Gość: arek IP: 10.9.65.* 08.08.01, 15:24 Ludzie, co się stało z siatkarskim zespołem Orkana Sochaczew? Grali w drugiej lidze, ale doszły mnie słuchy, że już nie zagrają lub zespól zostanie gdzieś przeniesiony? O co tu chodzi???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bla..bla A NO TO SIĘ STAŁO ,ŻE SIĘ NIC NIE DZIEJE IP: *.zigzag.pl 15.08.01, 22:36 Byłam jakiś czas temu na meczu Orkanu i Wifamy Łódź.Jestem pasjonatką siatkówki i nasłuchałam sie wiele dobrego o poziomie sochaczewskiej drużyny,ale chłopaki z Wifamy dużo lepiej skaczą po boisku,a "wasi" są nieco przyćmiało-ospali... Pobudka panowie,bo kto wie do której ligi jeszcze traficie... Odpowiedz Link Zgłoś
drops1 Re: A NO TO SIĘ STAŁO ,ŻE SIĘ NIC NIE DZIEJE 13.01.02, 18:30 Orkan Sochaczew to już ZIEMOWIT GOSTYNIN. Szybka zmiana miejsca, do widzenia siatkówki w Sochaczewie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: A NO TO SIĘ STAŁO ,ŻE SIĘ NIC NIE DZIEJE IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.02, 23:03 no i pikuś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla..bla Jako co???Gostynin??? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.02, 20:54 A to interesujące,bo w tabelach zamieszczanych w Przeglądzie sportowym w dalszym ciągu figuruje jako Orkan Sochaczew,jest teraz chyba na 4 m-scu w IIIgrupie 2ligi,ale jakoś bez spektakularnych sukcesów... Odpowiedz Link Zgłoś
drops1 Re: Jako co???Gostynin??? 16.01.02, 12:14 Na dresach też mają ORKAN S. Ale grają w Gostyninie, zmiana nazwy będzie oficjalnie pewnie w następnym sezonie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla..bla ...dziwne... IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.02, 19:48 Jeszcze na początku sezonu,w sportowym dodatku Gazety było napisane,że mecz z kimś tam będzie rozegrany na ul.Chopina w Sochaczewie,ale dochodziły mnie słuchy o jakimś konflikcie między drużyną a samymi graczami Odpowiedz Link Zgłoś
drops1 Re: ...dziwne... 17.01.02, 20:53 No grali w Sochaczewie, ale do końca grudnia. Już w styczniu reprezentują Gostynin, a konflikt? Jak rozumieć konflikt drużyny z zawodnikami? To nie to samo? Może masz na mysli działaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla..bla Re: ...uuuups... IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 20:13 Uuuups...Przepraszam,to był błąd myślowy.Rzeczywiście chodziło mi o działaczy i zawodników,ale nie jest to informacja z pewnego źródła,więc nie wiem,ile jest w tym prawdy.Ale skoro teraz grają w Gostyninie to coś musi w tym być... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla..bla Niestety-smażone kotlety... IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.02, 17:50 Sochaczew(Gostynin) nie wystapi w play off II ligi i nie bedzie się starał o serię B.Trudno,moze innym razem.Najbliższą drużyną,która bedzie grała dalej jest Len Żyrardów(chyba,że mam jakieś kiepskie informacje) Odpowiedz Link Zgłoś
tober Re: Niestety-smażone kotlety... 11.04.02, 18:14 Co ty? pieprzysz sam ze sobą??? Co za muł! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Niestety-smażone kotlety... IP: *.chem-trans.com.pl 12.04.02, 12:02 tober napisał(a): > Co ty? pieprzysz sam ze sobą??? Co za muł! Chłopie, to jest kobieta. Nie pieprzy tylko pisze. Jak nie podoba ci się, to nie odpisuj. Tak trochę na młodego onanistę wyglądasz. Miło ci? m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla..bla Do m. IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.02, 00:23 Dziękuję za wstawiennictwo... Odpowiedz Link Zgłoś