Dodaj do ulubionych

Testosteron

31.08.06, 18:40
Czy wiecie, że w Bazylice kręcą nowy film - "Testosteron"?!!! :)))
Obserwuj wątek
    • seyahat Re: Testosteron 01.09.06, 01:07
      A ja myślałam, że to przygotowania do koncertów... A o czym będzie? Widziałam,
      jak kręcili coś w pobliżu zajezdni tramwajowej jakieś 2 tyg temu.
      • lynks80 Re: Testosteron 03.09.06, 12:37
        Kolejna komedyjka klasy G oparta o relacjace damsko męskie ;)
        • nasser_b Re: Testosteron 30.09.06, 12:00
          Prawdopodobnie nie komedyjka klady G tylko bardzo śmieszny i "życiowy" film.
          Oczywiście o ile nie odbiegną za bardzo od oryginalnego przedstawienia, na
          którym osobiście byłem już 3 razy i za każdym razem płakałem ze śmiechu.
          Niestety z teatralnej obsady zostały tylko 2 osoby :-(((
          Dlatego polecam na początek wszystkim wybrać się do Teatru Montownia (lub ew.
          Buffo, bo tam też czasem występują), a dopiero później ewentualnie odlądać film.
          Pozdrawiam
          • lynks80 Re: Testosteron 11.10.06, 13:43
            Tak sie sklada ze byłem w Montowni na tym Testoseronie - kolosalnego wrażenia na
            mne to nie zrobiło, własciwie to tak po głebszej konkluzji to żadnego.
            Dokładajac do tego jak sam wspominaleś/as obsade jak z opery mydlanej pewnie
            wyjdzie z tego s-hit na skale "nigdy w zyciu" "samo zycie" "zycie na gorąco" lub
            cos w tym stylu.

Swoja droga to gratuluje samozapracia skoro byłeś na tym 3 razy ja już predzej
            bym sie zgodził wysłuchać 3 razy pod rząd monodramu w wykonaniu Jandy niż trzy
            razy wybierać sie na takie cos :D
            • nasser_b Re: Testosteron 17.10.06, 09:06
              No cóż poczucie humoru to indywidualna sprawa.
              Póki co jesteś pierwszą poznaną przeze mnie osobą, której Testosteron się nie
              podobał.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka