agua 11.08.04, 14:00 1. Podobno zostało tylko kilka-naście niesprzedanych mieszkań w budynkach A, B, D. 2. Dostawcą telefonii będzie przynajmniej TPSA, 3. Dostawcą TV kablowej będzie prawdopodobnie Aster ale podobno rozmawia się również z innymi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzyk007 Re: Niusy z budowy 12.08.04, 10:32 A ja mam pytanie: gdzie są umieszczone w budynkach komórki lokatorskie? (na poziomie garaży podziemnych, czy gdzie indziej?) i jakie są duże (czy wejdą tam np. 3 rowery? pzdr #chris# Odpowiedz Link Zgłoś
agua Re: Niusy z budowy 12.08.04, 11:12 Komórki lokatorskie są umieszczone na poziomie garaży. Wygląda na to, że będą bardzo małe i na tę chwilę nie są jeszcze przydzielane. Myślę, że z 3 rowerami może być problem, chyba że w pionie. A. Odpowiedz Link Zgłoś
greg_2 Re: Niusy z budowy 18.08.04, 23:39 Dzis wieczrokiem z moja kobieta wybralismy sie na maly spacer wokół budowy i co nas zdziwilo robotnicy pracowali nawet o 19:50 w budynku D na parterze przy sztucznym świetle kladli chyba gladz na ściany . Ogolnie w budynku D krecilo sie po kliku facetów na kazdym pietrze wiec robota wrze. Oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
greg_2 Re: Niusy z budowy 30.08.04, 11:04 postepy prac na budowie - budynek D na scianie od polnocnej strony jest juz elewacja w kolorze docelowym, przy oknach sa juz balustrady wyglada to dość ciekawie - budynek A trwa ocieplanie budynku na razie strony polnocnej i wschodniej niestety nie zabralem aparatu :( mysle ze w tym tygodniu to nadrobie Odpowiedz Link Zgłoś
agua Re: Niusy z budowy 30.08.04, 12:09 A swoją drogą niezłe były tłumy na budowie w sobotę :) Kierownik twierdzi, że w tym tygodniu powinni dostać zgode na budowę ostatniego budynku. Balustrady na balkonach będą ze stali nierdzewnej i szkła (przezroczystego). Z budowy zniknął dźwig, zalano strop nad garażami i rozpoczęto jego izolację. A. Odpowiedz Link Zgłoś
poker_7 Re: Niusy z budowy 30.08.04, 12:59 masa ludzi jak duchy, cali w silikatowym pyle, wśród łomotu szlifierek kontowych i zlorzeczenia robotników, fajnie było... ;) nic by się nie stalo gdyby na 2 godziki wstrzymali prace i pozwolili spokojnie pozwiedzać, a czy wiadomo kiedy ten ostatni budynek widmo ma byc oddany ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
poker_7 Re: Niusy z budowy 08.09.04, 09:15 byłem wczoraj ze znajomymi na kontrolnym spacerze w okolicach naszej inwestycji i jedyna istotna zmiana jak wpadła mi w oko to docelowe kolory na budynku D. Z bliska - żółć + brzoskwiniowy (i tu rozczarowanie... ale to rzecz gustu) z wiekszej odległości kolory wydaja się zbliżone do tych, które widać na wizualizacji. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
greg_2 Re: Niusy z budowy 08.09.04, 10:16 wczorajsze fotki z mojej wizyty na budowie sa juz na stronie Odpowiedz Link Zgłoś