Dodaj do ulubionych

Za co kochamy pocztę na Abrahama??? :)))

11.02.02, 20:21
Ja osobiście za to, ze jest zamknięta choć w niedzielę...;)))
Obserwuj wątek
    • d.z Re: Za co kochamy pocztę na Abrahama??? :))) 13.02.02, 19:59
      d.z. napisał(a):

> Ja osobiście za to, ze jest zamknięta choć w niedzielę...;)))

Ach, zapomniałem dodać, iż kocham ją również za to, że jest nieczynna w święta i
      po 20.00.
      PS.
      Dziś (13 lutego) w skrzynce znalazłem list nadany na Mokotowie 8 lutego...
      Poczta się pośpieszyła albo nadawca przewidział... w środku (o zgrozo była m inn.
      Walentynka ale nie Tiereszkowa...:))
    • atob Re: Za co kochamy pocztę na Abrahama??? :))) 14.02.02, 21:03
      A ja za to ze moja jest na Samolotowej :-)))
      • opoint Re: Za co kochamy pocztę na Abrahama??? :))) 14.02.02, 21:17
        no ale z Samolotowej na Abrahama to niedaleko, więc uważaj
        • atob Re: Za co kochamy pocztę na Abrahama??? :))) 14.02.02, 21:43

opoint napisał(a):

> no ale z Samolotowej na Abrahama to niedaleko, więc uważaj

Fakt jakas "reforma rejonow " i .......
          • opoint Re: Za co kochamy pocztę na Abrahama??? :))) 14.02.02, 21:46
            atob napisał(a):

>
            > opoint napisał(a):
            >
            > > no ale z Samolotowej na Abrahama to niedaleko, więc uważaj
            >
            > Fakt jakas "reforma rejonow " i .......

klopsik. Lepiej nie kracz, bo potem można żałowac.
            • lelesio Moja poczta. 15.02.02, 09:02
              Zazdroszcze wam, bo na moją "najbliższą" pocztę przy ul. Zalipie to ja musze
              dwoma autobusami i jeszcze kwadransik perpedes "wte", a potem to samo "wewte".
              Pisałem nawet do gminy w tej sprawie i ... nie uwierzycie!!!
              :)
              • d.z Re: Moja poczta. 15.02.02, 09:06
                lelesio napisał(a):

> Pisałem nawet do gminy w tej sprawie i ... nie uwierzycie!!!
                > :)

Nie uwierzymy lelesiu, zwłaszcza, iż na stronie mieszkaniec.pl widać, iż nasi
                pocztowcy cenią sobie bardziej zawody sportowe niż pracę...;))
                • lelesio Re: Moja poczta. 15.02.02, 09:12
                  d.z. napisał(a):

> nasi pocztowcy cenią sobie bardziej zawody sportowe niż pracę...;))

Odnosiliby wielkie sukcesy w strzelaniu.
                  Mój listonosz jak ma polecony to zawsze bezbłędnie się wstrzeliwuje w taką porę
                  że nikogo w domu nie ma i potem muszę zapier... na pocztę. A może oni w taki
                  sposób jogging popularyzują? Hmmmm.
                  :)

• atob Remont na Samolotowej 13.06.02, 13:41

Wlasnie remont zrobili na Samolotowej i zgadnijcie gdzie podobno mam odbierac
      przesylki ?
      • sloggi Re: Remont na Samolotowej 13.06.02, 13:45
        Innego wyboru nie masz - tylko UP 95 na Abrahama :)
        • jolajola1 Re: saska kępa 13.06.02, 17:37
          u nas (Kępa po południowej stronie Trasy)są trzy
          a i tak zawsze zatłoczone
          Niekłańską i Międzynarodową wyremontowali, ale NIGDY jeszcze te śliczne nowe
          okienka nie były obsadzone WSZYSTKIE

po swoje avizo-polecone muszę zasuwać na Zwycięzców
          po odbiór paczek na Francuską
          a pieniądze i pismo ze skarbowego ostatnio odbierałam na Niekłańskiej
          • Gość: maryjo2 Re: saska kępa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 06:27
            Nie narzekaj na pocztę na Zwycięzców, zanim nie pozanasz tej na Egipskiej.
            Katastrofa! Kolejki, mało uprzejma obsługa i leniwi listonosze. To najgorsza
            poczta, jaką znam. Za każdym razem, kiedy tam muszę pójść po odbiór awizowanego
            listu( bo się jeszcze nie zdarzyło, żeby listonosz przyniósł do domu, mimo, że
            u mnie zawsze ktoś jest), ogarnia mnie wściekłość. Średni czas oczekiwania w
            kolejce - ok. godziny. Brrr.
            • Gość: nina Re: saska kępa IP: *.acn.waw.pl 14.06.02, 11:50
              to prawda, a jeszcze siedzi w okienku taka blondi - chyba Tatiana
              i nigdy sie nie uśmiecha
              pozdrawiam ją bardzo serdecznie
              • Gość: misia Re: saska kępa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 22:15
                tatiana jest spoko gorzej jest z zuzia ta stara to juz katstrofa
            • Gość: szaman Re: saska kępa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 22:18
              Gość portalu: maryjo2 napisał(a):

> Nie narzekaj na pocztę na Zwycięzców, zanim nie pozanasz tej na Egipskiej.
              > Katastrofa! Kolejki, mało uprzejma obsługa i leniwi listonosze. To najgorsza
              > poczta, jaką znam. Za każdym razem, kiedy tam muszę pójść po odbiór awizowanego
              >
              > listu( bo się jeszcze nie zdarzyło, żeby listonosz przyniósł do domu, mimo, że
              > u mnie zawsze ktoś jest), ogarnia mnie wściekłość. Średni czas oczekiwania w
              > kolejce - ok. godziny. Brrr.

Hej miałes zły dzień ta poczta jest Najmilsza a w szczególności pani Justnka
              super babka .Pozdrawiam ja....Idż na 1 tam to jest sajgon
              Pozdrawiam
              • Gość: maryjo2 Re: saska kępa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.06.02, 06:22
                Zawsze mam zły dzień przed i po wizycie na Egipskiej. Kilka dni temu przy
                kolejce 4 osób odczekałam 40 minut. I już odkryłam, dlaczego większość
                interesantów do okienka z listami czeka z aviso w ręku. Listonoszowi nie chce
                się po prostu roznosić poleconych do mieszkań. Właśnie w piątek po południu
                znalazłam w skrzynce aviso z czwartkową datą. Ciekawa sprawa, bo ani w czwartek
                ani w piątek rano nic w skrzynce nie było. A u mnie akurat zawsze jest ktoś w
                domu, tylko jakoś listonosz nigdy nie dociera. Za to ja za każdym razem tracę
                ok. godziny na odbiór poleconego. I nie sądzę, żebym była wyjątkiem, albo jako
                jedyna miała pecha. Potwierdzaja to zresztą reakcje ludzi na poczcie.
                Pozdrawiam.
        • atob Re: Remont na Samolotowej 23.06.02, 10:48
          Chyba nie do konca bo pdobno awizo mozna nadal odbierac na Samolotowej :)Mowil
          mi o tym sasiad . A przy okazji to pozdr dla p Franka ktory przestal byc
          listonoszem u nas [dosc dawno niby ale pozdr mozna zawsze :))) ]
    • e._ Re: Za co kochamy pocztę na Abrahama??? :))) 23.06.02, 09:17
      No to wszyscy macie pecha. Ja pieniłam się latami na koszmarną pocztę na Pl.
      Szembeka aż raptem na Łukowskiej otworzyli agencję pocztową. Szybko, jeśli
      wogóle trafi się kolejka, to najwyżej dwuosobowa, awizo, wypłaty, polecone,
      nadawanie i odbieranie rach-ciach.
      Może i koło Was otworzą agencję, bo to podobno teraz poczta tak ma, że chętnie
      otwiera.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka