyboru.. nie moge --jak ktos glodny))) prosze czestujcie sie.... Odpowiedz Link
marylka9 Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 18:31 Zajrzałam a tutaj tak miło. Muszę czymś się wkupić. Wczoraj zrobiłam cały garnek sosu bolońskiego. Chętni mogą się zgłaszać to ugotuję do tego odpowiednią ilość makaronu. Co wolicie? Grube świderki, czy spagetti? Do picia mineralna, herbata do wyboru, piwko dla amatora też sie znajdzie. Odpowiedz Link
tofika Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 18:40 dzis pije tylko mineralna.. ale bbbb chetnie..z marylka )) i juz nas dwie ,bo ja tak naprawde mam na imie))) Odpowiedz Link
marylka9 Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 18:46 Witam, już nalewam , wolisz z gazem czy niegazowaną? Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 18:47 No to Marylki.....źremy?? Nie ma pierogów, Danuśka nas wystawiła, oczywiście skończy na dywaniku,...........to ja poproszę o chłodnik bez ziemniaków i 6 spagetti z sosem...........a nuż pierogi wjadą.........myślicie , że Danka zje 1200 pierogów??? ...mówiła , że robi 1000, Krista zamówiła 100 i dla mnie 100... ja sie oczywiście z Wami podzielę.............dzielę skórę na niedźwiedziu.......((.......jestem sfrustrowana, idę z psami, nawet w deszczu...........spagetti pożarłam, a chłodnik chyba się nie zagrzeje....nara. Odpowiedz Link
ligia12 Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 18:59 Ja zajadam sie truskawkami,oczywiście podzielę się z Wami,jestem troche wykończona,bo dzisiaj pracuję 24 godziny wziełam zastepstwo za koleżankę , a od poniedziałku na urlop. Odpowiedz Link
marylka9 Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 19:01 Spagetti nagotowałam starczy dla kilku głodnych osób. Jak będzie trzeba to dogotuję. Sosu wystarczy. Zrobiłam naprawdę dużo, bo w sklepie byłam na głodniaka Odpowiedz Link
marylka9 Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 19:02 Ligio tobie też nałożyłam słuszną porcję Odpowiedz Link
ligia12 Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 19:04 Marylko bardzo dziękuję ,teraz mam pewność ,że do rana wytrzymam Odpowiedz Link
marylka9 Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 19:12 Kochane panie zostawiam wam garnek z sosem i makaron , karmcie nastepnych głodnych. Ja dzisiaj padam na p..k i idę sie położyć. Odpowiedz Link
tofika Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 19:13 Marylko woda naturalnie mineralizowana (szepnac trzeba Wiktorii ,ze fikam ...moze cos ruszy i kilka ubran letnich znow "wstroje sie" i pic ta wode bede bede ..raz kozie smierc)) sluchajcie zapach plackow z mojej kuchni , oczywiscie ziemniaczanych.. nie no na przekor moje slubne --smazy , gdy mi nie wolno... oddaje cala miche placuszkow ... troszke za pozno .. juz wieczor ...chyba ze przy muzyce naszego radia od Reginki ..nasze tance nas uwolnia ...wiem ,przyrzekam nic juz nie jesc od 18 tej-ojojojoj Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 19:37 Tofiko, takigo chłopa w domu masz???? Brzydal okrutny.....za karę podwędź mu kilka placków, ja mogę każdą ilość, ale podzielę się z naszą biedną dyżurną 24 h.... a niech sie przynajmniej naje..................... może chorzy bedą kulturalni i sie dobrze będą czuć. ))) GDZIE TE PIEROGI z borówkami na deser??????????????????? Ligio, też byś zjadła, no nie? A potem kimanko.to byłby dyżur ) Odpowiedz Link
ligia12 Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 19:47 Natla,ja nic nie mam wspólnego z służbą zdrowia za to kolacja była pyszna Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 Ligio 01.07.05, 21:25 ..........toś mnie naciągnęła. )))) A jakoś mi się tak te dyżury skojarzyły ))) Pardon. No to już nie wiem , kto się może nad Tobą zlitować.......24 h Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 19:43 Marylko ,zmachana jestem jak licho... A tu takie zapachy)))))Placki ziemniaczane(( No zjadłabym chyba razem z miską)) Od rana biegam jak szalona... A tu szlaban na placki, a ja tak lubię(zwłaszcza jak ktoś robi)...)))))))))))))) Lecę po truskawki ,głód odpędzę((( Może.... Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 19:47 Czytałyście dziś od 0.30 do jutra 8.00,www.gazeta.pl będzie niedostępne!!!! Tz.sobota,prawie całą dzisiejszą noc.... Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 19:48 Nie dokończyłam,nie będzie się można zalogować!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 21:36 Super!!! Wreszcie sie wyśpimy!!!! No i jeszcze jeden pożytek.....nikt inny też nie będzie mógł wleźć i nabluzgać ))))))))))))))) To trzeba to oblać...........właśnie degustuję martini z fantą i lodem.....może być, choć trochę za słodkie.......zrobię Ci też, ale bardziej rozcieńczę....... muszę dbać o Ciebie.............. Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 21:39 Zrób i mi,a niech stracę ))) Taki dzień jak dziś ,też mogę chyba opić ??? Jak myślisz,należy mi się chyba...))) Działam ,jak kombajn na 2 końce))) Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 21:41 Dzień na +....oczywiście............pij, będziesz łatwiejsza w zdobywaniu 24000 )..........a gdzie Ta co Niemca nie chciała??? Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 21:44 Zobaczcie "przystanek Cisna......bardzo miłe Odpowiedz Link
ligia12 Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 21:46 wpadłam do Was na chwilę na kawkę nic jak narazie ciekawego sie nie dzieje,więc zrobiłam sobie mała przerwę... Odpowiedz Link
malwina52 Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 19:20 milego wieczoru piatkowego zycze, kawiarenka otwarta, mozna w kaciku piwko wypic ))) Odpowiedz Link
ligia12 Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 19:23 piwka napiję się z wielką przyjemnościa Odpowiedz Link
tesunia Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 19:26 a kolacje tez mozna poprosic) wlasnie za chwilke pojde cusik zjesc) Odpowiedz Link
malwina52 Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 19:29 wlasnie zaczytuje sie przepisami wegeterianskimi, cosik na jutrzejszy obiadek wybiore, no moze i na kolcje, a piwko przyjemnie rozleniwia Odpowiedz Link
tesunia Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 20:09 napisz jutro malwiko jak przezyzlas degustacje wegetarianska ) czasami sobie robie kuskus z roznymi dodatkami i krewetki wmieszam smakuje mi tkie babrajstwo. Odpowiedz Link
malwina52 Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 21:20 kuskus mieszam ale tylko z owocami to raczej wychodzi na slodko, moze sprobuje na ostro Odpowiedz Link
krista57 Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 22:00 Za godzinę "odpalam " i wyjezdzam....pewnie nie doczekam się rekordu. Trzymajcie za mnie kciuki.Ponoć złodzieje buszują w dalekobieznych pociagach. Zyczę wszystkim miłego dalszego wieczoru i klikania na 24000. Do miłego usłyszenia,jak wrócę wszyscy macie być w tym składzie ....lub nawet powiekszonym o "nowych". Trzymajcie się zdrowa ...... Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 22:05 Ty też się trzymaj......a moze drinka przed podróżą??...............siadź na chwilę przed podróżą................nie rozumiem, czemu mówisz o leku jazdą pociągiem, a co? miotła Ci nawala? )))))))))))) Baw sie dobrze i pozdrów ranną rosę ode mnie......... Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 22:07 Tylko wracaj z ładną opalenizną i wypoczęta ))) Będziemy czekać))Spokojnej podróży ,uważaj na siebie))) Odpowiedz Link
ligia12 Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 22:16 czy mogę poprosic o drinka, zaraz szef wychodzi,a wychodzi od 17.00 nie wiem dlaczego do domu mu nie spieszno?? Odpowiedz Link
yoanna Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 22:16 Wypada życzyć wąskich torów...bo szerokie ..sami wiecie..) Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 22:19 Gdzieś nam się Wojtuś podział ???? Nikt ,go nigdzie nie widział???? Może w spiżarni,był wczoraj,remanent robił.... Tylko patrzeć, jak nam wskoczy na 24000.... Uważajcie dziewczyny.... Odpowiedz Link
yoanna Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 22:22 Wojtek pewnie szlifuje formę... masz rację Regino... będzie skok Odpowiedz Link
malwina52 Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 22:13 duzo milych wrazen zycze, i zadnych kontaktow ze swiatem przestepczym, to nie jest odpowiednie towarzystwo dla Ciebie, baw sie dobrze ))) Odpowiedz Link
vogino55 Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 23:14 Żadnych skoków na rekord.Dźwirzyno się przypomniało.Proszę ale tu dziś tłok jak " Na deptaku w Ciechocinku,,,,lalalalala" ()))))) Pozdrawiam Wojciech Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 23:20 Aleś Ty opuźniony........ rekord juz dawno Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 23:21 cd........JA pobiłam na fali martini z fantą ) Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 23:24 .....tylko mi nie mówcie, że późno pisze się przez "ó"....przecież wiem ) przelecę sie jeszcze z kundlami i do łózia.......pa, pa. Odpowiedz Link
ligia12 Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 23:27 Było bardzo miło! na mnie juz pora pożegnać się a Wami w trakcie urlopu postaram sie wpaść do Gawiarenki. pozdrawiam!!! ligia Odpowiedz Link
vogino55 Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 23:28 natla napisała: > cd........JA pobiłam na fali martini z fantą ) Jeszcze raz GRATULACJE Młodzi mają teraz nowe powiedzonko"pij ta Fanta bądż Bambocha" Co znaczy Martini wiem ()))) Fanta tyż ale ta Bambocha? Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 23:30 no właśnie.....co to jest Bombocha przez duże B do tego........łyczka bez Bombochy i może coś wymyśle ))) Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 23:41 Za te 24000,jeszcze nic nie wymyśliłaś???? Myśl prędko ,bo Cię gazeta wyłączy))) Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 23:46 A co miałam wymyśleć?....a w ogóle to ja już poszłam spac. )) Odpowiedz Link
fanka8 Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 01.07.05, 23:51 Niech Cię Bambocha ukołysze do snu. Ech, te reklamy paskudne, pchaja się drzwiami i oknami (monitorów) )) Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 Mała 01.07.05, 23:51 ........ja Ci tych pierogów nie daruje, żeby nawet 10-oma nie poczęstować....... Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 Mała 02.07.05, 00:21 Śpij i śnij o pierogach z jagodami....))) Do jutra !!!! Jutro na śnadanie Danuśka Ci zimnych podrzuci ))) Co się martwisz)))Zimny, ciepły,aby z jagodami))) Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 Mała 02.07.05, 08:33 Dzieńdoberki. Zalogowałam sie.........mieli tylko 20 min opóźnienia. ))))))) Piesczki , zaraz idziemy, tylko pootwieram okna, bo siekirę tu można powiesic i zrobię kolejny kolejny wykład w zyciu nt jagód. Otóż arbuz, pomidor, ogórek, czarna i czerwona borówka, to są jagody. Mam nadzieję, ze Maleństwo nie zrobiło pierogów z pomidorami )))))))))..........chociaż może właśnie zrobiłam odkrycie kulinarne??)))...........Kundziu, dzięki za moją ranną kawę.........pychota.......taaaa........wykład zrobiony, kawa prawie wypita....idziemy na dłuuuugi spcer, wreszcie się wybiegacie....... Odpowiedz Link
malwina52 Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 Mała 02.07.05, 09:13 rany ale tu przeciagi ))) cichutko wychlipie kawke, coby mnie adminka nie zdybala, bo od rana krzyczy, ze oczy mruze, smacznej kawki wszystkim Odpowiedz Link
marylka9 Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 Mała 02.07.05, 09:36 Witam, witam! Wpadłam na chwilkę wypić kawusię w miłym towarzystwie. Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 Mała 02.07.05, 09:43 Pijaj Marylko, pijaj ....ale choć pod brzózki.......rzeskie powietrze, a i słońce się przedziera.............. Bedą te pirogi z pomidorami, czy nie!!! Mała , ale oberwiesz........już lecisz na Ksieżyc )))))))) Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 Mała 02.07.05, 10:06 A Ty co, od rana masz taki "dobry" humor)) Z łóżka mnie wyrzuciło,krzyczysz jak nieszczęście)) Daj sobie spokój z pierogami,Danuśka darmo nie milczy... Śladu już po nich nie ma ,obejdziesz się chyba dziś smakiem tylko)) Wszędzie Ciebie pełno ,gdzie nie zajrzę.... Coś złego Ci się śniło????)))))) Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 Mała 02.07.05, 10:12 Coś Ty, spałam jak laleczka )), ale od rana do papirów sie wzięłam ( nie widzisz tego biurka pod brzózkami)więc kombinuję jakby ich nie robic ) Odpowiedz Link
maladanka Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 Mała 02.07.05, 12:58 Łomatko! ale podpadłam....a niewinnam jak lelija! Pierogów nastarczyło ale nie było jak dostarczyć! Coś tam padło! No i....ale są do zjedzenia ...uprzejmie prosze - nad parą podgrzane - do tego strasznie gęsta tłusta niezdrowa smietana i cukier! Wsuwajcie! Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 Mała 02.07.05, 13:23 No wreszcie!!!!!!...........mniam................a czemu tak mało????? Nawet Ci łomatko nie pomoże Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 Mała 02.07.05, 14:11 Ciesz się z tego co masz...A ja mam jagody i sobie też narobię... Bo już tu widzę dno w talerzu ,nawet jedna, jedyna sztuka się nie ostała .. A Danuśka tyle przyniosła...Aleś Ty,Ty....nie, nie dam Ci dziś satysfakcji i nie dokończę, co o tym myślę )))) Znaczy o tych pierogach ))))))) Papierzyska Ci w śmietanę wpadły, nawet nie widzisz...a skąd ty tyle tych papierzysków nazbierałaś....Z makulatury??? A kto to, będzie niby czytał takie upaćkane )))))))) Odpowiedz Link
mira54 Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 02.07.05, 17:22 Witajcie, cos ostatnio mam pecha. Skrecilam w piatek noge i przesiaduje u corki w stolicy. A tu tyle sie dzieje. Zajadacie sie pierogami z jagodami, az mi slinka leci... Trudno, nie sprobuje pierogow, ale na zimne piweczko sie skusze z soczkiem malinowym. Odpowiedz Link
tesunia Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 02.07.05, 21:03 ech..mireczko,faktycznie cos jest nie tak, chyba jakas "kura musiala spojrzec na Ciebie krzywo") okladaj czyms kwasnym nozke...wiem,wiem...to boli( zycze szybkiego powrotu do zdrowej nozki. Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 02.07.05, 21:50 A w jaki sposób skręciłaś ,lato,gorąco a Ty bidulko, W bandażach,okładach...Gdzieś chyba krzywo stanęłaś? Czy co??? Dopiero przeziębienie ,teraz noga .... Pech, czy nieuwaga ??? Kuruj się,zdrowiej ))Dobrze,że jesteś u córci)) Odpowiedz Link
danurn Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 02.07.05, 22:35 witam wieczorową porą, ja zauważyłam twoje zniknięcie Mireczko, ale myslałam,że jesteś już na zapowiadanym urlopie. Życzę szybkiego wykurowania nóżki, ale ze swojego doświadczenia wiem, że może długo boleć. Oby Ci tylko nie pokrzyżowało planów urlopowych. Mam nadzieję,że gips nie był potrzebny? Odpowiedz Link
mira54 Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 04.07.05, 10:48 Noge skrecilam wysiadajac w piatek z kolejki WKD w Otrebusach. Jechalam w odwiedziny do siostry do Miedzynarodowego Instytutu Patologii Sluchu i Mowy w Kajetanach. Bedzie miala operacje na ucho. We srode przewiozlam ja z naszego miejskiego szpitala, proszac o to znajomego, bo szpital nie chcial dac karetki. Jest pod dobra opieka, to mnie cieszy. Po powrocie do Warszawy robilam sobie caly czas oklady woda z octem i smarowanko Fastum zel. Juz jest prawie dobrze. Posiedze troszke u corki, bo we srode ma obrone pracy magisterskiej. Odpowiedz Link
tofika Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 03.07.05, 11:34 Jak dobrze ,ze Kundzia dzis sie nie spoznila, Tak ,wszystko w nalezytym porzadku...ufff ,przy takim upale .. to tylko napoj z goraca herbata i cytryna nas podratuje.. Dzis sama jestem zaskoczona----- jak bedzie smakowac cos zupelnie pierwszy raz upieczone Babeczki z jagodami --nowiutki przepis wyprobowalam ... prosze .. czestujcie sie ..nawet nawet .. moze i zdrowsze bo pieczone z dodatkiem sody ... Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 03.07.05, 11:47 Pychotka.....lece na zielone........warujcie..))))))))))) Odpowiedz Link
bubliczka Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 03.07.05, 12:25 Dzien dobry w niedzielne przedpoludnie - no to moze i ja sie na te pyszne babeczki-mufinki zalapie? A ja wymyslilam taki muzyczny, retro mini koncercik w Gawiarence. Fajnej niedzieli zycze. 66.249.93.104/search? q=cache:do1JrurmLjMJ:www.magnummusic.fi/robertino.htm+robertino+loretti+la+mamma &hl=pl Odpowiedz Link
tofika Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 03.07.05, 12:38 Bubliczko ... wlacz retro bbbbb prosze ... wstawimy radio na parapecik gawiarenki , moze koty nie zrzuca .. figlowaniem ,,i posluchamy ... pomarzymy .. w cieniu drzew Natla ..zbraklo mi w wadze 30 dkg .. ja dzis w hamaku to nic ze drzewka ciutke sie pochyla)))) Odpowiedz Link
zlapalamoddech Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 03.07.05, 15:07 Witam w Gawiarence. Ja tylko na chwilę, bo dzień piękny. Tylko wypiję kawę i znikam. Odpowiedz Link
bubliczka Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 03.07.05, 15:13 ostatnia proba (wpis) sie powiodla - prosze bardzo. Odpowiedz Link
tofika Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 03.07.05, 12:24 muffiny jagodowe --- tak zwa sie babeczki ... ktorymi dzis czestuje)) smacznego Odpowiedz Link
bubliczka Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 03.07.05, 12:26 Spostrzeglam, ze niestety cos nie gra. Odpowiedz Link
bubliczka Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 03.07.05, 12:37 www.magnummusic.fi/robertino2.html jesli tym razem sie nie powiedzie to nie nudze i znikam. Odpowiedz Link
malwina52 Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 03.07.05, 16:11 witam towarzystwo kawiarenkowe, z przyjemnoscia do popoludniowej kawki poczestuje sie, ale z Was zdolne dziewczynki )))) Odpowiedz Link
tesunia Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 03.07.05, 18:47 to i ja lapie za mufinke...oj,jak dawno pieklam je.... kawcia z lodem pasuje perfekt) Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 03.07.05, 18:56 Bubliczko, pełne pobieranie 100% skończone.Ale w pewnym monencie ,przwrywa i koniec.....Sprawdź, czy podałaś cały link??? Odpowiedz Link
regine Re: Reniu 03.07.05, 19:28 To chyba błąd w linku.... U mnie tak samo... Trzeba dokładnie podać cały link,bo nie jest pełny... Tak mi się wydaje... Odpowiedz Link
mira54 Gawiarenka-Lipiec 2005 04.07.05, 11:00 Witam wszystkich w cieplutki dzionek. Okienka pootwierane. Juz parze swierza kawke i zapraszam na rogaliki z dzemem wisniowym. Obrzadek zrobiony, pieski po spacerku. Noga juz mnie nie boli, tylko jak pochodze puchnie. Ale na to sa sposoby, wiec sie nie przejmuje. Musze wybrac sie po okularki do czytania, sa gotowe i do odebrania w Galerii Mokotowskiej. Tam zrobilam sobie tez badanie lekarskie. Dziwne, bo kazde oko ma inna soczewke. Skad ta roznica? Odpowiedz Link
tofika Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 04.07.05, 11:41 PO zapachu ...poznalam ze rogalikowo dzis tu))) w dodatku z wisienkami ... chocbym nie wiem co, sprobowalam ,pyszne. Dobrze ze nozka mniej boli ...CI Mireczko ,czyzby ,zeby kozka nie skakala to by nozki))) Wiem ..to wcale nie zarty..jak dokucza.. ja tez roznice mam w szkielkach okularow ..chyba raczej wszyscy tak maja Odpowiedz Link
leontynia Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005...Bambocha:))) 04.07.05, 12:06 Bambocha to fajnie )) nie mowimy fajnie tylko Bambocha)) Witam wszystkich po urlopie... podrzucam zgrzewke wody mineralnej słotwinki pijcie na zdrowie podobno skutecznie niszczy stres/tak w Krynicy mowili/ Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005...Bambocha:))) 04.07.05, 12:35 Bombocha!! Taka pyszna, zimna woda z wód )) Ja poprosze jeszcze kawcie południową i lecę pod brzóżki.....piesy, chodźcie.... o wody Wam węzmę i ciasteczka......jak laba, to laba......kto z nami jeszcze? Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005...Bambocha:))) 04.07.05, 15:31 Witaj Leontynio!!! A różowy papiórek to Natalia Ci dała???? Bo tak sobie po cichutku,pokryjomu,Leontynia wyszła z domu...)) I co ???? Urlupowała nadzwyczajniej w świecie... A można by tak zapytać ,gdzie i jak i czy jesteś: wypoczęta,opalona ,uśmiechnięta???????? Chyba tak jak do nas wróciłaś z wodą z Krynicy )))))) Dzięki, taki upał mam dziś,że przyda się jak nic ))))) Odpowiedz Link
malwina52 Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005...Bambocha:))) 04.07.05, 15:48 ja tez w cieniu przysiade i dopoczne, rozprostuje troche bolace plecki, popije tej odstresowujacej wody i polece pocieszac przyjaciołke, mam luz zostalam sama z psiakiem i robie to na co mam ochote czyli nic ))) Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005...Bambocha:))) 04.07.05, 15:48 No, właśnie....Leontynko, na dywanik!!...... Za kare idź na wątek "podróże, wycieczki, spacery i zdaj drobiazgowy raport! Jasne???? )))))))) Kundzia...........ostatni moment na 3 kawę......i pod brzózki.....)) o....jak ślicznie, włączyłam fontannę Reginki ........cudo.........pryska delikatnie, a ja.................paruje....za chwilę z tych obłoków deszcz spadnie w naszym ogródku i tak.............mamy perpetum mobile....... Odpowiedz Link
vogino55 Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005...Bambocha:))) 04.07.05, 23:17 Leontynia napisała Bambocha i fajnie,a ja ół nocy strawiłem na stronkach "clerasilków" no tych co mają problemy skórne ()))co by się wywiedzieć kto zacz ten, ta Bambocha,,,ale 'wporzo jest'jak mówią 'clerasilki' Pozdrawiam wojciech Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005...Bambocha:))) 04.07.05, 23:19 no to co to wreszcie jest.....wporzo mi nie wystarczy.....nara.... Odpowiedz Link
vogino55 Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005...Bambocha:))) 04.07.05, 23:26 Bambocha tak jak pisze Leontynia - fajny ,fajnie. Wporzo to jakiś nowy twór od 'w porządku', kiedys mówilismy 'w dechę' " Pij ta Fanta s Martinim bądź Bambocha" ()))))) Wojciech Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005...Bambocha:))) 04.07.05, 23:33 Fanta z martini , to wcale nie bombocha. Bombocha, to z wodą moralną. Nara. (na razie....jakbyś nie wiedział))) i spoko.....daj se luz....a nie skracaj pozdrowienia ksieży, bo to grzech .)) Odpowiedz Link
tofika Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005...Bambocha:))) 04.07.05, 23:36 jakie super nocne gadanie ... Natla )))) a ja nic nie mam ..ani fanty ,ani martini ... przechlapane.. nie moge byc Bambocha Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005...Bambocha:))) 04.07.05, 23:46 denaturat i wata lub chlebuś....i już masz ))))))))))))))) Moze być niezła bombocha. Ale coś Ty, otwórz barek w Gawiarence......masz wybór super.....w lodówce na wszelki wypadek jest mleko i jogurty. ) Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005...Bambocha:))) 04.07.05, 23:49 Bambocha !!! Ja ,ja do barku,taki dzień dziś ,że nic tylko się napić ... Nawet byle czego...może być mineralna z kranu nawet )) Odpowiedz Link
maladanka Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 05.07.05, 00:33 hurra!udało mi sie przynajmniej raz trafić numerek! 24400 moje! z tej radości to tylko krzyżykami się podpisałam ! Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 05.07.05, 08:58 Dzieńdoberki! Kundzia.........kawy!!!...............o już mi lepiej....o...co to.................Stworzonko jakieś zwinięte w kłębuszek............Rany, to Maleństwo, pobiło rekord i padło na kanapie )))))))))...to już będę cicho, niech sobie pospi po trudach niedzieli.......idę pod brzózkę pokopać trochę w papierach ( Odpowiedz Link
tesunia Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 05.07.05, 09:45 witajcie kawowicze.... dopijam ja wlasnie/upior sie pierze juz ostatni/ jeszcze sklep musz zaliczyc bom zapomniala cusik dokupic iiiiiiiiii wieczorkiemmmmmmmmmmm odplywaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm a jutro przyplywam do kraju ))))))))))))))))) miejcie sobie milunio. Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 05.07.05, 09:58 Upiory zostaw w domu i daj sie powitać w kraju...) Odpowiedz Link
tesunia Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 05.07.05, 10:35 zostawiam je.... musialam loze przygotowac w goscinnym pokoju poniewaz niania(tesciowa) bedzie nocowac ) Odpowiedz Link
malwina52 Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 05.07.05, 11:37 przed odjazdem koniecznie jeszcze na chwilke przysiadz w kawiarence, tak sie robi ponoc i wszystko idzie jak z platka)) milego bujania, a choroby morskiej nie masz? Odpowiedz Link
tesunia Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 05.07.05, 11:40 malwinko....niestrasz bujaniem (((((( bo wieje od wczoraj i pewnikiem bedzie tak na morzu( jakos nigdy nie mialam zlego samopoczucia(odpokac....) biore herbatke z rumem i czuje sie dobrze, bo niewiem wtedy czy po rumie,czy od fal kolysze)))))))))))) Odpowiedz Link
malwina52 Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 05.07.05, 11:56 wiedzialam ze jestes sprytna Terenia, ale zeby bujanie przechytrzyc to juz przebieglosc )))) nie strasze bede cmuchac wiatr w przeciwna strone Odpowiedz Link
tesunia Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 05.07.05, 13:28 malwinko....bedzie dobrze..musi byc) a sztorm przezylam na katamaranie pewnego lata wracajac z kraju, cos strasznego,myslalam,ze niedoplyniemy((((((((((((((( zlapal nas kolo wyspy Rugen(czy jak ona sie tam zwie) slubne w Ystad czekalo zniecierpliwoscia na powrot..... a wszystkie odplywy/ byly wstrzymane z obu stron,a my na srodku Baltyku horror przezywali( Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 05.07.05, 14:34 Więc Tesuniu ,płyń do nas ,płyń... Wiatr łap w żagle ,żadnego bujania się nie boisz, swoje sposoby już masz, Będzie dobrze nie martw się....A tu pojesz słodkości u nas rozmaitych, Też są przepyszne )) Palce lizać))) Takanietaka zajada się tam słodkościami wschodu ,ale faktycznie te ciasteczka są przepyszne..Kto posmakował, ten wie...Pełne sezamu, orzechów karmelu ... Mniam, mniam pychotki ,nie można naprawdę sobie odmówić))) Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 05.07.05, 15:09 Tak, pychotki to może i są, ale 1 góra 2 malutkie, wiecej się nie da............ Otwiram wszystkie otwory w murach Gawiarenki i włączam wszystkie wentylatory, tudzież na full fontannę. A nóż Owaka tu zaglądnie niech się ochłodzi......Kundziu......Napoje zimne i lód w porządku?? ...ok. Mnie się to też przyda, bo upał u nas niemożebny.......a u Was? Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 05.07.05, 17:26 Zapraszam Was na moje odkrycie........małe, bo małe, ale zawsze......zakupiłam ice_coffi w proszku, zalałam mlekiem z lodówki i wsadziłam trochę lodów śmietankowych.....na dzisiaj super sprawa, a jak jeszce będę mogła po tym spać, to w ogóle rewelacja. Całkiem smakowite. Robię tego więcej i ładuje do lodówki część, a część do zamrażlnika. Proszę, to dla Was. Mam dzisiaj imprezę, której niejeden młody człowiek mi pozazdrosci. Otóż na stadionie występuje zespół "You to" (nie wiem, czy pisownia dobra). Od rana słyszę wszystkie komunikaty,typu : "towarownie kończy sie za pół godziny", Chodzi chyba o kramarzy, którzy tam zakotwiczyli. Od godziny lata nad nami "halokopter".....a wszystko przed nami.....głośniki podobno są zaswieszone na wys. 8 piętra, więc z całą pewnością będę Wam mogła przekazazywać transmisję. A z cała stanowczoscią stwierdzic, czy ich lubie, czy nie. )))))))) Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 05.07.05, 18:12 Zespół się nazywa poprawnie U2..to tak gwoli przypomnienia... Jest ulubionym zespołem mojego zięcia i...moim.Może kogoś to zdziwi ,ale lubię ten zespół.Płyt mam do bólu uszu w domu i jak mam dobry humor ..to sobie głośno puszczę...)A co tam piędziesiąt plus, czy minus)) Odpowiedz Link
yoanna Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 05.07.05, 18:16 Natuś poczęstuję się mrożona kawą....choć słońce zaginęło a Ty jeśli możesz...retransmituj...co tam słychać na stadionie ))) Właściwie lubię U2 ...nie bezwarunkowo...ale raczej tak))) Czekam na wieści Odpowiedz Link
tesunia Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 05.07.05, 18:26 tu sie z Wami porzegnam... miejcie sobie mile dni wypelnione ciekawymi zdazeniami niech sloneczko swieci/grzeje i opala Was... PA;.. usciski i caluski pokoleji ))))))))))))..tesunia.PA;..PA;.... Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 05.07.05, 19:08 Tesunia pojechała......mnie ciemnota ogarnęła.....jasne, ze U2......przed chwilą ktoś postawił samochodód na naszym parkingu i zostawił dużą kartke "U2". Juz Wam chciałam zakomunikować o mojej pomyłce i napisać, że to pewnie Yuo Two , a tu juz mam inf od Was ))))))) Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 retransmisja U2 :) 05.07.05, 19:11 ........jak na razie, to tylko jakieś wrzaski słychac, ONI mają występować od 21,00. Nie wolno mieć przy sobie komórek i nie wolno fotografować. Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 retransmisja U2 :) 05.07.05, 19:20 Życzę "miłych wrażeń dla ucha",ale będzie się działo))) Odpowiedz Link
yoanna Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 retransmisja U2 :) 05.07.05, 19:33 Pewnie będzie się działo...oj)) Niestety zaczęło padać.. Odpowiedz Link
august2 Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 retransmisja U2 :) 05.07.05, 19:41 gdzies przeczytalem ze ceny za bilety 150-200 zl. Czy to drogo? Chyba nie gdyz tyle tysiecy ma tam, byc.. Odpowiedz Link
yoanna Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 retransmisja U2 :) 05.07.05, 19:51 Cena oficjalna...150-200zł na internetowej giełdzie Allegro cena biletów dochodziła do 2000zł... Czy to dużo czy mało...to zależy od stanu domowego budżetu. Wydarzenie wielkiego formatu...za takie emocje się płaci ... Odpowiedz Link
yoanna Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 retransmisja U2 :) 05.07.05, 19:59 Pytałeś Auguscie czy150-200zł to duzo za bilety...dla porównania przytoczę wyjatek z ustawy w sprawie wysokości minimalnego wynagrodzenia za pracę w 2005 r. zgodnie z którą od dnia 1 stycznia 2005 r. ustala się minimalne wynagrodzenie za pracę w wysokości 849 zł.... Jest wybór...4 bilety na U2..lub miesiąc życia...taa.. Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 retransmisja U2 :) 05.07.05, 20:00 Yoanno ,czy "takie emocje",warte ceny 2000 złotych.... Może są tacy ,ale ja długo bym się zastanawiała ,czy warte miesięcznej pensji... Tym bardziej ,że na koncert idzie prawie młodzież.... Wolałabym kupić płytę...bez "takich emocji"))) Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 retransmisja U2 :) 05.07.05, 19:54 Auguście !!!To bardzo drogo...Porównując bilet do opery lub balet. Tu ceny są niższe,bo kształtują się różnie w zależności od miejsca. Od 80 do 100,120 złotych. Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 retransmisja U2 :) 05.07.05, 20:00 a ja mam bilet "na sępa".........w końcu ich się słucha, a nie ogląda )))) Chmury gęste, ale już nie pada, a ze stadionu dobiega "kociokwik" ), mam nadzueję, że na razie.... Odpowiedz Link
august2 Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 retransmisja U2 :) 05.07.05, 20:30 Natla, masz podobnie jak ja mialem w Polsce. Mieszkalem w Polsce niedaleko stadionu i mecze mozna bylo ogladac z okna.. A jezeli chodzi o te bilety to kazdy towar znajdzie nabywce. Niektorzy kupuja (nie tylko bilety) emocjonalnie a potem splacaja dlugo. Oczywiscie potem krytykuja "materializm", "kapitalizm" i wszystko naokolo.... Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 retransmisja U2 :) 05.07.05, 21:50 Melduje posłusznie, że ......... oglądałam film, a ONI już działają. Jak na razie nie jestem zachwycona, ale to może być brak kontaktu wzrokowego i jednak nie najlepszy odbiór....... myśle jednak, że mogę żyć bez ich muzyki......)) Odpowiedz Link
yoanna Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 retransmisja U2 :) 05.07.05, 21:51 Tak Regino...tez uznaję ,że takie emocje...nie są warte tak duzych pieniędzy... Chyba ,że bardzo gwałtownie zmieniłby się in plus ...stan mojego konta.... Siedzę spokojnie w domu, ze słuchawkami na uszach...i słucham sobie U2 A NAtla nam poopowiada resztę ))) Odpowiedz Link
mira54 Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 retransmisja U2 :) 06.07.05, 12:06 Otwieram okienka, kundelki na spacerek, pozostale zwierzatka nakarmione. Zaparzylam kawke w dzbanku. O, jaka smaczna z mleczkiem. Siedze jak na szpilkach, bo moja cora broni teraz prace magisterska. Czekam z niecierpliwoscia na wiadomosc jak jej poszlo. Odpowiedz Link
maladanka Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 06.07.05, 13:51 oj Miro - to taki piekny niepokój - dobrze będzie! A u mnie znowu czekam i czekam,żeby się cos otworzyło i dlatego pozdrawiam Was serdecznie - nie mam cierpliwości do wpatrywania się w ten biały ekran. Krista ma się dobrze,odpoczywa, zajada pierogi z jagodami. Dołek mnie w dodatku dopadł - czasem się tak zdarza.Trzymajcie się! Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 06.07.05, 14:41 Zaraz Ci przesyłka moja,może pomoże wyść z dołka,Danusiu.... Wiem ,to tęsknota Cię zżera ....Za córcią.... Trzymaj się prosto i się nie dawaj))) Odpowiedz Link
regine Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 retransmisja U2 :) 06.07.05, 15:22 Mireczko ,daj znać ,jak córce obrona poszła... Bo Ty, cała w napięciu czekasz...my też))Trzymamy kciuki!!! Odpowiedz Link
natla Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 retransmisja U2 :) 06.07.05, 15:37 Rany, co tu się dzieje!! Atmosfera tęsknoty........Mira, co do Twojego dziecka, to jestem spoko.....czy słyszałaś, że by ktoś nie obronił pracy???? ........... pamiętasz swoją obronę???.......wszyscy się tak strasznie boją, a to po prostu przyjemna formalność, nawet jak są "upirdliwcy" w komisji, co rzadko się zdarza. Danuśka......Maleństwo Ty nasze.........córeczka jest zadowolona, czy to nie najważniejszee??? robi to dla siebie, a niedługo znów się zobaczycie .....Kundziu, daj kielicha, bo sie zdenerwowałam tymi dziewczynami..... chłodek taki przyjemny.....idę z psami połazić po ogródku z......o!...... piwkiem.... Kundzia, ale Ty masz wyczucie... ) Odpowiedz Link
mira54 Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 retransmisja U2 :) 06.07.05, 16:34 No i doczekalam sie, obrona cory poszla na piatke. Obecnie gdzies razem z grupa studentow oblewaja tytul magistra. Teraz i ja spokojnie moge sie napic jakiegos kielicha. Natlus, ide do Ciebie na ogrodek z szampanem. Moze Danuska do nas dolaczy? Odpowiedz Link
mira54 Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 retransmisja U2 :) 06.07.05, 16:40 Reniu, dzieki za cieple slowa. Mam nadzieje, ze szampana wystarczy dla wszystkich forumowiczow, ktorzy dotra do Gawiarenki. Przynioslam tez tort truskawkowy z galaretka. Prosze, czestujcie sie. Odpowiedz Link
toja_ja Re: gratulacje!!!! 06.07.05, 16:51 dla corki i mamy, doniose Wam jeszcze troche alkoholu i pozdrowienia od Tesuni zebyscie mogly porzadnie ta magisterke oblac, butla KIVIKS po ktorej jej miekna kolana, wiec uwazajcie na dolki, i butla GALLIANO po tym to padniecie, to moze tak przy okazji jej zdrowko, zeby wypad do kraju sie udal tej szalonej dziewczynie ))) Odpowiedz Link
malwina52 Re: wpadka:)))) 06.07.05, 16:57 nie zmienilam nicka, a trzeba bylo az tyle pic, to wszystko wina Tesuni bo jeszcze paczek fajek wrzucila a mocne jak diabli )))) Odpowiedz Link
natla Re: wpadka:)))) 06.07.05, 19:15 Oj Ty tojatowata Malwinko......trza było tyle na raz zagraniczniaków nie ćpać.......... a ja wreszcie odebrałam klucz do forum od władz)) Gratulacje dla córki Mireczki............mamy kolejnego mgr....... i co dalej )) A mówiłam, ze bez bólu przejdzie?........ale nie bez strachu, czego kolejne pokolenia nie dadzą sobie wytłumaczyć. Odpowiedz Link
vogino55 Re: GAWIARENKA LIPIEC 2005 retransmisja U2 :) 06.07.05, 23:08 Mira Gratulacje dla córki.Mamę duma rozpiera ---znam to uczucie,nerwowe ale piękne chwile w naszym życiu,,,toaścik wznoszę ()) Wojciech Odpowiedz Link
natla Re: Toast za MGR 06.07.05, 19:20 ..........oby się "naszej" córeczce prosta i krótka dróżka rozwinęła do DR, a teraz najwspanialszego, bezstresowego odpoczynku Niech żyje MAĆ i NAĆmgr!!!!!!! Huuuuuuuuuraaaaaaaaaaaaaa!! Lecę do barku, żeby Wasze zdrowie wypić, bo bez tego ........nie będzie dalszego powodzenia )))))) Odpowiedz Link
yoanna Re: Toast za MGR 06.07.05, 21:30 Zdrowie Wszystkiego najlepszego...pod te 3 literki)) I udanych,zasłuzonych wakacji))) Odpowiedz Link