szmul123 31.08.06, 18:40 Czy wiecie, że w Bazylice kręcą nowy film - "Testosteron"?!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seyahat Re: Testosteron 01.09.06, 01:07 A ja myślałam, że to przygotowania do koncertów... A o czym będzie? Widziałam, jak kręcili coś w pobliżu zajezdni tramwajowej jakieś 2 tyg temu. Odpowiedz Link Zgłoś
lynks80 Re: Testosteron 03.09.06, 12:37 Kolejna komedyjka klasy G oparta o relacjace damsko męskie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nasser_b Re: Testosteron 30.09.06, 12:00 Prawdopodobnie nie komedyjka klady G tylko bardzo śmieszny i "życiowy" film. Oczywiście o ile nie odbiegną za bardzo od oryginalnego przedstawienia, na którym osobiście byłem już 3 razy i za każdym razem płakałem ze śmiechu. Niestety z teatralnej obsady zostały tylko 2 osoby :-((( Dlatego polecam na początek wszystkim wybrać się do Teatru Montownia (lub ew. Buffo, bo tam też czasem występują), a dopiero później ewentualnie odlądać film. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lynks80 Re: Testosteron 11.10.06, 13:43 Tak sie sklada ze byłem w Montowni na tym Testoseronie - kolosalnego wrażenia na mne to nie zrobiło, własciwie to tak po głebszej konkluzji to żadnego. Dokładajac do tego jak sam wspominaleś/as obsade jak z opery mydlanej pewnie wyjdzie z tego s-hit na skale "nigdy w zyciu" "samo zycie" "zycie na gorąco" lub cos w tym stylu. Swoja droga to gratuluje samozapracia skoro byłeś na tym 3 razy ja już predzej bym sie zgodził wysłuchać 3 razy pod rząd monodramu w wykonaniu Jandy niż trzy razy wybierać sie na takie cos :D Odpowiedz Link Zgłoś
nasser_b Re: Testosteron 17.10.06, 09:06 No cóż poczucie humoru to indywidualna sprawa. Póki co jesteś pierwszą poznaną przeze mnie osobą, której Testosteron się nie podobał. Odpowiedz Link Zgłoś