Gość: PiTER! IP: *.chello.pl 19.04.02, 13:18 Jest tu ktoś z Suwalskiej 38 albo okolic? Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: poznaj sąsiada :-) 19.04.02, 13:46 Piter - czytaj uważnie co ludzie Ci dopisują jak założysz wątek. Ja mieszkam teraz na Wyszogrodzkiej, ale urodziłem się gdy rodzice mieszkali na Suwalskiej 38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiTER! Re: poznaj sąsiada :-) IP: *.chello.pl 19.04.02, 15:03 Czytałem Cię katalog wyżej, ale mniej więcej po 4 sekundach od wysłania postu zorientowałem się, że to nie jest do końca to forum na które chciałem wysłać. Po niewielu odpowiedziach (z Twoją 2) stwierdziłem, że jednak będę cierpliwy (albo jak kto woli upierdliwy) i zapodam temat tu. No i tyle. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: poznaj sąsiada :-) 19.04.02, 15:05 Chyba nie myślisz, że bywa tu cały blok Suwalska 38 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiTER! Re: poznaj sąsiada :-) IP: *.chello.pl 19.04.02, 15:06 > Chyba nie myślisz, że bywa tu cały blok Suwalska 38 ? Rozgryzłeś mnie :-) Wiem, że ja jestem, więc inni pewnie też... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: poznaj sąsiada :-) 19.04.02, 15:11 Zapewne ta babcia z parteru, z pierwszej klatki od Kondratowicza też. Wiele młodych osób z Twojego bloku nosi bardzo sportowe ubrania, oni raczej tu nie bywają. Podobni z ubioru, z mojego bloku - też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiTER! Re: poznaj sąsiada :-) IP: *.chello.pl 19.04.02, 15:18 > Wiele młodych osób z Twojego bloku nosi bardzo sportowe ubrania, oni raczej tu > nie bywają. > Podobni z ubioru, z mojego bloku - też nie. Toteż z nadzieją czekam na resztę... Właściwie po Twoim poście - z resztką nadziei... A poza tym - niezły timing - też masz łącze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jtb Re: poznaj sąsiada :-) IP: *.chello.pl 19.04.02, 15:29 Gość portalu: PiTER! napisał(a): > Jest tu ktoś z Suwalskiej 38 albo okolic? > Pozdrawiam, Ja, jestem z okolic ul. Aleksandra Kowalskiego 3 / jakiś były partyzant komunistyczny o pseudonimie "Olek" / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron Re: poznaj sąsiada :-) IP: *.chello.pl 19.04.02, 17:33 Witam! Mieszkam na Malborskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunce Re: poznaj sąsiada :-) IP: *.chello.pl 19.04.02, 18:26 Suwalska okolice Biedronki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jtb Re: Do ron IP: *.chello.pl 19.04.02, 19:00 Gość portalu: ron napisał(a): > Witam! Mieszkam na Malborskiej. Jak się łaczysz. Ja mam stałe przez "chello" Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron Re: Do jtb IP: *.chello.pl 21.04.02, 11:20 Ja tez mam stale przez "chello" ciekawe czy istnieje mozliwosc zalozenia stalego przez "aster" u nas na osiedlu Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Od Sloggiego 22.04.02, 08:12 Nie. Ponoć Asterowi nie opłaca się wogóle okablować Bródna, bo ilość abonentów stale maleje. A Ci, którzy mają Astera często kradną sygnał n.p. od sąsiadów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Pajęczarze IP: *.chello.pl 22.04.02, 10:26 sloggi napisał(a): > A Ci, którzy mają Astera często kradną sygnał n.p. od sąsiadów. Rzeczywiście coś w tym jest. Ja tu w blokach na Kowalskiego zauważyłemm, że duzżo ludzi odbiera Astera nie płacąc zadnego abonamentu. Ja też mam "chello" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron Re: siec ze stalym laczem IP: *.chello.pl 22.04.02, 13:10 Najlepsze i najtansze rozwiazanie na dostep do internetu to zalozenie sieci (ok 20 osob) na osiedlu i szybkiego stalego lacza. Znam wiele osob ktore tak sie lacza do internetu i wtedy mieszeczny koszt stalego dostepu do sieci moze zejsc nawet do 20-30 pln / miesiac. Odpowiedz Link Zgłoś