Dodaj do ulubionych

a moze spotkanko w realu?? co o tym sadzicie??

19.05.06, 23:11
mozna by sie spotkac i sie poznac blizej :) pogadac , posmiac i w ogole :)
pozdrawiam milego weekendu :)
Obserwuj wątek
    • effata Re: a moze spotkanko w realu?? co o tym sadzicie? 20.05.06, 00:06
      Tjaaa, po ostatnich kłótniach (nie pierwszych,bynajmniej), to chyba wszyscy aż
      się rwą do spotkań :))))
      No, ale może nie powinnam gasić zapału :(
      Również miłego weekendu życzę wszystkim.
      Ps. U nas na forum to jedynie frakcja 'Manchester i okolice' się trzyma razem
      (no ale to wiadomo - Manchester United spirit :))
      Ps. A twój nick oznacza Kaśka - Londyn, czy kaska- zdrobnienie od "kasa" :))))

--
      Don't guess.
      • kaska-londyn Re: a moze spotkanko w realu?? co o tym sadzicie? 20.05.06, 00:39
        nie -to moje imie :) a kaska tez by sie przydala :)
      • hanula Re: a moze spotkanko w realu?? co o tym sadzicie? 20.05.06, 00:45
        > Ps. U nas na forum to jedynie frakcja 'Manchester i okolice' się trzyma razem

O nie, protestuję!!! Frakcja "North East England", czyli Azbestowe Stringi oraz ja, z przyległościami w postaci mężów i dzieci, również trzyma się razem! :-) Mogę osobiście zaświadczyć, że Stringi świetnie gotują. ;-)
        • effata Re: a moze spotkanko w realu?? co o tym sadzicie? 20.05.06, 00:48
          No dobrze, ale działałyście do tej pory w podziemiu (tj. nic mi o tym nie było
          wiadomo, a Manchester się co chwila ogłasza :))
          I może powinnam dodać, że Manchester najliczniejszy.
          A i Lądek pewnie ma jakieś grupy wsparcia (szczególnie za sprawą Z dala od
          Polski), ale też się nie afiszują :)
          --
          Don't guess.
          • hanula Re: a moze spotkanko w realu?? co o tym sadzicie? 20.05.06, 00:53
            > No dobrze, ale działałyście do tej pory w podziemiu (tj. nic mi o tym nie było
            > wiadomo

Tyyy, Effata, a taki wątek "SPOTKANKO North East" pamiętasz? :-))) Żadne podziemie, ja się bardzo ucieszę, jak ktoś jeszcze zechce się z nami spotkać!

• effata Re: a moze spotkanko w realu?? co o tym sadzicie? 20.05.06, 01:06
              A faktycznie, pamiętam! Nawet Jaleo chciała przyjechać, ale w końcu nie po
              drodze jej było (chyba znowu nic nie przekręciłam).
              A Izabelski jakimiś szaradami operuje :))
              Ja tylko wiem o zeszłorocznym spotkaniu gwiazdkowym w pubie, bo od przygotowań
              to aż całe tamtejsze forum furczało :)
              Także Kaśka/kaska :)) może ktoś się będzie pisał na spotkanie :))
              (ja wciąż szukam mieszkania, więc odpada :))
              --
              Don't guess.
              • izabelski Re: a moze spotkanko w realu?? co o tym sadzicie? 20.05.06, 01:24
                no bo ciebie (twojego nicka) jeszcze nie bylo na swiecie :-)
                • effata Re: a moze spotkanko w realu?? co o tym sadzicie? 20.05.06, 01:39
                  No właśnie, ja małolata jestem straszliwa (mam dopiero roczek, więc de facto
                  dopiero zaczynam chodzić ;))
                  --
                  Don't guess.
              • jaleo Re: a moze spotkanko w realu?? co o tym sadzicie? 20.05.06, 10:46
                effata napisała:

> A faktycznie, pamiętam! Nawet Jaleo chciała przyjechać, ale w końcu nie po
                > drodze jej było (chyba znowu nic nie przekręciłam).

Ode mnie jednak jest spory kawalek do Azbestowych Stingow, tzn. bylbaby to
                wieksza wyprawa jakby co. Ale moze kiedys sie uda :-)
          • izabelski Re: a moze spotkanko w realu?? co o tym sadzicie? 20.05.06, 00:58
            a najfajniejsze bylo wyjscie na "Straszny dwor" dwa lata temu do teatru :-)
            no i te Mikolaje, na ktore nie moglam dotrzec :-)
            • kaska-londyn Re: a moze spotkanko w realu?? co o tym sadzicie? 20.05.06, 10:10
              mmhhhh....myslalam ze wiecej ludkow z londynu tutaj sie udziela ale jednak
              polnoc gora jak widze! ale moze ktos sie znajdzie chetny kiedys :) pozdrawiam
              milej soboty :)
            • aniaheasley Re: a moze spotkanko w realu?? co o tym sadzicie? 20.05.06, 11:00
              Straszny Dwor i Mikolaje to byly z sasiedniego forum - Z dala od Polski
              W innym troche stylu byly tez spotkania z londynka.....

To gdzie i kiedy?
              • kaska-londyn Re: a moze spotkanko w realu?? co o tym sadzicie? 20.05.06, 14:35
                To gdzie i kiedy ? i to lubie wiec moze poczekajmy az pare innych ludkow tu
                zawita i wtedy juz dogadamy szczegoly :)
                ale okropna pogoda :(
                • 101krotka Re: a moze spotkanko w realu?? co o tym sadzicie? 20.05.06, 16:25
                  ja jestem chetna,mieszkam w zachodnim londynie.
                  • izabelski Re: a moze spotkanko w realu?? co o tym sadzicie? 20.05.06, 17:17
                    ja moge ktoregos wieczora w przyszlym tygodniu
                    moze w srode?
                    bede w Londku na kursie i moge byc gdzies po 17:30
                    • aniaheasley Re: a moze spotkanko w realu?? co o tym sadzicie? 20.05.06, 18:04
                      Ja moge w przyszlym tygodniu w poniedzialek albo wtorek.
                      W srody dzieciaki maja karate do pozna, wiec niestety odpada :-(

• izabelski Re: a moze spotkanko w realu?? co o tym sadzicie? 20.05.06, 22:00
                        czyli moznaby pomyslec o wtorku
                        • aniaheasley Re: a moze spotkanko w realu?? co o tym sadzicie? 20.05.06, 22:29
                          Bardzo prosze pomyslec o wtorku jezeli przyszly tydzien. W centrum najlepiej
                          zeby bylo sprawiedliwie.
      • tuti Re: a moze spotkanko w realu?? co o tym sadzicie? 21.05.06, 08:34
        no nareszcie ktos zaczal mowic prawde! wyborczo bo wybiorczo, ale
        >Ps. U nas na forum to jedynie frakcja 'Manchester i okolice' się trzyma razem
        > (no ale to wiadomo - Manchester United spirit :))
        Niech zyje frakcja Manchester
        pozdrawwiam z lodzi :)
    • beesok Re: a moze spotkanko w realu?? co o tym sadzicie? 20.05.06, 17:23
      ja sie chetnie dolacze do spotkania - malo sie "udzielam" na Forum ale czesto czytam,
      zwykle koncze prace o 18:00 - gdzies w centrum londynu najlepiej dla mnie
      PS pogoda faktycznie do kitu :(
      • eballieu Re: a moze spotkanko w realu?? co o tym sadzicie? 20.05.06, 18:25
        Spiesze doniesc, ze w Essex Polacy tez sie spotykaja.
        Nawet gdyby ktos byl zainteresowany spotkaniami religijnymi, to jest tu jakis
        polski ksiadz, ktory co sobote organizuje religie w domach Polakow
        mieszkajacych tu w regionie. Kilka rodzin w tym uczestniczy, kazdy ma swoja
        sobote, w ktora zaprasza wszystkie dzieci i rodzicow/rodzica do siebie do domu.
        No i ksiedza;-)
        Wiem, ze spotkania sie odbywaja, sa intensywne, maja tematyke i nie sa o
        niczym. Nie uczestnicze w nich, ale zainteresowane osoby moge skontaktowac z
        rodzinami, ktore to organizuja.
        Ja tez kursuje ze spotkania do spotkania;-). Neikoneicznie czytso polskeigo,
        ale takie tez bywaja.
        Widzialam w innym watku, ze pojawil sie ktos z Chelmsford.
        Ja jade do Chelmsford we wtorek na spotkanie z inna Polka i jej dzieckiem.
        Jesli ktos ma sie ochote przylaczyc - prosze na priva, czyli:
        eballieu@gazeta.pl
        Uprzedzam, spotkanie w Chelmsford bedzie z dziecmi. Jak komus dzieci
        przeszkadzaja, to niestety raczej nie dla niego.
        Pzodrawiam,Ela
        • zdenka55 Re: a moze spotkanko w realu?? co o tym sadzicie? 21.05.06, 00:35
          prosze o szczegoly spotkan w Essex :)! Nie pisze czesto na forum ale chetnie
          bym sie przylaczyla do spotkania w centrum Londynu - gdzies blisko linii
          centralnej.
      • kaska-londyn Re: a moze spotkanko w realu?? co o tym sadzicie? 20.05.06, 19:50
        No i sie ciut ruszylo super :)
        ja niestety w tygodniu nie mam zbytnio czasu ale moze jakis weekend?? albo
        piatek wieczorem>??? wkrotce napewno ustalimy date niech jeszcze dobije kilka
        osob :)
        a teraz czas robic sie na 'bostwo' i zaszalec kilka godzin :)
        milego wieczorku
        pozdrawiam
        • aniaheasley Re: a moze spotkanko w realu?? co o tym sadzicie? 20.05.06, 20:08
          Jezeli chodzi o weekendy to hmmm, pierwsze wolne mam w sobote 1 lipca.....
      • izabelski do beesok 20.05.06, 21:13
        a czy pasuje ci w sie spotkac w najblizszym tygodniu?
        • beesok Re: do beesok 21.05.06, 18:10
          wlasciwie tak - niestety mam dosyc duzo pracy w przyszlym tygodniu i nie bardzo wiem w jakich
          godzinach koncze pracy (nie pozniej niz o 18:00 mam nadzieje :)
          wolalabym w tygodniu bardziej niz w weekend ale piatek wieczor jest OK jezeli Tobie pasuje,
          Mam tylko nadzieje, ze nie bedzie lac jak dzisiaj :( wpadam w depresje przez ta pogode :(
          • izabelski Re: do beesok 21.05.06, 18:13
            zerknij czy ci pasuje
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29377&w=42179201
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka