Gość: Aga IP: 10.130.195.* / *.acn.pl 28.09.01, 23:38 Czy takie byly zle oznakowania ,ze 3/4 mieszkanców Bialoleki zakorkowalo sie w czwartek przy TH Tarchomin? Czy ich nie bylo? Kto z Was sie wkopal w ten pier...lnik rano? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata_ Re: Korek na Obrazkowej 29.09.01, 00:32 Czy możesz mi powiedzieć, co tam się w ogóle dzieje? Ja się wkopałam w korek na Światowida, który powstał z tamtego, jak to ładnie określiłaś pier...lnika. Dantejskie sceny rozgrywały się na skrzyżowaniu z Myśliborską. Od czego ten objazd?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kit Re: Korek na Obrazkowej IP: 10.130.128.* / *.acn.pl 29.09.01, 11:39 Mnie też udało się skręcić z Światowida w Myśliborską. Może dlatego, że człowiek jeździ na pamięć i nie patrzy na znaki. Szczerze mówiąc żadnego znaku (wielkości kilku metrów kawdratowych) to ja nie widziałem. Moi znajomi którzy jechali po mnie kilka minut później twierdzili że znaki stały, chociaż do końca nie jestem o tym przekonany. Dzień wczesniej jadąc Modlińską przed Obrazkową widziałem jak instalowano znaki objazd ale bez żadnego wyjaśnienia. Wydaje mi się że tablice informacycjne powinny stanąć przynajmniej kilka dni wcześniej, aby wszyscy mogli się przygotować. Poza tym barierki i znak droga bez przejazdu też powinny być ustawione kilkadziesiąt metrów wcześniej. Dobrze ze jechałeym grubo przd siódmą bo sobie wyobrażam co się działo później. Żal mi tylko ludzi którzy stali na przystanku i czekali na autobus. Dobrze że nie padało. Ale wracając do tematu wniosek jest jeden DUŻE BRAWA dla drogowców. Tak trzymać. I jest nauczka Trzeba zawsze patrzeć na znaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: Korek na Obrazkowej IP: 10.130.195.* / *.acn.pl 29.09.01, 15:51 Tam podobno bedziemy mieli RONDO!!! Jak je nazwiemy -mały plebiscycik. Do wygrania przejazdzka rano w korku :))) pzdr wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pak Re: Korek na Obrazkowej IP: 10.130.194.* / *.acn.pl 30.09.01, 09:33 Mnie bardziej interesuje jak długo??? Byłem tam wczoraj wieczorem i: 1. Nic się nie działo (no cóż robotnicy też ludzie) 2. rozpieprzona jest taka ilość asfaltu, że IMO to zanosi się na przynajmniej miesiąc @#@%##*&@!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Korek na Obrazkowej 01.10.01, 12:09 Oznakowanie jest kiepskie. Autobusy mają objazdy bez sensu. Po raz kolejny widać, że niby Modlińską widać, ale dojechać do niej nie jest prosto. Po wybudowaniu ronda Niemocy Twórczej AK może wreszcie jakaś linia autobusowa zostanie skierowana prosto Myśliborską i Świderską omijając Piekiełko ( jakże trafna jest ta nazwa ). Trwać to będzie przez 3 miesiące i trzeba to przetrwać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odi Re: Korek na Obrazkowej IP: 10.130.128.* / *.acn.pl 22.10.01, 17:27 A czy ktos wogole moze mi powiedziec kiedy to wszystko sie skonczy i w koncu bedzie mozna tamtendy przejechac??? Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Korek na Obrazkowej 22.10.01, 21:59 Jest o tym wyżej, a może w innym wątku - podobno do 5 grudnia będziemy się męczyć (oby nie dłużej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agaa Re: Korek na Obrazkowej IP: 217.153.35.* 23.10.01, 08:58 Raczej do polowy grudnia, ale wg mnie te prace idą wolniutko. Dlaczego w soboty tam nikt nie pracuje ?! Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Korek na Obrazkowej 23.10.01, 20:54 Może usłyszeli o naszym projekcie i dają nam wolną rękę - nie słychać bowiem jakoś o tych świątecznych dniach, które miała zarządzić gmina, a wszyscy pracujemy (przeważnie) Odpowiedz Link Zgłoś