jester1973 05.03.12, 17:25 Witajcie, czy ktoś z was już był w sklepie LEGO na Stalowej? Podobno niedawno został otwarty. Jaki mają wybór klocków, jakie ceny w porównaniu z Tesco i Carfour? Poproszę o informację. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jester1973 Re: Klocki LEGO 11.03.12, 00:46 Dokładnie na rogu Środowej i Stalowej nazywa się chyba eklockownia Odpowiedz Link Zgłoś
elunia-a Re: Klocki LEGO 25.03.12, 20:39 Największy wybór klocków lego i duplo jest w sklepie Nygus na Kondtatowicza 4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MariaW Re: Klocki LEGO IP: *.home.aster.pl 25.03.12, 20:46 Nie do końca się z Tobą zgodzę, wybór w Nygusie owszem jest ale tylko klocków z katalogu, nie mają żadnych dodatków, gadżetów lego oraz zestawów kolekcjonerskich. Co do cen to niestety w niektórych przypadkach górują ponad katalogiem. Moje córce i synkowi kupowałam ostatnio klocki tam na Stalowej i jestem mile zaskoczona - super obsługa, ogromny wybór. Nawet dostałam rabat z okazji urodzin synka. Jeśli szukasz sklepu tylko z Lego na Targówku to polecam ten na Stalowej, jeśli sklep ogólnozabawkowy to Nygus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Klocki LEGO IP: *.server4you.de 25.03.12, 21:14 Potwierdzam, jeśli chodzi o sklep z samym lego to ten ze Stalowej wymiata. Ceny niskie, fajne promocje, duży wybór klocków. Byłem z młodym po klocki to nawet jakiś gadżet młody dostał. Fajnie że po tej stronie Wisełki mamy miejsce dla legomaniaków:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymciolo Re: Klocki LEGO IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.12, 21:37 A kawusia pyszniutka? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marcysiaaa0 Re: Klocki LEGO 27.03.12, 15:57 nie zgodzę się z pana opinią o Nygusie, robię tam często zakupy , dysponują dużym asortymentem, klocki Lego są cenach katalogowych, w chwili obecnej jest wyprzedaż klocków , są też serie poza katalogowe tj. SpongeBob 3816 cena 110 zł , Pharaons Quest 7325 cena 140.00 zł, 7326 cena promocyjna 189.00 zł oraz Dino, z nowości 6154 pałac kopciuszka cena 176.00 zł, 6153 kareta 94.00 zł, klinika 5695 199.00 zł pociąg Duplo 5609 cena 389.00 zł. Pozdrawiam stała klientka Nygusa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jester1973 Re: Klocki LEGO 27.03.12, 16:03 Widzę że nawet ceny Pani zna na wyrywki. Pytanie w takim razie czy maja już LEGO Friends? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Klocki LEGO IP: 157.166.216.* 28.03.12, 16:52 Bzdura pani stała klientko, niektóre zestawy na przykład Ninjago można kupić taniej i też w Warszawie i nie na bródnowskim zadupiu ale w cetrum w sklepie tuż obok ul. Grzybowskiej, poza tym było też tak że promocja w Smyku była bardziej korzystna niż cena katalogowa w Nygusie, więc bez brawury proszę Odpowiedz Link Zgłoś
jester1973 Re: Klocki LEGO 28.03.12, 20:28 Założyłem wątek dyskusji i postanowiłem odbyć rekonesans w obu sklepach żeby naocznie się przekonać jak to wygląda. - Nygus - sklep zabawkowy z działem lego, wybór niezły, na pewno większy niż w marketach, faktycznie trafiają się okazje cenowe ale w większości ceny "katalogowe" obsługa miła ale przy takiej dużej różnorodności towaru trudno oczekiwać żeby ktoś z obsługi był mocno zorientowany w lego co się zresztą potwierdziło, Pani nie potrafiła odpowiedzieć na kilka pytań dotyczących starszych i nowych zestawów. Mają stronę internetową można tam sprawdzać ceny. - Eklockownia Odpowiedz Link Zgłoś
klocuszkowo.pl Re: Klocki LEGO 10.09.12, 10:25 Niskie ceny, odbiór osobisty, szeroka oferta -klocki drewniane,klocki plastikowe, klocki lego duplo, city, friends, technic, hero factory.Polecam!www.klocuszkowo.pl 5% rabat dla nowych klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
jester1973 Re: Klocki LEGO 10.09.12, 18:28 Pytanie było o sklep na Targówku a Państwo zamiescili reklamę sklepu internetowego z Bydgoszczy. To tylko świadczy o waszym profesjonaliźmie. Wydaje mi się także że na forum jest zakaz reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Klocki LEGO IP: *.nf.pl 11.09.12, 14:37 Niestety ale stronę macie straszną, nie wiem czy właściciel tego biznesu słyszał kiedykolwiek o tym, że storna powinna być czytelna (żółty tekst na białym tle - brawo) - niestety ale takie strony to webmaterzy robili na początku 2000 r. Ceny macie wygórowane Technic 9398 za 749 zł - przepraszam, ale nawet z rabatem 5 proc. i tak kupię taniej o 100 zł. Skoro już zamieszczacie reklamę, to przynajmniej niech wasz sklep jakoś w sieci wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś