Dodaj do ulubionych

FORUM WEEKENDOWE

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 22:44
Wczoraj Ja , Zdzicha oraz Sloggi, ok.północy stwierdziliśmy, że nasze kochane
Forum przeradza się w Forum weekendowo-świąteczne. Ludziska, co Wy tacy
nostalgiczni się zrobiliście? Dlaczego z was wena twórcza uciekła???
Obserwuj wątek
    • Gość: vinc Re: FORUM WEEKENDOWE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 23:20
      yo jest chyba spowodowane tym że wiekszość musi rano do pracy
    • palker Re: FORUM WEEKENDOWE 24.01.02, 00:05
      Gość portalu: kuleczka napisał(a):

> Wczoraj Ja , Zdzicha oraz Sloggi, ok.północy stwierdziliśmy, że nasze kochane
      > Forum przeradza się w Forum weekendowo-świąteczne. Ludziska, co Wy tacy
      > nostalgiczni się zrobiliście? Dlaczego z was wena twórcza uciekła???

Moja wena twórcza jest w formie olimpijskiej. Tyle, że spełniam sie zawodowo, bo
      to taka pora roku dla book-keeper'ów. Ale tęsknię za systematycznym pobytem na
      forum. Choć mam parę tematów "w karmanie", na razie wciąż działam z doskoku.
      • Gość: vinc Re: FORUM WEEKENDOWE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 00:38
        na doskoku ?? problem tkwi w wychodzeniu z progu, troche za późnoi szybko
        lądujesz, potrenuj troche a będzie wykonywał długie skoki na forum :)
        • Gość: vinc Re: FORUM WEEKENDOWE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 00:39
          ups !! ;)) ja już półprzytomny :))
        • Gość: palker Re: FORUM WEEKENDOWE IP: *.dialup.warszawa.pl 24.01.02, 02:14
          Gość portalu: vinc napisał(a):

> na doskoku ?? problem tkwi w wychodzeniu z progu, troche za późnoi szybko
          > lądujesz, potrenuj troche a będzie wykonywał długie skoki na forum :)

Świeta racja vinc :-) Tyle tylko, że nie umiem jednocześnie skakać, jeździć na
          wrotkach i uprawiać maratonów pływackich. Ale popracuję nad tym, szczególnie nad
          kątem wyjścia z progu, mimo iż mi slipki z lekka opadają przy podskokach. Późne
          lądowanie na razie jest zgniłym kompromisem między chęciami a umiejętnościami. A
          trenuję, jak widzisz, bez wzgledu na porę dnia i nocy :-)))
          • Gość: vinc Re: FORUM WEEKENDOWE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 12:26
            :)))
    • Gość: Piotrek Re: FORUM WEEKENDOWE IP: 192.168.30.* 24.01.02, 16:26
      Gość portalu: kuleczka napisał(a):

> Wczoraj Ja , Zdzicha oraz Sloggi, ok.północy
      stwierdziliśmy, że nasze kochane
      > Forum przeradza się w Forum weekendowo-świąteczne.
      Ludziska, co Wy tacy
      > nostalgiczni się zrobiliście? Dlaczego z was wena
      twórcza uciekła???

Poziom weny jest stały na świecie, tylko pewnie teraz
      się gdzieś przemieściła, ale wróci - jak słońce.
      • Gość: vinc Re: FORUM WEEKENDOWE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 18:56
        po 23 wszyscy do kompow !!! :)
        • beata_ Re: FORUM WEEKENDOWE 24.01.02, 21:49

> po 23 wszyscy do kompow !!! :)

A wcześniej nie możnaaa???? Bo ja bym chciałaaaa...:-))

• Gość: vinc Re: FORUM WEEKENDOWE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 22:00
            ależ naturalnie że można, nawet trzeba !!! ;)
            • palker Re: FORUM WEEKENDOWE 24.01.02, 22:25

> ależ naturalnie że można, nawet trzeba !!! ;)

Skoro tak twierdzisz...
              • Gość: kunce Re: FORUM WEEKENDOWE IP: *.chello.pl 25.01.02, 02:18
                u mnie zaczęło dochodzić do wojen domowych o kompa, bo syn znalazł sobie
                tematycznego czata, na którym może siedzieć od 18.00 do świtu.
                Mój dostęp do forum stał się więc okazjonalny, a sposoby jakich używam
                (dręczenie, perswazja, szantaż, przekupstwo) rujnują mój autorytet w oczach
                nastolatka.
                • palker Re: FORUM WEEKENDOWE 25.01.02, 03:11
                  Gość portalu: kunce napisał(a):

> u mnie zaczęło dochodzić do wojen domowych o kompa, bo syn znalazł sobie
                  > tematycznego czata, na którym może siedzieć od 18.00 do świtu.
                  > Mój dostęp do forum stał się więc okazjonalny, a sposoby jakich używam
                  > (dręczenie, perswazja, szantaż, przekupstwo) rujnują mój autorytet w oczach
                  > nastolatka.

Straszna szkoda. Ciąglę liczę na to, że zdążymy jeszcze rozpętać na forum żarliwą
                  dyskusje na temat przyszłości naszej gminy w zwiazku z projektem zmiany ustroju
                  Warszawy.
                  Wiem, że sprawa była w porzadku obrad ostatniej sesji, jednak na zewnatrz
                  wydostały sie tylko informacje dotyczące budżetu gminy. Czyżby wszystkim opadły
                  ręce?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka