rene41 19.06.10, 21:14 Planujemy kupic dom i tak naprawde niewiem gdzie (w jakiej dzielnicy miasta) Niewiem gdzie jest bezpiecznie tanio i wygodnie . Gdzie moge uzyskac takie informacje ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kingaolsz Re: Gdzie kupic dom ? 19.06.10, 22:02 Bristol, Liverpool, Dover, Manchester, Newcastle? Jakies inne miasto? Odpowiedz Link
brunetka212 Re: Gdzie kupic dom ? 20.06.10, 22:40 Troche dziwi mnie to pytanie.Kupujesz dom chyba tam gdzie Ci sie podoba okolica, gdzie chcialabys mieszkac,na ile Cie stac. I czynniki oczywiste blisko do pracy no i masz dzieci wiec powinnas brac pod uwage dobre szkoly.Nie moze Ci byc tak po porostu wszystko jedno i kierowac sie opiniami innych ludzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link
illegal.alien Pytanie bylo inne 20.06.10, 23:29 Chyba nie zrozumialyscie pytania - dziewczyna nie pyta gdzie konkretnie ma kupic dom, tylko gdzie uzyskac informacje na temat bezpieczenstwa w danej dzielnicy. Odpowiedz Link
rene41 Re: Pytanie bylo inne 22.06.10, 00:27 Mieszkamy w sheffield dzieci chodza do katolickiej szkoły od 2l. Zyje sie nam całkiem dobrze w s2 choc ostatnio słysze coraz gorsza opinje o tej dzielnicy ze kradna ze wybijaja szyby i tp. Własny dom to troche inna bajka niechce bac sie za kazdym razem jak dzieci wyjda na podwórko. Ps. dzieki za stronke. Odpowiedz Link
domi.nika Re: Gdzie kupic dom ? 12.03.19, 13:43 Polecam stronkę DobryAdres.pl , łatwo znajdziesz tam oferty z różnych miast, myśle że strona jest godna polecenia ponieważ gdy ja szukałam mieszkania bardzo chętnie korzystałam z tej strony i to tam znalazłam idealne mieszkanie ;) Odpowiedz Link