Dodaj do ulubionych

CO SIĘ STAŁO Z SIATKÓWKĄ W SOCHACZEWIE????

IP: 10.9.65.* 08.08.01, 15:24
Ludzie, co się stało z siatkarskim zespołem Orkana Sochaczew? Grali w drugiej lidze, ale doszły mnie słuchy, że
już nie zagrają lub zespól zostanie gdzieś przeniesiony? O co tu chodzi????
Obserwuj wątek
    • Gość: bla..bla A NO TO SIĘ STAŁO ,ŻE SIĘ NIC NIE DZIEJE IP: *.zigzag.pl 15.08.01, 22:36
      Byłam jakiś czas temu na meczu Orkanu i Wifamy Łódź.Jestem pasjonatką siatkówki
      i nasłuchałam sie wiele dobrego o poziomie sochaczewskiej drużyny,ale chłopaki
      z Wifamy dużo lepiej skaczą po boisku,a "wasi" są nieco przyćmiało-ospali...
      Pobudka panowie,bo kto wie do której ligi jeszcze traficie...
      • drops1 Re: A NO TO SIĘ STAŁO ,ŻE SIĘ NIC NIE DZIEJE 13.01.02, 18:30
        Orkan Sochaczew to już ZIEMOWIT GOSTYNIN. Szybka zmiana miejsca, do widzenia
        siatkówki w Sochaczewie.
        • Gość: l Re: A NO TO SIĘ STAŁO ,ŻE SIĘ NIC NIE DZIEJE IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.02, 23:03
          no i pikuś
          • Gość: bla..bla Jako co???Gostynin??? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.02, 20:54
            A to interesujące,bo w tabelach zamieszczanych w Przeglądzie sportowym w
            dalszym ciągu figuruje jako Orkan Sochaczew,jest teraz chyba na 4 m-scu w
            IIIgrupie 2ligi,ale jakoś bez spektakularnych sukcesów...
            • drops1 Re: Jako co???Gostynin??? 16.01.02, 12:14
              Na dresach też mają ORKAN S. Ale grają w Gostyninie, zmiana nazwy będzie
              oficjalnie pewnie w następnym sezonie...
              • Gość: bla..bla ...dziwne... IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.02, 19:48
                Jeszcze na początku sezonu,w sportowym dodatku Gazety było napisane,że mecz z
                kimś tam będzie rozegrany na ul.Chopina w Sochaczewie,ale dochodziły mnie
                słuchy o jakimś konflikcie między drużyną a samymi graczami
                • drops1 Re: ...dziwne... 17.01.02, 20:53
                  No grali w Sochaczewie, ale do końca grudnia. Już w styczniu reprezentują
                  Gostynin, a konflikt? Jak rozumieć konflikt drużyny z zawodnikami? To nie to
                  samo? Może masz na mysli działaczy?
                  • Gość: bla..bla Re: ...uuuups... IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 20:13
                    Uuuups...Przepraszam,to był błąd myślowy.Rzeczywiście chodziło mi o działaczy i
                    zawodników,ale nie jest to informacja z pewnego źródła,więc nie wiem,ile jest w
                    tym prawdy.Ale skoro teraz grają w Gostyninie to coś musi w tym być...
                    • Gość: bla..bla Niestety-smażone kotlety... IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.02, 17:50
                      Sochaczew(Gostynin) nie wystapi w play off II ligi i nie bedzie się starał o
                      serię B.Trudno,moze innym razem.Najbliższą drużyną,która bedzie grała dalej
                      jest Len Żyrardów(chyba,że mam jakieś kiepskie informacje)
                      • tober Re: Niestety-smażone kotlety... 11.04.02, 18:14
                        Co ty? pieprzysz sam ze sobą??? Co za muł!
                        • Gość: m. Re: Niestety-smażone kotlety... IP: *.chem-trans.com.pl 12.04.02, 12:02
                          tober napisał(a):

> Co ty? pieprzysz sam ze sobą??? Co za muł!

Chłopie,
                          to jest kobieta.
                          Nie pieprzy tylko pisze.
                          Jak nie podoba ci się, to nie odpisuj.
                          Tak trochę na młodego onanistę wyglądasz.
                          Miło ci?
                          m.

• Gość: bla..bla Do m. IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.02, 00:23
                            Dziękuję za wstawiennictwo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka