Dodaj do ulubionych

Operacja dziecka u dr Kaczmarek Kraków

13.04.11, 10:36
Jesteśmy na liście oczekującej (w ramach NFZ), po konsultacji z anestezjologicznej miałam oddzwonić do p. doktor. Odebrał Pan obsługujący w recepcji i szczerze mówiąc ręce mi troszki opadły. Generalnie nic nie wiadomo - tzn. nie znasz dnia ani godziny operacji (tylko ogólnie - że prawdopodobnie czerwiec). Dzwonią ciut przed terminem i mówią, że czas się szykować. Tylko, że jak to zorganizować jak się ma niepełnosprawnego bąbla w domu? W skutek takiej cudnej informacji nie mamy możliwości zarezerwować urlopu na dzień operacji i sama nie wiem jak to będzie...A z p. doktor bezpośrednio rozmawiać nie mogę, bo za dużo osób dzwoni i jak to objaśnił Pan z recepcji, w ogóle by nie odchodziła od telefonu... (to akutat po części mogę zrozumieć ;)) Czyli pozostaje czekanie??? Jak to było u Was?
Obserwuj wątek
    • marekew Re: Operacja dziecka u dr Kaczmarek Kraków 14.04.11, 10:48
      Najwazniejsze ,ze bedzie operowala Pani doktor Kaczmarek ona jest bardzo dobrym specjalista.Probojcie dzwonic moze cos sie jeszcze uda wczesniej dowiedziec.Pani doktor jak tylko moze to pomaga pacjentom.
    • mamusia_kasi Re: Operacja dziecka u dr Kaczmarek Kraków 14.04.11, 15:22
      Warto po prostu zrezygnowac z uslug Pani Doktor skoro nie czujesz się potraktowana odpowiednio.
      To proste.
      • 12olga Re: Operacja dziecka u dr Kaczmarek Kraków 15.04.11, 08:14
        Ja pisałam maila do Pani dokotor (adres dostępny na stronie jej gabinetu na Bociana) i zawsze otrzymywałam odpowiedź tego samego dnia, najdalej za dwa dni. Myślę, że nie będzie problemu dokładnie ustalić daty.
        Te planowane daty są faktycznie fatalne dla rodziców, ale to chyba wynika z tego, że dużo dzieci jest przesuwanych na inne terminy ze względu na fakt, że często chorują. Moja córka miała przesuwany termin 3 razy.
        pozdrawiam i trzymajcie się cieplutko
        • sarkaaa Re: Operacja dziecka u dr Kaczmarek Kraków 18.04.11, 13:27
          12olga, pomysł z mailem - super, dzięki!
          • mamusia_kasi Re: Operacja dziecka u dr Kaczmarek Kraków 19.04.11, 11:05
            Może jeszcze wirtualna konsultacja i wirtualne leczenie? Nowa specjalność wybitnej pani dr?
            • 12olga Re: Operacja dziecka u dr Kaczmarek Kraków 19.04.11, 12:24
              No.... wirtualna konsultacja odpada u Pani Doktor. Jak wysłam do niej maila po operacji (coś mnie niepokojło) to odpisała, że musi zobaczyć dziecko, żeby coś stwierdzić. Pojechałyśmy do szpitala św. Rafała i tam Pani doktor ją skonsultowała - oglądała małą ok. 15 min. i nie wzijęła za to nic!!!!!!! To z pewnością zaniepokoi wszystkich przeciwników Pani Doktor - wasze ataki to żenada, chyba nic innego nie robicie tylko siedzicie na forum i komentujecie wszystkie wpisy na temat tego lekarza. Ludzie przyjmijcie do wiadomości, że są zadowoleni pacjenci!!!!! A autorce wątku chodziło o umówienie terminu operacji i tego ten wątek miał dotyczyć. A tu jak zwykle jakieś durne komentarze.

Ja miałam też telefon komórkowy do Pani Doktor ale niezręcznie mi było dzwonić, osobiście wolę kontakt mailowy.
              pozdr.
              • mamusia_kasi Re: Operacja dziecka u dr Kaczmarek Kraków 19.04.11, 15:52
                Opanuj się, ja przynajmniej nie mam zamiaru nikogo atakować, a jedynie stwierdzić, że nachalna reklama Pani Doktor na dłuższą metę jest bez sensu.
                Nie mam o tej Pani dobrego zdania, jeśli ktoś po prostu może leczyć sie gdzie indziej to bardzo dobrze.

• 12olga Re: Operacja dziecka u dr Kaczmarek Kraków 19.04.11, 20:06
                  No właśnie - to się lecz i daj ludziom coś napisać, a nie komentuj wszystkiego co się napisze o Doktor. Nie podoba ci się lekarz i masz swojego to o.k. nikt cię tu o zdanie nie pyta. Nie dość, że nic dziewczynie nie pomoglaś to jeszcze po raz kolejny możemy przeczytać twoje głupie i kąliwe uwagi, które nic nie wnoszą. Po raz kolejny zwracasz ludziom uwagę, może wyświetl sobie swoje mądre myśli na forum i je sobie poczytaj - pouczenia i obrażanie ludzi. Już chyba wszyscy znaja twoje zdanie i nie wiem, czy jest jeszcze ktoś zainteresowany bzdurami, które wypisujesz i głupimi komentarzami, które nic nie wnoszą!!!!!!!!
                  Rozumiem, że lekarz ci się nie podoba. No to lecz się gdzie indziej, tylko przyjmij do wiadomości, że są ludzie zadowoleni i też mają o tym prawo pisać i wymieniać się swoimi doświadczeniami.
                  Aha, nie pracuję u Pani Doktor, nikt mi nie płaci itd...... Po prostu moja córka jest jej pacjentem.
                  Następnym razem napisz, jak będziesz miała coś mądrego do powiedzenia. Mi już szkoda dla ciebie czasu.
                  • mamusia_kasi Re: Operacja dziecka u dr Kaczmarek Kraków 19.04.11, 20:11
                    Uderz w stół, nożyce się odezwą...

Szkoda, że to forum już dawno nie ma charakteru obiektywnego co zawdzięczac nalezy wpisom takim, jak ten powyższy i wielu innym autorstwa animarek i jej podobnych stanowiących kolo adoracji pani doktor z Krakowa. Ludzie autentycznie szukajacy pomocy nie mogą jednak być zdani na tanie reklamowe teksty wypisywane tu przez takie osoby.

Tyle i aż tyle!

• nawoj29 Re: Operacja dziecka u dr Kaczmarek Kraków 19.04.11, 22:57
                    Życzę wszystkiego dobrego po operacji i mam nadzieję, że będzie coraz lepiej. Znam parę osób, które jeżdżą z daleka do Pani doktor i również są zadowolone.
                    co do forum, to - niestety, jak na wielu innych forach, bywają tzw. trolle, mogą nawet logować się pod różnymi nazwami, ale stale klepią to samo. Najlepiej nie zwracać na nich uwagi.
                    Życzę Wesołych Świąt!
                    • mamusia_kasi Re: Operacja dziecka u dr Kaczmarek Kraków 21.04.11, 06:20
                      Czyli jak ktoś - tak jak Ty, Nawoj , nie wychwala pod niebiosa lekarzy z Krakowa to jest trolem?
                      No i kto tu obraża....Moralizujesz, oceniasz, wydajesz osądy jakbyś zjadła wszelkie rozumy i na dodatek oczerniasz innych. Wypowiadaj swoje morały najpierw do lustra, a potem do pozostałych osób.

• sarkaaa Re: Operacja dziecka u dr Kaczmarek Kraków 25.05.11, 11:44
                        mamusiu_kasi, szanuję twoje zdanie, ale proszę zachowaj je dla siebie. Nie jestem zainteresowana czytaniem twoich dziwnych odpowiedzi - szkoda mi na to czasu. Myślę, że wszyscy na tym forum znają już twoja negatywną ocenę dr Kaczmarek, masz do niej prawo, ale proszę nie zamęczaj już swoimi monotematycznymi odpowiedziami, przynajmniej w ramach moich postów.
                        Dla pozostałych forumowiczów: kontakt mailowy super - odpowiedź błyskawiczna, kilka dni później ustalono nam termin na 30.05 czyli tuż tuż...
                        • maja285 Re: Operacja dziecka u dr Kaczmarek Kraków 05.06.11, 20:13
                          i jak poszło ?
                          • jodipiku Re: Operacja dziecka u dr Kaczmarek Kraków 06.06.11, 10:41
                            witajcie,
                            nie moge zniesc jak mama kasi wszedzie wtyka swoje nieprzychylne komentarze! to zakrawa na oszczerstwo.
                            Moj synek 7 lat,byl na ul. Bociana u Pani doktor rok temu w maju-zez rozbieny do operacji i w lutym czyli 9 miesiecy po otrzymalismy termin! Jestem wlasnie po kontoli 3 miesiace i dzieciak 100% wyleczony!wszystko poszlo super a co do Pani doktor to moje zdanie: super fachowiec, przemily czlowiek z fantastycznym podejsciem do dzieci, zawsze odpowidada na maile i sluzy rada. POLECAM! wszystko co dobre to o niej powiem.
                            • mamusia_kasi Re: Operacja dziecka u dr Kaczmarek Kraków 06.06.11, 17:23
                              Jodipiku,
                              ja też znieść nie mogę tego, że nie toleruje się na tym forum zdania odmiennego. Powinnam
                              przyłączyć się do chóru wyśpiewującego peany o lekarzu, którego postępowanie budzi moje zastrzeżenia? Chyba nie. Moim celem jest ostrzeżenie innych, że jednak nie jest tak różowo.
                              • sarkaaa Re: Operacja dziecka u dr Kaczmarek Kraków 08.06.11, 21:38
                                maja285, niestety nie poszło, bo w piątek tuż przed zabiegiem mała złapała trzydniówkę :( No ale cóż robić, najważniejsze, że już wyzdrowiała. Nowy termin mamy na 30.06. Oby już bez żadnych niespodzianek...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka