Dodaj do ulubionych

Gdzie kupic dom ?

19.06.10, 21:14
Planujemy kupic dom i tak naprawde niewiem gdzie (w jakiej dzielnicy miasta) Niewiem gdzie jest bezpiecznie tanio i wygodnie . Gdzie moge uzyskac takie informacje ?
Obserwuj wątek
    • kingaolsz Re: Gdzie kupic dom ? 19.06.10, 22:02
      Bristol, Liverpool, Dover, Manchester, Newcastle? Jakies inne miasto?
    • izabelski Re: Gdzie kupic dom ? 20.06.10, 18:33
      no i ile mozecie wydac?...
      • brunetka212 Re: Gdzie kupic dom ? 20.06.10, 22:40
        Troche dziwi mnie to pytanie.Kupujesz dom chyba tam gdzie Ci sie podoba okolica,
        gdzie chcialabys mieszkac,na ile Cie stac.
        I czynniki oczywiste blisko do pracy no i masz dzieci wiec powinnas
        brac pod uwage dobre szkoly.Nie moze Ci byc tak po porostu wszystko jedno i
        kierowac sie opiniami innych ludzi.
        Pozdrawiam
    • illegal.alien Pytanie bylo inne 20.06.10, 23:29
      Chyba nie zrozumialyscie pytania - dziewczyna nie pyta gdzie konkretnie ma kupic
      dom, tylko gdzie uzyskac informacje na temat bezpieczenstwa w danej dzielnicy.
      • izabelski Re: Pytanie bylo inne 21.06.10, 09:21
        no to:

www.upmystreet.com/
        • rene41 Re: Pytanie bylo inne 22.06.10, 00:27
          Mieszkamy w sheffield dzieci chodza do katolickiej szkoły od 2l. Zyje sie nam całkiem dobrze w s2 choc ostatnio słysze coraz gorsza opinje o tej dzielnicy ze kradna ze wybijaja szyby i tp. Własny dom to troche inna bajka niechce bac sie za kazdym razem jak dzieci wyjda na podwórko.

Ps. dzieki za stronke.
    • domi.nika Re: Gdzie kupic dom ? 12.03.19, 13:43
      Polecam stronkę DobryAdres.pl , łatwo znajdziesz tam oferty z różnych miast, myśle że strona jest godna polecenia ponieważ gdy ja szukałam mieszkania bardzo chętnie korzystałam z tej strony i to tam znalazłam idealne mieszkanie ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka