Gość: wer IP: *.warszawa.vectranet.pl 21.03.14, 21:35 Hej, czy mozecie polecic dobrego fryzjera na ochocie, ktory umialby dobrac fryzure do ksztaltu twarzy? Nie chodzi mi o zakladzik gdzie znudzona pani krysia, pyta: "co robimy?" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wrwer Re: fryzjer ochota IP: *.warszawa.vectranet.pl 21.03.14, 21:50 Hej, a po co Ci ten przecinek przed "pyta"? Poza tym Ochota (wielka litera) i zakładzik pani Krysi (wielka litera) leżą w Polsce (wielka litera), a tu istnieje coś takiego jak znaki diakrytyczne. W jakiej ty wsi dotychczas stroszyłaś swój tapir? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bvc Re: fryzjer ochota IP: *.warszawa.vectranet.pl 22.03.14, 10:18 we wsi warszawa drogi kolego :) widze ze kompleksy i polska zolc az z ciebie bombarduja, skad w ludziach tyle zawisci? az tak ci sie nie wiedzie w zyciu? no wspolczuje... i to bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: fryzjer ochota IP: *.warszawa.vectranet.pl 22.03.14, 10:21 Szanowny Frustracie, Nie o tym jest wątek jakbyś nie zauważył :) emerytowany sfrustrowany nauczyciel czy jak??? Buhahaha....idź sobie na spacer, przebiegnij się, jest ładna pogoda, a może zatrudnij się w gazetce szkolnej poprawiać błędy gimnazjalistów?Taka fucha że hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrwer Re: fryzjer ochota IP: *.warszawa.vectranet.pl 22.03.14, 11:12 Kompleksy? Przeciwnie! To jest raczej duma z tego, co mam, a czego Tobie brakuje - z wiedzy :-). Zresztą nieźle Cię ubodła moja uwaga, skoro nie możesz się powstrzymać i aż 2 razy odpowiadasz na mój post, niemal minuta po minucie :-). Radzę sie udać do skzoły, zamiast do fryzjera :-). Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Re: fryzjer ochota 22.03.14, 11:19 "Taka fucha PRZECINEK że hej" Teraz rozumiem, dlaczego fryzjer w Warszawie jest dla ciebie (nie przypadkiem małą literą) zbyt drogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: fryzjer ochota IP: *.warszawa.vectranet.pl 22.03.14, 12:40 i dokladnie o tym mowimy od dawna ze to forum zbiera glownie zyciowych nieudacznikow, pelnych nienawisci do drugiego czlowieka, ktory nawet jesli w temacie nic nie wie, musi odezwac sie jakkolwiek, aby tylko dogryzc, niewazne co musi napisac, bo ma neta :) a nie potrafi korzystac z niego. milego dnia ci zycze buraczku.. :DD Polak nie potrafi tak po ludzku, tak normalnie... ech...zal mi takich ludzi :) dlatego jestem tu z doskoku w Polsce, i odrazu widac roznice w mentalnosci. p.s. Już jestem po wizycie u fryzjera, dobrze robi na poprawe nastroju, sprobuj moze bedziesz mniej zgorzknialy :DDD choc watpie szczerze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: fryzjer ochota IP: *.warszawa.vectranet.pl 22.03.14, 12:41 W Polsce fryzjer to tanizna w porównaniu do innych krajów, jakbyś chciał wiedzieć, tylko w Polsce jest to często przerost formy nad treścią :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrwer Re: fryzjer ochota IP: *.warszawa.vectranet.pl 22.03.14, 13:20 Po prostu zazdrość go zżera, że Ciebie stać na fryzjera a jego co najwyżej na jedzenie w dyskontach :) i czy fryzjer czy dentysta czy masaż, czy kosmetyczka wszystko będzie uznawane jako dobra niedostępne dla wielu :)) co za ludzie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś