Dodaj do ulubionych

zamieniłam wp.pl na gmail

10.03.09, 07:36
i jestem mile zaskoczona jego możliwościami. Nie dość, że 0 spamów, to wysyłka zdjęć z Picasa po prostu śmiga. Polecam. Spróbujcie kto nie ma.
Obserwuj wątek
    • jaga_22 Re: zamieniłam wp.pl na gmail 10.03.09, 08:35
      Założyłam sobie gmaila,ale siła przyzwyczajenia robi swoje.
      Teraz mam 3 poczty wink)
    • cortyzol Re: zamieniłam wp.pl na gmail 10.03.09, 10:00
      Poczekaj ,to jest pierwsza miłość i nic nie widać. Tyle spamów ile przychodzi do
      mnie tygodniowo to się w głowie nie mieści. Jeszcze Cię nie odkryli.Z pocztą nie
      ma w ogóle kontaktu.Ja mam 5-ć poczt na Outlooku i ta jedyna jest zapchana
      .Uważaj ,bo często posty jako odpowiedzi są automatycznie wyrzucane do SPAMU.Ja
      chyba zrezygnuję.
      • ditai-lutek Re: zamieniłam wp.pl na gmail 10.03.09, 12:11
        Ja od prawie roku mam pocztę Gmail, a spam miałam pojedynczo kilka razy, to samo
        z reklamami. W Outlooku natomiast co kilka dni mam ponad 150-200 spam i
        erotyczne reklamy więc tam jest śmietnik, który często sprzątam, ale nie
        korzystam jako z poczty. Nie wiem dla czego Cortyzolu masz na gmailu takie
        zatrzęsienie spamu. Syn mi właśnie zainstalował tę pocztę ze względu na
        bezpieczeństwo i na prawdę jestem zadowolona i z czystym sumieniem polecam tę
        pocztę.
        • iryska2604 Re: zamieniłam wp.pl na gmail 10.03.09, 14:14
          Ja również-mam gmajla 2,5 roku i do tej pory miałam dosłownie pare spamów i to
          tak ciekawie ze od razu wpadają do skrytki na spam.Jak widze " spam- 2" to od
          razu do kosza.Wp.pl wywaliłam dawno.Poza tym naprawde dobra jest ta funkcja
          przesyłania zdjęc. Poza tym bardzo pojemne archiwum-jak nie mam czasu otwierac
          i sciągac pliki to wrzucam do archiwum i otwieram w wolnym czasie.
          • ditai-lutek Re: zamieniłam wp.pl na gmail 10.03.09, 14:49
            Irysko, a masz emotki, lub inne bajery? Ja sobie zmieniłam tło na czarne, lepiej
            mi się pisze, nie bije tak po oczach.
            Jaguś rusz ten Twój Gmail na co czekasz. Ja wp. i outlook otwieram tylko aby
            wyczyścić ze spamu, nie odinstaluję, bo mi może wszystkie spamy przejdą na gmail.
            • jaga_22 Re: zamieniłam wp.pl na gmail 10.03.09, 15:25
              Chyba też z przyzwyczajenia wszystko przychodzi na wp.Już mówiłam
              żeby mi tu przysyłali i podałam e-maila.Ani jeden spam mi nie przyszedł.big_grinbig_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka