Gość: Wiadukt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.03, 08:39 Nareszcie, firma Mitex bardzo dobra firma, Obiekt w Józefowie z basenem to ich robota, :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adam_ski Re: Wiadukty przy Płowieckiej - oby wreszcie 30.12.03, 13:34 To ja zamawiam solidne zwężenie przed wiaduktem, może wreszcie się bedzie w miarę normalnie wyjeżdżać z zachodniej Patriotów na Płowiecką ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wawerka_vel_wawerka Re: Wiadukty przy Płowieckiej - oby wreszcie 30.12.03, 18:28 znowu może się udać coś zrobić Kaczorowi mimo "starań" zarządu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autochton Re: Wiadukty przy Płowieckiej - oby wreszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.04, 20:07 > znowu może się udać coś zrobić Kaczorowi mimo "starań" > zarządu. no proszę bohaterski prezydent wbrew knowaniom wrogich sił w Wawrze buduje stolicę - ile to powstało przez ten rok: i autostrada i Trasa Siekierkowska i poszerzenie Wału itd. itd. ale ile remontów, aż doliczyć się nie mogę ROTFL podziwu godne zaślepienie! Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w A ile zrobił zarząd? ROTFL 07.01.04, 20:26 też nie mogę sie doliczyć, no oprócz kasy, którą bezwstydnie pobiera. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Wiadukty przy Płowieckiej przed remontem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.04, 13:46 To może niech najpierw wybudują to długo oczekiwane połączenie Starej Miłosnej z Międzylesiem. Przynajmniej mieszkańcy Wesołej, Starej Miłosnej i Sulejówka będą mogli ominąć korki jakie będą się tworzyły przed tymi wiaduktami. Juz teraz zdaża się że jadę do centrum ponad godzinę. Najpierw się stoi na Płowieckej (kilkanaście minut) potem na Ostrobramskiej (czasm grubo ponad pół godziny). Przydała by sie wreszcie ta Trasa Siekierkowska. Swoją drogą to szczyt wszystkiego, żeby główna wylotowa droga międzynarodowa była w takim stanie od x lat nie poszerzana ani nie remontowana - do tego stopnia, że terazistnieje obawa że wiadukty się zawalą. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Ach ten Gomułka jakiego kłopotu nam narobił... 05.01.04, 15:48 Wiadukt na Płowieckiej wybudowano w 1964r! Drugą nitkę dzieki Jaroszewiczowi 1972? Co oni nam narobili, byłby przejazd szlabany i koniec, a tak to teraz problem.;) pzdr! Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Wiadukty przy Płowieckiej przed remontem IP: 194.29.176.* 07.01.04, 10:33 No nareszcie. Po tylu latach może w koncu coś się ruszy. PS Wawerka - twój tekst o koperku jest zabójczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Artur, cieszę sie,ze Ci się podoba moja sygnaturka 07.01.04, 10:49 Postanowiłam zmienić "image", człowiek z wiekiem łagodnieje... pozdrawiam :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś