Gość: turtle IP: *.com.pl 06.02.03, 11:34 ile jechaliście dziś przez most na lewą stronę wisły? mi wyprawa z Ostrobramskiej do metra zajęła godzinkę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Artek M Re: korki, korki IP: *.sggw.waw.pl 06.02.03, 15:08 Gość portalu: turtle napisał(a): > ile jechaliście dziś przez most na lewą stronę wisły? mi wyprawa z > Ostrobramskiej do metra zajęła godzinkę. Z Gocławia na Ursynów (SGGW) 75 minut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr X Re: korki, korki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.03, 19:35 Gość portalu: Artek M napisał(a): > Gość portalu: turtle napisał(a): > > > ile jechaliście dziś przez most na lewą stronę wisły? mi wyprawa z > > Ostrobramskiej do metra zajęła godzinkę. > > Z Gocławia na Ursynów (SGGW) 75 minut A autostradą A2 ok 7min wraz z dojazdem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Jakie korki? IP: *.astercity.net 06.02.03, 21:33 Z Gocławia na Mokotów 20 minut. Miałem dziś popołudniową zmianę. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: korki, korki 07.02.03, 12:30 godzinkę spod Geant'a na Krakowskie:(( Ale byłem wqr... miałem spotkanie umówione, ale na szczęście tamci spóźnili się 2 godzinki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radna Re: korki, korki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.03, 07:48 Gość portalu: turtle napisał(a): > ile jechaliście dziś przez most na lewą stronę wisły? mi wyprawa z > Ostrobramskiej do metra zajęła godzinkę. moja propozycja, wystarczy to zgłosić do prezydenta Urbańskiego, załatwi od ręki! Odpowiedz Link Zgłoś