Dodaj do ulubionych

Internet na Gocławku

IP: *.home.aster.pl 07.01.11, 14:05
Witam, mieszkam na ul. Komorskiej w budynku 11/15, który jest okablowany Aster City. Ostatnio podnieśli ceny i na chwilę obecną telewizja z HD + internet 4 GB kosztuje 260 zł. Taka cena to przegięcie, ponieważ aktualne oferty firmy aster są dużo korzystniejsze, ale żeby z nich skorzystać to po rezygnacji z umowy obowiązuje 6-miesięczny okres karencji. W związku z powyższym mam pytanie czy znacie dostawcę internetu w przystępnej cenie? Z tv mogę zrezygnować.
Obserwuj wątek
    • Gość: Leon Re: Internet na Gocławku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.11, 14:24
      Ja mam UPC, teraz jest jakaś promocja że za TV, telefon i 25MB net płacisz bodajże 159pln.
      • Gość: Endrju Re: Internet na Gocławku IP: *.home.aster.pl 07.01.11, 14:35
        UPC jest u mnie niedostępne, ponieważ blok jest okablowany przez zdzierców z astera.
    • wajego OT i nie 07.01.11, 14:45
      Komorska na Gocławku... Ech, zęby bolą...
      Ad rem: Moje doświadczenia z Aster są takie, że zawsze można się z nimi dogadać, trzeba tylko drążyć temat. Zawsze znajdą jakąś satysfakcjonującą promocję. Poważnie.
    • beejay02 Re: Internet na Gocławku 09.01.11, 09:53
      To jakoś strasznie drogo, chyba, że masz sporo pakietów TV. Przy umowach dwurocznych sporo opuszczają.
    • Gość: www.accola.pl Re: Internet na Gocławku IP: 195.242.183.* 10.01.11, 08:59
      Jeżeli masz w budynku kable telefoniczne TP to Netia (nawet przy braku aktywnego numeru telefonu w TP) jest Ci w stanie uruchomić całkiem niezły internet za rozsądne pieniądze.
    • Gość: kła Re: Internet na Gocławku IP: 194.181.188.* 11.01.11, 16:31
      www.cebit.com.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka