Dodaj do ulubionych

uzależniłam się... od tego forum!

05.08.05, 14:05
Wpadłam w nałóg przez Was - jak tylko włączę komputer to zaraz dawaj na
forum - i nie ma mnie! Dobrze, że jeszcze jestem w Polsce i rodzice zajmują
się Niuńkiem, ale co będzie po powrocie...
Obserwuj wątek
    • formaprzetrwalnikowa Re: uzależniłam się... od tego forum! 05.08.05, 14:24
      oj, tam zaraz uzaleznilam... to ze sie zaglada kilkanascie razy dziennie wcale
      nie musi swiadczyc o uzaleznieniu, tylko np..
      o potrzebie zadania baaardzo waznego pytania,
      albo potrzebie znalezienia jakichs pozytecznych informacji
      albo zwyczajnie o sympatii
      ale zeby zaraz uzaleznienie!
      ;)
      • natalia.brzeska Re: uzależniłam się... od tego forum! 05.08.05, 16:54
        czy to ze przeznaczam swoja 10-minutowa przerwe na sprawdzenie forum zamist
        pojsc do WC czy sie napic oznacza uzaleznienie? ;-)
        • jagienkaa Re: uzależniłam się... od tego forum! 05.08.05, 17:04
          ja to mam w ogóle broadband, laptop włączony non stop...to chyba widać:) i
          tylko biegam szybko na górę żeby nacisnąć 'refresh' (to chyba jedyne moje
          ćwiczenia!)
          a do tego w 'ulubionych forach' mam kilka innych jeszcze:)
          • edavenpo Re: uzależniłam się... od tego forum! 05.08.05, 19:18
            jagienkaa napisała:
            > ja to mam w ogóle broadband, laptop włączony non stop...to chyba widać:) i
            > tylko biegam szybko na górę żeby nacisnąć 'refresh' (to chyba jedyne moje
            > ćwiczenia!)
            > a do tego w 'ulubionych forach' mam kilka innych jeszcze:)
            ______

Jak bym siebie widziala ;-)))

Moj maz juz burczy ze jestem uzalezniona wiec biore laptopa do sypialni i stamtad stukam udajac ze
            robie cos innego. Liam pewnie sobie w brode pluje ze zainstalowal wireless broadband ;-)))))))))))

• party5 Re: uzależniłam się... od tego forum! 05.08.05, 19:50
              no i proszę - a ja znowu tutaj - a tu trzeba dziecko wykąpać i spać
              położyć...eeeh
            • jagienkaa Re: uzależniłam się... od tego forum! 05.08.05, 20:19
              ja ze zględu na mojego małego wszędobylskiego to zostawiam komputer na górze,
              chyba że jak śpi to schodzę z nim na dół i tak siedzimy sobie: ja stukając w
              klawiaturę a mąż gra w krykieta albo futbol na Playstation 2...
              ale moja 'przygoda' z forum już trwa dwa lata:)
              • mgna Re: uzależniłam się... od tego forum! 07.08.05, 19:35
                U nas w domu tez mamy broadband wiec wszystkie komputery sa podlaczone. Jesli
                cos na necie sprawdzam, lub wieczorami keidy pomagam mezulkowi w pracy do was
                wstepuje. Ja uwazam ze to nie jest big deal...moj mezulek tweirdzi ze nieco
                jestem uzalezniona od internetu. Ja uwielbiam internet i wszystko co
                kumputerowe. Juz od lat szkolnych bylam "podlaczona" wiec nie widze powodu zeby
                przerwac ten zwyczaj, zwlaszcza kiedy umiem sie rozlaczyc i prowadzic zycie
                poza stukaniem w klawiaturke. Np teraz...jestesmy po powrocie z krotkich
                wakacji w Lake District i Yorkshire Dales ja zaraz wpadlam na gore zeby
                download nowe zdjecia z naszych wycieczek...wiec tak do was zagladnelam co u
                kogo slychac, jakie pytania was nurtuja :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka